reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Beatka widzę ze skreslilas małpe, brawo ty ♡ obfita @ raczej na pewno od endo bo mialas mega i dobrze :*

Fondie Kwiatuszek pojedzie po zalecenia jak będzie miał betę :)

Ja się dziś topie. Pierwszy raz od... zrezygnowałam z Łagiewnik i poturlalam się do siebie i po pierwsze musiałam trafić na uroczystości, po drugie miny coniektorych bezcenne, a po trzecie dobrze ze proboszcz ma uszy to miał na czym uśmiech zawiesić ♡

reklama
kwiatuszek nie ukrywam, że czekałam na taka wiadmosc od ciebie! jakie zalecenia masz od gina jakie leki w ciazy? gratuluje:)
burczus ja tez wlaczylabym encorton juz. Lek na nk rozumiem, że wlew z intralipidu? kochana ja bym pierwsze dwa wlewy na twoim miejscu wziela w mniejszym odstepie jak 4 tyg i pamietaj, że encorton obniza nk a juz masz za duze ...bierz colostrum daje immunolglobuline cos jak wlew ale w mniejszym stopniu oczywiscie
susana nie znalazlam wpisu co nabadaniu genetycznym na ktorej stronie jest? rozumiem, że juz jestes spokojna?
doris jak ja ci zazdroszcze:)
u mnie @ brak ale to dobrze przynajmniej pojde na histero wkoncu wbije sie w termin
avita wzielas ten bromergon? ja go wezme na pewno bo @ nie regularna przez niego

JESZCZE MAM PYTANIE:) DAJCIE LINKI DO WASZYCH WITAMIN GLOWNIE Z SOLGARA I GLOWNIE PROSZE O LINKA AGNIESZKE P:) ALBO INFO JAKKTOS WLASNIE ZAMAWIA GDZIES CHOCIAZBY NA IHERB:)

u nas mega burzaaaaaaa

aha ma ktos jakies wiesci o strawbelkce albo wysle mi na priva lika gdzie ona pisze?
Fondie,tylko problem w tym,że pierwszy pizytywny test wyszedł w piątek na wieczór i przez weekend nie byłam w stanie nic zrobić z tym encortem. O tym colistrum nic nie słyszałam,dopiero teraz poczytałam,że działa m.inn.przeciwzakrzepowo. no jestem zmuszona zaczekać do jutra.i nie ukrywam,że jestem spanikowana,że przez weekend nie byłam w stanie nic zdziałać. Zostało mi się tylko modlić...

Asia jak ja miałam podbarwiony śluz do popołudnia już coraz częściej się coś pokazywało a dziś jak z kranu i to bez żadnej przesady. Szczerze mówiąc myślałam,że po przegrodzie będzie spokojniej lub bez skrzepów a tu powtóreczka jak za dawnych czasów. Wsadziłam mega petarde i myślę a podpachy do kościoła może nie zakładać przecież to tylko godzinka (na szczęście założyłam) Po godzince nawet tak duży tampon zaczął przemakać. Mam nadzieję ,że tak obfite miesiączki są tylko przez grube i ładne endometrium ;)

Asia to do następnego cyklu heh działamy :)
Tak, może następny cykl będzie tym szczęśliwym dla nas :-)

Brzuch mnie boli mega, aż mdli a @ nadal nie ma. Nigdy w takiej sytuacji nie brałam nospy, teraz się nie obędzie. Kurcze, wy też macie takie skutki uboczne dupka, czy ja jestem taki ewenement?

Sus, wszystko będzie dobrze, może już płeć poznasz, ja obstawiam księżniczkę :-)

Beata widzisz ja pisalam o ciazy[emoji4] ucieklo gdzies tobie info[emoji4]

Sus kicuki za jutrzejsza wizyte[emoji4]

Mam problem z praca:/ niewiem co robic, czy niewrocic na chwile...ehhhh

Tak, może następny cykl będzie tym szczęśliwym dla nas :-)

Brzuch mnie boli mega, aż mdli a @ nadal nie ma. Nigdy w takiej sytuacji nie brałam nospy, teraz się nie obędzie. Kurcze, wy też macie takie skutki uboczne dupka, czy ja jestem taki ewenement?

Sus, wszystko będzie dobrze, może już płeć poznasz, ja obstawiam księżniczkę :-)
Asia
Mnie po dupku bardzo bolały piersi i w sumie tyle .
Ewenementem jest ta ciąża w której po dupku nie bolały wcale mimo wysokiego progesteronu .
Zaczęły dopiero w 7 tygodniu .
Asia może nie bierz tego dupka jak masz takie huśtawki .
Najwyżej wprowadzisz go po pozytywnym teście .
Po co się masz tak męczyć jeśli masz cykle regularne .
Ja brałam zawsze od pozytywu .

Julia a ty jesteś na zwolnieniu??

Asia
Mnie po dupku bardzo bolały piersi i w sumie tyle .
Ewenementem jest ta ciąża w której po dupku nie bolały wcale mimo wysokiego progesteronu .
Zaczęły dopiero w 7 tygodniu .
Asia może nie bierz tego dupka jak masz takie huśtawki .
Najwyżej wprowadzisz go po pozytywnym teście .
Po co się masz tak męczyć jeśli masz cykle regularne .
Ja brałam zawsze od pozytywu .

Julia a ty jesteś na zwolnieniu??
Sylwia, też tak pomyślałam. Jesteś bardzo mądra dziewczyną. Dziękuję :-)

reklama
Do góry