reklama
motylek1234
Fanka BB :)
Witam się z wami
Burczus dbaj o was !
Miłego dnia dziewczyny!
Burczus dbaj o was !
Miłego dnia dziewczyny!
Beatka, u mnie zawitała, ale to dobrze, bo czytałam, że po dupku to i ze 2 tygodnie może nie przyjść a tak to zaczynamy nowy cykl. W sumie to mogę obstawiać u siebie lipiec lub sierpień :-)Gabis, dziękuje za pozdrowienia i dla ciebie wzajemnie wszystkiego dobrego!!
Burczus! Ekstra beta!! gratki!
Julia, nie patrz na prace tylko na kropka, poradzą sobie! Nie ty pierwsza zachodzisz w ciąże, dadzą radę.
Nafoczka, duzo zdrówka!
Sus, jak badania??
Asia, zawitała @? Ja mysle ze nie zawitała wciaz trzymam kciuki!
A za Twojego teściorka trzymam kciuki! Jeszcze z 1,5 tyg?
Burczus piekna beta, teraz czekamy na powtorke z bety[emoji4]
Nafoczka dziekuje za porade, pojde do swojej gin i poprosze o l4
Oj wdpolczuje tych infekcji!!!
Gabis niepowinno byc roznicy w wynikach, wiec moze warto bys poszla? A M pojdzie pozniej?
Ja mialam kariotypy robione w Poznaniu Genesis
Doris ale zlecial ten czas a pamietam jak pisalas ze masz 27tc, a tu juz tylko miesiac zostal!!
Nafoczka dziekuje za porade, pojde do swojej gin i poprosze o l4
Oj wdpolczuje tych infekcji!!!
Gabis niepowinno byc roznicy w wynikach, wiec moze warto bys poszla? A M pojdzie pozniej?
Ja mialam kariotypy robione w Poznaniu Genesis
Doris ale zlecial ten czas a pamietam jak pisalas ze masz 27tc, a tu juz tylko miesiac zostal!!
bertha
Ah.. a tak mocno trzymałam kciukiBeatka, u mnie zawitała, ale to dobrze, bo czytałam, że po dupku to i ze 2 tygodnie może nie przyjść a tak to zaczynamy nowy cykl. W sumie to mogę obstawiać u siebie lipiec lub sierpień :-)
A za Twojego teściorka trzymam kciuki! Jeszcze z 1,5 tyg?
To teraz z nową energią rozpoczynaj nowe staranka
u mnie dzisiaj 3dpo, takze tak, jakos 1,5 tyg bedzie do terminu @ - 10.06. mi wyliczył gin, ze powinna @ przyjsc.
oczywiscie swoim sposobem, testy rozpoczne pewnie już za tydzien
To teraz sprzedam wam news. Pisałam ze w Boże Ciało wylegiwalam się w rodzinnym domu. Tam Karol ma 2 lata starszego kuzyna, który od soboty gorączkuje a dziś. . lekarka stwierdziła .... szkarlatyne! I to raczej nie on nas a my jego zarazilismy fuck fuck...!
Podsumowując, gin. stwierdziła że dopóki mam tylko takie tam objawy a nie mam temperatury to mam się nie przejmować, tylko powiedzcie jak?
A teraz do was!
Burczus trzymam kciuki kochana!
Asia ja max po dniach 3 dniach po dupka miałam @
Kochana Sus z pewnością wam napisze co i jak ale myślę że musi odpocząć ♡
Podsumowując, gin. stwierdziła że dopóki mam tylko takie tam objawy a nie mam temperatury to mam się nie przejmować, tylko powiedzcie jak?
A teraz do was!
Burczus trzymam kciuki kochana!
Asia ja max po dniach 3 dniach po dupka miałam @
Kochana Sus z pewnością wam napisze co i jak ale myślę że musi odpocząć ♡
susana
Nie miałam czasu wam napisać jak na usg .
Dobrze nie jest .
Tętno 180
Za wysokie .
Przezierność 1,6 czyli dobrze
Kość nosowa 2 mm ????
Pępowina 2 naczyniowa .
Czekam na pappe ma być dzisiaj i ten lekarz ma do mnie dzwonić jak i co wieczorem .
Na razie głowa mi pęka .
Dobrze nie jest .
Tętno 180
Za wysokie .
Przezierność 1,6 czyli dobrze
Kość nosowa 2 mm ????
Pępowina 2 naczyniowa .
Czekam na pappe ma być dzisiaj i ten lekarz ma do mnie dzwonić jak i co wieczorem .
Na razie głowa mi pęka .
Hej spokojnie może Susana też jest zamotana i napisze spokojnie wieczorem.. A ja dziś mam taki humor że zagryzam, wszystko mi smierdzi w domu mi smierdzi, inka mi.smierdzi jedzenie mi smierdzi, leze jak belzebub coś tam zjadłam z trudem wypiłam szklankę soku z buraków i czekam na ziladkowa rewolucję, wogole nie mam brzuszka, wręcz jestem szczuplejsza niż przed ciąża... Dochodzi stres, o fasola, ból głowy.. Szkoda gadać.... Chociaż tyle że mam cudowna teściowa...dziś przyniosła obiad przytulila i dała siły na resztę dnia...
reklama
Podziel się: