reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
Ja juz w domu. Brzuch mi się napinal cała drogę ale w domku już jest spokój. Dziś było tak bardzo gorąco, że pomimo siedzenia w cieniu na tarasie jestem ledwo żywa.
Dobrze ze będę rodzic pod koniec czerwca, bo jakbym miała termin na wrzesień to byłoby ciężko.
Na forum widzę spokój. Wszystkie plażuja?
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz w domu. Brzuch mi się napinal cała drogę ale w domku już jest spokój. Dziś było tak bardzo gorąco, że pomimo siedzenia w cieniu na tarasie jestem ledwo żywa.
Dobrze ze będę rodzic pod koniec czerwca, bo jakbym miała termin na wrzesień to byłoby ciężko.
Na forum widzę spokój. Wszystkie plażuja?
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam dziewczyny . Na po początek chciałam wam podziękować za ostanie miłe słowa i dodanie mi wsparcia jak miałam dołek bardzo mnie to podniosło na duchu jestescie kochane moje forumowe przyjaciółki )))
Jestem już w uk u nas pogoda do Dupy - pada - !!! .
Takze nie ma leżakowania ;(.
Byłam w Polsce u ginekologa na wizycie tak po prostu zobaczyc co się dzieje z moją macicą i po jakieś leki na wywołanie @ bo znow od 2 miesięcy nie mam ;( .
Zrobił mi badania pokazał moją dwórożną macice , która nadal jest na swoim miejscu i nigdy nie zniknie bo jej się nie operuje ;( .
Wyprosiłem go o leki na PCO !!! Nie chciał dać !!! Powiedział ze nie wypada jak ja jestm tylko tutaj przejazdem i zeby w Londynie mnie leczyli ( ale tutaj nie lecza na PCO ) i ja mam z nimi ciągły problem ;( . Mowię do niego " Panie ratuj !!!! Bo mam 30 lat a stoję w miejscu 3 poronienia i zero dzieci a zegar tyka i ja nie wiem kiedy wystartuje !!! I udało się dał recepte na clo i dupka i mam brac najpierw dupka na wywołanie a pozniej od 5 dc clo przez 5 dni a pozniej kazał działać .
Bardzo fajny , wesoły lekarz uśmiałam się z nim
A co najwazniejsze wzioł tylko 50 zł za wizyte razem ze zdjęciem usg , badaniami . Czyż ja nie jestem szczęściarą .
Nafoczka piękny brzusio . Ja sobie ciebie wyobrażałam w długich włosach takich do ramion a tu taka niespodzianka , włosy krótkie . Ha ha .pozdrawam was serdecznie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Byłam w Polsce u ginekologa na wizycie tak po prostu zobaczyc co się dzieje z moją macicą i po jakieś leki na wywołanie @ bo znow od 2 miesięcy nie mam ;( .
Zrobił mi badania pokazał moją dwórożną macice , która nadal jest na swoim miejscu i nigdy nie zniknie bo jej się nie operuje ;( .
Wyprosiłem go o leki na PCO !!! Nie chciał dać !!! Powiedział ze nie wypada jak ja jestm tylko tutaj przejazdem i zeby w Londynie mnie leczyli ( ale tutaj nie lecza na PCO ) i ja mam z nimi ciągły problem ;( . Mowię do niego " Panie ratuj !!!! Bo mam 30 lat a stoję w miejscu 3 poronienia i zero dzieci a zegar tyka i ja nie wiem kiedy wystartuje !!! I udało się dał recepte na clo i dupka i mam brac najpierw dupka na wywołanie a pozniej od 5 dc clo przez 5 dni a pozniej kazał działać .
A co najwazniejsze wzioł tylko 50 zł za wizyte razem ze zdjęciem usg , badaniami . Czyż ja nie jestem szczęściarą .
Nafoczka piękny brzusio . Ja sobie ciebie wyobrażałam w długich włosach takich do ramion a tu taka niespodzianka , włosy krótkie . Ha ha .pozdrawam was serdecznie
Super, to dalej walczymy!Witam dziewczyny . Na po początek chciałam wam podziękować za ostanie miłe słowa i dodanie mi wsparcia jak miałam dołek bardzo mnie to podniosło na duchu jestescie kochane moje forumowe przyjaciółki )))
Oliv, ale na PCO to jest np. glucopage i inofem. Clo pomaga w rosnieciu pęcherzyków a w peknieciu chyba prenegyl
I warto pobrać jeszcze wisiolka, plodny śluz jest po nim :-)
Ja 25 raz przeczytałam, że amksycylina nie wpływa na ciążę i chyba jestem spokojniejsza, bo więcej szkody zrobiłby ta bakteria.
