reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Marzycielka nawet gdybyś była nosicielką tego jakiegoś wadliwego genu nie znaczy ,że będziesz go przekazywać. Mówi się ,że dwa razy się nie wchodzi do tej samej rzeki. Jeśli już raz przy badaniu aniołka wyszła ta tristomia to zmniejszyłaś prawdopodobieństwo ,że pojawi się przy kolejnej próbie. Już nie jest 50-50 :)

Myśl pozytywnie. A praca cóż dziś jest jutro hmm trzeba planować dalej.

Asia Woow Gratuluję wylaszczenia :D i dodania zdjęcia.

Idę przegrzebać szafę. Zapowiada się powtórka z upału. Ciekawe czy rozmiar zwiększyłam :p a może zmniejszyłam ;) @ nadal nie ma jadę po test jak coś będę gotowa na jutrzejsze przechylanie się szali

Beatka ale jak po test jedziesz ?
To ty niedawno miałaś zabieg usuwania przegrody ? Czy mi się juz coś pomyliło ?
Pytam bo ja po takim zabiegu musiałam 3 miesiące odczekać ze staraniami ;( . A jak było u ciebie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam dziewuszki
Ja w krzaczorach, czekam na owu, czasu mało na pisanie ,zabraliśmy się za ogród (kostka ,zieleń itp.) całkowita zmiana.
Może uda się jak troszkę odpuszczę ,wyluzuje :)
Susana co się dzieje? Jak się czujesz?

Ja tylko słówko od Sus, bidulka lata po stomatologach ale z dzidzia wszystko ok :)

Edit
Tęczowa hop hop dolecialas ptaszyno? Nie wiem ile dam rady czarowac pogodę dla Ciebie :*

Ostatnia edycja:
A co tutaj tak Mało postów ostatnio? Normalnie leżę na kanapie i nie mam co poczytać. Chyba jednak zabiorę się za prasowanie ciuszków Olafka i spakowanie dla niego torby do szpitala, bo moja spakowana cały czas, choć muszę jeszcze parę rzeczy dopakować.
Ale w sumie jeszcze nie wiem....nie chce mi się prasować! Za gorąco jest.

Witajcie :-)

Ja w krzaczorach...jakiegoś doła łapie :-(

Dziewczyny, które miały zrosty - czy miałyście jakieś objawy bólowe, inne?

Ovli hej . Po przegrodzie zostało wspomnienie a po zabiegu doktor ,który robił kazał starania rozpocząć po @ inny któremu zawierzam swoje dalsze leczenie zobaczył piękne jajo i kazał mi się bzykać , a że bardzo chciałam się poprzytulać to heh podziałałam

Dzień dobry Laseczki :)

A ja spaliłam się wczoraj na raczka i dziś tylko godzinka opalania pleców ;)
Idę zaraz obiad robić...znaczy ugotować ziemniaki do zsiadłego mleka :) a zupę mam z wczoraj - szczawiową, mniam!

Uściski dla Was wszystkich [emoji8][emoji8][emoji8]

Witajcie :-)

Ja w krzaczorach...jakiegoś doła łapie :-(

Dziewczyny, które miały zrosty - czy miałyście jakieś objawy bólowe, inne?
Hej,
Ja mam zrosty. U mnie jedynie objawia sie to dyskomfortem przy seksie - będąc dosłownym, to boli jak penis uderza obszar w okolicach zrostu. Wiem to tylko dlatego ze podczas usg gin mi to zaprezentował aparatem do usg, pokazywał ze tam gdzie nie ma zrostu i uderza tym wziernikiem od usg to nie boli mnie, a jak uderzy tam gdzie jest zrost to boli.
Ja mam na zrosty czopki Biostrepta/Distreptaza. Ty cos masz na zrosty?

reklama
Ovli hej . Po przegrodzie zostało wspomnienie a po zabiegu doktor ,który robił kazał starania rozpocząć po @ inny któremu zawierzam swoje dalsze leczenie zobaczył piękne jajo i kazał mi się bzykać , a że bardzo chciałam się poprzytulać to heh podziałałam

Beatka a ty tez masz dwórożną ? Wycięli ci tyłki przegrodę ?
Ja też juz od lutego mam zielone światło ale jak narazie zonk ;( u mnie to jeszcze PCO i tarczyca ciagle przeszkadzają !!! Już mnie to wszytko bardzo męczy !! . Jak nie to , to tamto ciagle jestem do tyłu albo stoję w miejscu .

To bzyk , bzyk i powodzenia dla ciebie ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry