reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Wycięli ci tyłki przegrodę ?

Niestety i na szczęście tylko ;) Niestety dlatego ,że mogli się zająć też endometriozą na lewym jajniku. Na szczęście że nie usunęli mi wszystkiego bo wiesz jakby się im spodobało robienie porządków :p

Test kupiłam powtórzyłam bo plan był zrobić rano ,ale nie jestem cierpliwa heh. Test niegativ. Choć czekajcie idę jeszcze rzucić okiem ;) ....No negativ :p

reklama
Niestety i na szczęście tylko ;) Niestety dlatego ,że mogli się zająć też endometriozą na lewym jajniku. Na szczęście że nie usunęli mi wszystkiego bo wiesz jakby się im spodobało robienie porządków :p

Test kupiłam powtórzyłam bo plan był zrobić rano ,ale nie jestem cierpliwa heh. Test niegativ. Choć czekajcie idę jeszcze rzucić okiem ;) ....No negativ :p

Ha ha ha ja tez zawsze kilka razy sprawdzam negativ i ostatnio nawet dojrzałam kreseczkę a nawet dwie ;) .
Myśle że jesteśmy w ciazy tylko test nas oszukał , pewnie był przeterminowany ;)).

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Beatka, nowy cykl - nowe szanse. Czasem trzeba poczekać, żeby kropkowi lepsze mieszkanko ugrzać. :tak:

Ja testuje za 5 dni. Choć objawy wskazują na @, więc Beata niebawem obie zaczynamy nowy cykl. Poczekamy na berthe, może ona się wyłamie, bo deficyt będzie na luty :-p

Która z dziewczyn jeszcze na etapie starankowym?

Dziewczyny, wychodzić z krzaków na słońce! Witaminę D3 wchłaniać!:rofl2:

Ja testuje za 5 dni. Choć objawy wskazują na @, więc Beata niebawem obie zaczynamy nowy cykl. Poczekamy na berthe, może ona się wyłamie, bo deficyt będzie na luty :-p

Objawy takie same na @ i ciąże wiec nigdy nie wiadomo!! :) ty mi sie tu nie wyłamuj, miałaś byc ze mną w parze! :D
Jutro sprawdzę jak pecherzyki, i wtedy bede przeliczać kiedy testuje, czy moze jeszcze trzeba bobosexy powtórzyć :)

Objawy takie same na @ i ciąże wiec nigdy nie wiadomo!! :) ty mi sie tu nie wyłamuj, miałaś byc ze mną w parze! :D
Jutro sprawdzę jak pecherzyki, i wtedy bede przeliczać kiedy testuje, czy moze jeszcze trzeba bobosexy powtórzyć :)
U mnie już po przytulankach regeneruje siły na następne :-p. W niedzielę będę robić test, żeby być pewna, czy odstawić dupka. A moje jajniki i @-@ są takie nieokreślone, ale to pierwszy cykl z dupkiem i może trochę oszukiwać. Pewność będę miała w niedzielę, w ostateczności we wtorek, bo wtedy mam termin @.

Witajcie :-)

Ja w krzaczorach...jakiegoś doła łapie :-(

Dziewczyny, które miały zrosty - czy miałyście jakieś objawy bólowe, inne?
Witajcie ja mialam zrosty, zadnych bolow. Jestem po wizycie u Dubra, kazal doniesc mi wynik meza nasienia i wtedy da leczenie. Z nowosci dowiedzialam sie, ze mam zespol fosfolipidowy na podstawie dodatniego wyniku przeciwcial antyfosfosterydowych. Mam rozwalony uklad immunologiczny i albo zastosuje encorton albo wlewy. Zaskoczona jestem tym zespolem bo przecowcoala kardiolipinowe mam ok. Wogole wyszlam taka zdolowana z tego gabinetu. Slucjalam o tych chorobach i tak myslalam czy powinnam jeszcze probowac. Dubr twierdzi ze te wszystkie choroby z autoagresji sa wynikiem naszej psychiki. Czy Wy tez tak myslicie?
Witajcie :-)

Ja w krzaczorach...jakiegoś doła łapie :-(

Dziewczyny, które miały zrosty - czy miałyście jakieś objawy bólowe, inne?

Doris :* prasowalas coś? Ja mam plan na dziś :D
Dziś przedszkolaka na wycieczkę szykuje, cóż za emocje :)
Nie opalać się tyle bo nudy na bb :* :* :*

reklama
Beatka, nowy cykl - nowe szanse. Czasem trzeba poczekać, żeby kropkowi lepsze mieszkanko ugrzać. :tak:

Jeszcze ja:) U mnie też objawy na @,ale co zrobić:)
I chyba w następnym cyklu nie powiem mężowi kiedy dokładnie mam owulke,bo chyba teraz miał za mocną spinę;) jeśli wiecie o co mi chodzi:)
Buziaki dla starających i reszty też:)

Do góry