reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nafoczka, dzięki za info, w takim razie wracam do brania acardu. Tym razem wieczorem, bo clexane przełożyłam na rano ze względu na to, że muszą minąć co najmniej 24 h od od ostatniego zastrzyku przed CC, a najlepiej jak miną 24h. CC będę miała pewnie rano więc taka zamiana jest korzystna. Nasze chłopaki na takim samym poziomie rosną (tak jak na początku bety), bo Olaf ważył 2035g jak było 31 tyg i 2 dni. Teraz w środę niestety nie będę miała usg tylko ktg i badanie więc nie dowiem się ile mój Maluch waży ale pewnie sporo, bo czuję go od żeber po ....sam dół :-)
Susana, a Ty gdzie???

Dziewczyny, no pewnie że przekazuje swoje brzuszki Wam ale najwcześniej 26 czerwca, w każdym razie do połowy lipca będą do oddania :-)

Dobra, dziewczyny, czyli będę testować 12dpo, w niedzielę. Jak będzie negatywny to odstawiam dupka, żeby @ przyszła na czas.
Wysypało mi buzię, więc @ pewnie jednak się zjawi.
Dziś pojechaliśmy z koleżanką i kolegą z pracy na polanę, pod krzyż. Siedzieliśmy w tym ciepełku i taki ciepły wiaterek wiał...poczułam się taka szczęśliwa! Jednak natura bardzo pozytywnie nastraja. Polecam :-)
A teraz zmykam z moim 10 latkiem na rower śmigac :-)

Dziewczynki dziewczynki ,ale ja Wam nie zabraniałam zachodzić jeśli mi się nie powiedzie heh nie musicie czekać na mnie :p No ,ale jak nie wiedziałyście i mi się znowu nie uda to już będziecie wiedzieć hihi.

Nafoczka już tylko 4 tyg i będziesz myśleć u wypuszczeniu urwiska heh. Doris chcę Twój brzusio - bez urazy nafoczka :p Sama wiesz ile Ty przeszłaś ;) Doris na galerie a Nafoczka na sofę heh tak to właśnie było ale to co każda i tak wkrótce zobaczy te pyzie z siusiorkami więc będzie remis :D

Ja dziś padam na pysk. Doczytałam coś skrobnęłam i idę leżakować :p

Kochane mam pytanie, dostalam zastrzyki Fraxiparine 0,3 to jaka to dawka w przeliczeniu na Clexan? Czy jak biore Clexan 0,2 to moge bezproblemu wziasc Fraxiparine 0,3 bo dostalam 20 zastrzykow...

Wychodze w krzakow. Zycie jest do dupy. Po pierwsze po powrocie do pracy okazuje sie, ze w moim dziale szefowa nie ma pracy dla 3 osob. Mud
Musi sie zastanowic co dalej.

Po drugie bylam dzis u ginekologa i wada trisomia 22 chromosomu oznacza wg niej ze jestem nosicielem genu. Musimy czekac na badania kariotypow. Czuje sie jakbym czekala na wyrok

wada trisomia 22 chromosomu oznacza wg niej ze jestem nosicielem genu. Musimy czekac na badania kariotypow. Czuje sie jakbym czekala na wyrok

Marzycielka nawet gdybyś była nosicielką tego jakiegoś wadliwego genu nie znaczy ,że będziesz go przekazywać. Mówi się ,że dwa razy się nie wchodzi do tej samej rzeki. Jeśli już raz przy badaniu aniołka wyszła ta tristomia to zmniejszyłaś prawdopodobieństwo ,że pojawi się przy kolejnej próbie. Już nie jest 50-50 :)

Myśl pozytywnie. A praca cóż dziś jest jutro hmm trzeba planować dalej.

Asia Woow Gratuluję wylaszczenia :D i dodania zdjęcia.

Idę przegrzebać szafę. Zapowiada się powtórka z upału. Ciekawe czy rozmiar zwiększyłam :p a może zmniejszyłam ;) @ nadal nie ma jadę po test jak coś będę gotowa na jutrzejsze przechylanie się szali

Beatka ty tez nie spisz? Ale u mnie na wsi cudowny, wiosenny i rozspiewany poranek ♡
Oj tak tak Bea moje mieszkanko ma strasznie słabe drzwi choć cholerk@ od zewnątrz nikt włamać się nie chce :D

Marzycielko nam kariotypy wyszly prawidłowe ale ja mam coś w parze hromosomu 21 a M. w satelicie pary13. P. Genetyk wysłała nas na dodatkowe badanie CATCH22 możecie jeszcze to zrobić, można na NFZ.Pierwsze poczekaj na wynik a o badaniu poczytaj choć tak jak Beatka pisze, to gra w totolotka.

Julia nie pomogę bo nie wiem jaj się przelicza choć ja brałam co dostałam :)

reklama
Hej
Ja.obudzilam.sie o 6.15 jak mój M szykował się.do wyjscia do pracy.. Strasznie gorąco mi było cała noc, kręciłam się i przerwracalam.
Dziś kolejny dzienna upału a ja jak odwioze Mała do przedszkola musze jechać na badania krwi. Dziś mamy też w przedszkolu festyn z okazji dnia mamy i taty a potem dodatkową prywatną wizytę u lekarza z J. Także plan napięty dziś
Nafoczka. Napisałam Ci priv.
Bea25ta juz jak jedziesz po yen test to kup dwa i jeden zrób dziś :-)
Witam porannie Resztę Dziewcząt

Do góry