reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nie chce nikogo oceniać ale spoko masz kolegę.... Niech tylko później tego nie żałuję... Ja niewiem czy może się ojciec zzec praw jeśli potwierdzone jest ojcostwo...
Riri ojciec moze sie zrzec praw i wtedy jeden rodzic o wszystkim decyduje,ale przed alimentami go to nie uchroni. I jesli sie nie myle to musi byc rozprawa w sadzie.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No tak tak lilui, masz rację. Motylek on i tak będzie płacił alimenty jeśli po urodzeniu dziecka go uznał... I to napewno odbędzie się na sprawie sądowej np matka dziecka powinna wnieść o ograniczenie bądź o pozbawienie go władzy rodzicielskiej niech sobie poczyta na internecie w Polsce Noe jest łatwo zrzec się praw do dziecka... No wiesz niby ma 19 lat ale chyba wiedział czym jest seks i skąd biorą się dzieci....zresztą wiek niczego Motylku tu nieusprawiedliwia..cóż pozostaje życzyć mu rozumu...;););)

Wpadłam dziewczyny zobaczyć co u Was i pierwsze co zobaczyłam to post motylka. I krew mi się zagotowała. Takich rzeczy nie zalatwia sie w internecie. Zenujace.

Sorry dziewczyny za te emocje :*
Ja bym dodała jeszcze,że na tym forum każda z nas walczy o dziecko, a tu taki post jak by tu się GO zrzec... ŁAŁ...
Jak dla mnie...cios prosto w serce.

Motylek ja nie wiem co ty kombinujesz !!! Pomagasz komuś zrzec się dziecka ty to jednak jestes niesamowita !!!! . A moze ty chcesz mu pomóc zrzec sie praw do dziecka bo ty chcesz to dziecko przejąć? . Ty to coraz to z lepszymi pomysłami tutaj przychodzisz i to nie jest śmieszne !!!
Idz moze do jakiegoś psychologa bo normalny człowiek nie pomaga w czymś takim . Wiedział co ma po miedzy nogami i do czego to służy i jakie są konsekwencje .
Na bzykał się było fajnie a teraz panika .

I Ty po tylu stratach bierzesz w tym udział !!!!????
Zero empatii !!!
Ty chyba się nudzisz ??!!
Weź się dziewczyno ogarnij !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Motylek ja nie wiem co ty kombinujesz !!! Pomagasz komuś zrzec się dziecka ty to jednak jestes niesamowita !!!! . A moze ty chcesz mu pomóc zrzec sie praw do dziecka bo ty chcesz to dziecko przejąć? . Ty to coraz to z lepszymi pomysłami tutaj przychodzisz i to nie jest śmieszne !!!
Idz moze do jakiegoś psychologa bo normalny człowiek nie pomaga w czymś takim . Wiedział co ma po miedzy nogami i do czego to służy i jakie są konsekwencje .
Na bzykał się było fajnie a teraz panika .

I Ty po tylu stratach bierzesz w tym udział !!!!????
Zero empatii !!!
Ty chyba się nudzisz ??!!
Weź się dziewczyno ogarnij !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To, że chłopak głupi...trudno. Ale ja też siedzę i nie mogę wyjść z podziwu,że ktokolwiek może akurat tutaj pisać taki post.Taką prośbę kierować do dziewczyn po wielokrotnych stratach. Jeszcze raz wielkie ŁAŁ...
...a może to jakaś prowokacja?? bo jak nie, to niestety zwykła głupota...

Nie chce nikogo oceniać ale spoko masz kolegę.... Niech tylko później tego nie żałuję... Ja niewiem czy może się ojciec zzec praw jeśli potwierdzone jest ojcostwo...on musi pójść do sądu żeby odebrali mu prawa Bądź jak uzna sąd ograniczy mu je dziecko to nie zabawka że można oddać do sklepu, jedli jest ojcem no to niestet..zresztą motylku popatrz na internecie wszędzie to piszą a alimenty i tak będzie chyba płacił..
Tak, alimenty będzie płacił nawet jak się zrzeknie praw. Chyba, że ojczym dziecko adoptuje. Przykre to.

Dziewczyny, czy po duphastonie wzrasta też prolaktyna? Dziś 22 dc. (9-8 dpo) Od wczoraj wieczorem bolą mnie piersi, krzyż, jajniki i czuję jakbym miała dostać @, ale planowo powinnam dostać we wtorek. Ten cykl mi płata figla, w ogóle nie mogę wyczuć swojego organizmu. Czy progesteron może nasilać objawy fazy lutealnej? Też tak macie po dupku?

Ostatnia edycja:
Motylek podpisuje sie pod tym co pisza dziewczyny. To nie miejsce na takie pytania. Yu kazda z nas przeszla wiele ciezkich doswiadczen. Takie pytania bola gdy nie mozna miec upragnionego dziecka.

Jesli chodzi o stres ja tez mam dar do nakrecania sie. Teraz wyluzowalam jezdza na wycieczki, czytam ksiazki, koloruje, spedzam czas z synkiem. Jutro jedziemy nad morze.

reklama
i oby płacił jak największe.
Co tu się dzieje...
Oo tak !!
Wszystko w takich wypadkach zalezy od sadu i oby w razie rozprawy zasadzili wysokie alimenty.

A mi sie wydaje czasami,ze Motylek wymysla coraz to "glupsze" rzeczy zeby zwrocic na siebie uwage. Ja naprawde nie moge uwierzyc w to ze po swoich stratach Motylek jest w stanie pomagac takiemu koledze..

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry