reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Wycięli ci tyłki przegrodę ?

Niestety i na szczęście tylko ;) Niestety dlatego ,że mogli się zająć też endometriozą na lewym jajniku. Na szczęście że nie usunęli mi wszystkiego bo wiesz jakby się im spodobało robienie porządków :p

Test kupiłam powtórzyłam bo plan był zrobić rano ,ale nie jestem cierpliwa heh. Test niegativ. Choć czekajcie idę jeszcze rzucić okiem ;) ....No negativ :p

reklama
Niestety i na szczęście tylko ;) Niestety dlatego ,że mogli się zająć też endometriozą na lewym jajniku. Na szczęście że nie usunęli mi wszystkiego bo wiesz jakby się im spodobało robienie porządków :p

Test kupiłam powtórzyłam bo plan był zrobić rano ,ale nie jestem cierpliwa heh. Test niegativ. Choć czekajcie idę jeszcze rzucić okiem ;) ....No negativ :p

Ha ha ha ja tez zawsze kilka razy sprawdzam negativ i ostatnio nawet dojrzałam kreseczkę a nawet dwie ;) .
Myśle że jesteśmy w ciazy tylko test nas oszukał , pewnie był przeterminowany ;)).

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Beatka, nowy cykl - nowe szanse. Czasem trzeba poczekać, żeby kropkowi lepsze mieszkanko ugrzać. :tak:

Ja testuje za 5 dni. Choć objawy wskazują na @, więc Beata niebawem obie zaczynamy nowy cykl. Poczekamy na berthe, może ona się wyłamie, bo deficyt będzie na luty :-p

Która z dziewczyn jeszcze na etapie starankowym?

Dziewczyny, wychodzić z krzaków na słońce! Witaminę D3 wchłaniać!:rofl2:

Ja testuje za 5 dni. Choć objawy wskazują na @, więc Beata niebawem obie zaczynamy nowy cykl. Poczekamy na berthe, może ona się wyłamie, bo deficyt będzie na luty :-p

Objawy takie same na @ i ciąże wiec nigdy nie wiadomo!! :) ty mi sie tu nie wyłamuj, miałaś byc ze mną w parze! :D
Jutro sprawdzę jak pecherzyki, i wtedy bede przeliczać kiedy testuje, czy moze jeszcze trzeba bobosexy powtórzyć :)

Objawy takie same na @ i ciąże wiec nigdy nie wiadomo!! :) ty mi sie tu nie wyłamuj, miałaś byc ze mną w parze! :D
Jutro sprawdzę jak pecherzyki, i wtedy bede przeliczać kiedy testuje, czy moze jeszcze trzeba bobosexy powtórzyć :)
U mnie już po przytulankach regeneruje siły na następne :-p. W niedzielę będę robić test, żeby być pewna, czy odstawić dupka. A moje jajniki i @-@ są takie nieokreślone, ale to pierwszy cykl z dupkiem i może trochę oszukiwać. Pewność będę miała w niedzielę, w ostateczności we wtorek, bo wtedy mam termin @.

Witajcie :-)

Ja w krzaczorach...jakiegoś doła łapie :-(

Dziewczyny, które miały zrosty - czy miałyście jakieś objawy bólowe, inne?
Witajcie ja mialam zrosty, zadnych bolow. Jestem po wizycie u Dubra, kazal doniesc mi wynik meza nasienia i wtedy da leczenie. Z nowosci dowiedzialam sie, ze mam zespol fosfolipidowy na podstawie dodatniego wyniku przeciwcial antyfosfosterydowych. Mam rozwalony uklad immunologiczny i albo zastosuje encorton albo wlewy. Zaskoczona jestem tym zespolem bo przecowcoala kardiolipinowe mam ok. Wogole wyszlam taka zdolowana z tego gabinetu. Slucjalam o tych chorobach i tak myslalam czy powinnam jeszcze probowac. Dubr twierdzi ze te wszystkie choroby z autoagresji sa wynikiem naszej psychiki. Czy Wy tez tak myslicie?
Witajcie :-)

Ja w krzaczorach...jakiegoś doła łapie :-(

Dziewczyny, które miały zrosty - czy miałyście jakieś objawy bólowe, inne?

Doris :* prasowalas coś? Ja mam plan na dziś :D
Dziś przedszkolaka na wycieczkę szykuje, cóż za emocje :)
Nie opalać się tyle bo nudy na bb :* :* :*

reklama
Beatka, nowy cykl - nowe szanse. Czasem trzeba poczekać, żeby kropkowi lepsze mieszkanko ugrzać. :tak:

Jeszcze ja:) U mnie też objawy na @,ale co zrobić:)
I chyba w następnym cyklu nie powiem mężowi kiedy dokładnie mam owulke,bo chyba teraz miał za mocną spinę;) jeśli wiecie o co mi chodzi:)
Buziaki dla starających i reszty też:)

Do góry