reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kwiatuszekk modlitwa zamówiona ,zapłacona więc odmówię heh :D

Susana jak się masz? jejj to już 12 tydzień.

Riri i Julia ze swoimi brzuszkami siedzą w krzakach więc nawet zapomniałam ,że komuś się udało.

Tęczowa do sierpnia? Serio? To faktycznie więc jak? Kawa na porodówce i oglądanie kina Nafoczki :p

Nafoczka wzięłam udział w konkursie jakby Ci umknęło heh ale nie będę skromna chyba głodnej wiecznie chleb na myśli i wierszyko - historyjkę taką ułażyłam z pomocą kumpeli :D

Wszedł królik w ananasy i zobaczył 3 kutasy , średni duży no i mały wszystkie rzędem sobie stały królik zmieszał się ogromnie spojrzał na nie dosyć skromnie po czym wskoczył na dużego ale odbił się od niego.. więc pomyślał- "może mały?" dla każdego doskonały , lecz średni najlepszym się być okazał, na co go stać królikowi pokazał , po wszystkim królik uciekł zdyszany bo uleczył już wszystkie na sercu rany, morał z tego taki, na brak faceta najlepsze średniaki! Emotikon grin

Bo albo wygram i Wikuś będzie króliczkiem ,albo nie :p

Cudna historyjka! Ale sie uśmiałam i przeczytałam mojemu M [emoji1]

reklama
Witam. Ja juz od rana słucham ptaszki, chyba Bea wszystkie wystraszyła i są u mnie :D wiec tak sobie leżę i odserwuje pupciowe górki ♡♡♡

Burczus no NK to ty masz duże ale wierzę że będzie dobrze. Trzymam kciuki!

Tęczowa Emka wysłałaś na jakieś badania? Póki jest?

Sus, Bea, Asia, Czarna i te wszystkie co pojawiają się i znikają - :* :* :*

Ooooo. .. brzuchatka się obudziła :D

Nafoczka mam dokładnie w wynikach napisane tak: Aktywność NK po 2 godz (50:1) norma 13,7-33,5) a mój wynik to 35,1%.
Dr powiedziała,że nie jest źle...a teraz i tym się martwię:/
A i w innym badaniu a z tego samego dnia mam tak: komórki NK%(7-24) a ja mam 8,00%. Więc chyba całkiem ok?

Hej
Ja jeszcze po porannym wysłuchaniu śpiewu ptaków zasnęłam i spałam do godz 9. Jest cudnie, niestety koniec laby czas wracać do domu, prasować, szykować kolyskę i przygotować się do CC. Juz prawie czerwiec wiec został miesiąc (bah) :-o :-)
Gratuluję nowo zafasolkowanym i życzę spokojnej i nudnej ciąży.
Niebawem z Nafoczka będziemy miały dwa brzuszki do przekazania.
Buziak dla Wszystkich, ja.ide.sie trochę pakować.

Burczus to ja te drugie miałam 17% i w sumie tylko colostrum brałam.

Bea wariat z Ciebie, ja o "kaktusach" nie miałam odwagi :D ale dla Wikusia to ty nawet o "pikajacej piczce" pisz :D
Beti nie zapomnij o brokacie do tego kina :p

Doris ja też pomału stresa dostaje ♡

Dzien dobry !
Asia, szkoda.. Ale mysle ze dzisiaj to jeszcze nie @.. Dupka jeszcze kończysz dzisiaj nie?

Właśnie rano byłam przekonana, że @ dziś przyszła, bo śluz był zabarwiony na różowo, ale do tej pory nic. Tabletkę dupka ostatnią wzięłam wczoraj i chyba sobie dam spokój z dupkiem. Tak źle się nie czułam po żadnym leku, nawet metmorfina była bardziej znośna, bo nie targaly mną emocje. Dziś w kościele na mszy się rozryczałam :-/ ze 2 chusteczki zasmarkałam, bez powodu, poprostu... 7 czerwca mam ginekologa, jeśli to konieczne przepisze mi zamiennik i poproszę o skierowanie na bardziej kompleksowe badania hormonów. I czekam na @.

Asia jak ja miałam podbarwiony śluz do popołudnia już coraz częściej się coś pokazywało a dziś jak z kranu i to bez żadnej przesady. Szczerze mówiąc myślałam,że po przegrodzie będzie spokojniej lub bez skrzepów a tu powtóreczka jak za dawnych czasów. Wsadziłam mega petarde i myślę a podpachy do kościoła może nie zakładać przecież to tylko godzinka (na szczęście założyłam) Po godzince nawet tak duży tampon zaczął przemakać. Mam nadzieję ,że tak obfite miesiączki są tylko przez grube i ładne endometrium ;)

Asia to do następnego cyklu heh działamy :)

reklama
kwiatuszek nie ukrywam, że czekałam na taka wiadmosc od ciebie! jakie zalecenia masz od gina jakie leki w ciazy? gratuluje:)
burczus ja tez wlaczylabym encorton juz. Lek na nk rozumiem, że wlew z intralipidu? kochana ja bym pierwsze dwa wlewy na twoim miejscu wziela w mniejszym odstepie jak 4 tyg i pamietaj, że encorton obniza nk a juz masz za duze ...bierz colostrum daje immunolglobuline cos jak wlew ale w mniejszym stopniu oczywiscie
susana nie znalazlam wpisu co nabadaniu genetycznym na ktorej stronie jest? rozumiem, że juz jestes spokojna?
doris jak ja ci zazdroszcze:)
u mnie @ brak ale to dobrze przynajmniej pojde na histero wkoncu wbije sie w termin
avita wzielas ten bromergon? ja go wezme na pewno bo @ nie regularna przez niego

JESZCZE MAM PYTANIE:) DAJCIE LINKI DO WASZYCH WITAMIN GLOWNIE Z SOLGARA I GLOWNIE PROSZE O LINKA AGNIESZKE P:) ALBO INFO JAKKTOS WLASNIE ZAMAWIA GDZIES CHOCIAZBY NA IHERB:)

u nas mega burzaaaaaaa

aha ma ktos jakies wiesci o strawbelkce albo wysle mi na priva lika gdzie ona pisze?

Do góry