Nic więcej nie mogę zrobić tylko czekać.
Jeszcze pytanie, czy dupek nie hamuje @? Czy mogę go odstawić w 1 dc, jak ginka kazała? Czy zrobić test wcześniej i wcześniej odstawić jeśli będzie taka potrzeba?
bertha
Fanka BB :)
hmm.. według mnie dupek wlasnie hamuje @.. takze bylam zdziwiona ze tak ci zalecila. ja po odstawieniu po 2 dniach, max 3 mam @. nie probowalam brac az do terminu @, wiec nie wiem czy dalej biorac tez by przyszła..Super, to dalej walczymy!
Oliv, ale na PCO to jest np. glucopage i inofem. Clo pomaga w rosnieciu pęcherzyków a w peknieciu chyba prenegyl
Ja 25 raz przeczytałam, że amksycylina nie wpływa na ciążę i chyba jestem spokojniejsza, bo więcej szkody zrobiłby ta bakteria.
Jeszcze pytanie, czy dupek nie hamuje @? Czy mogę go odstawić w 1 dc, jak ginka kazała? Czy zrobić test wcześniej i wcześniej odstawić jeśli będzie taka potrzeba?
Czesc Dziewczyny!
po weekendzie mam troche bardziej pozytywny nastrój, słoneczko świeci, ja zrobiłam swoją "życiówkę" na rowerze -> przejechałam 20km!! Coprawda w 2 godziny, plus przerwa na lody, piwko nad rzeką , ale dla mnie to sukces
Mąż zadowolony, ze z nim w koncu jezdze na przejazdzki, wiec i bobosexy byly i w sobote i w niedziele wieczorem przyjemne Choć to taki bardziej wstęp do bobosexów, bo owu powinna byc ok. jutra. Dzisiaj ide do gina, to sprawdzi co tam się święci i wtedy bede wiedziała czy dalej molestować M.
Zapowiada się dzisiaj piękny dzień, to nic że w biurze, ale zawsze to przyjemniej spojrzec za okno
Cmoki w brzuchy ciężarówek, kciuki dla staraczek!
Niby hamuje bo jeśli go bierzesz to może Ci się później pojawić @ ale niektórym dziewczynom i tak w dniu spodziewanej @ przy braniu dupka zaczynały plamienia.
Do mnie wczoraj miała zawitać @ odstawiłam i lutkę i dupka i czekam dalej na rozwój.
Bertha miło że smutki poszły w kąt. Ja po wojnie weekendowej z moim m mam naprawiony rower i od dziś nie muszę biegać na piechotkę. Jeśli tak pozytywnie na Ciebie i męża wpływają wypady rowerowe to świetnie seks gdzieś pod lasem ehh fajna sprawa. Coś mi tu się widzi ,że mąż dopiero spuści żołnierzową armię jak mu tak towarzyszysz
Tęczowa miałaś miękkie lądowanie? Łomot braciom już spuściłaś czy się obchodzi jak na ten czas bez docinek . PS. podoba Ci się nasza pogoda??
Ovli pogodę mamy cuudowną, upał że chyba fałdki same się rozpuszczają
Super, to dalej walczymy!
Stosowałam inofem (kompletnie w niczym mi nie pomógł ) clo jest na ovulacje i na wzrost pęcherzyków I pomaga w pracy jajników . Bardzo dyzo dziewczyn stosuje go wlasnie na PCO w ulotce trż jest napisane że pomaga przy problemem z PCO .
Jesli chodzi o dupka to słyszałam ze nie chamuje ovulacji ale jak masz cykle regularne i wiesz kiedy masz dostac miesiączke to dobrze jest go brać od 16dc . Jak się nie mylę .
Beatka to macie super !!!!
Ja jeszcze kilka dni temu spędzałam czas nas jeziorkiem na łódce a teraz w tych zimnych londyńskich murach !!! O dlatego bardzo mnie już ciągnie żeby wrocić do Pl .
Pozdrawiam .
reklama
Witam sie i ja w ten piekny dzien [emoji8]
Wczoraj pol dnia przelezalam na sloneczku a pozniej na rowerku jezdzilam [emoji6]
Bylam dzis u gin na nfz i udalo mi sie zdobyc skierowanie na tocznia,p/c antykardiolipinowe i bialko c i s [emoji14] zawsze to troche kasy zostaje w kieszeni[emoji5] i doktorek obiecal wypisywac clexane na znizke[emoji5]
Beatka czyli juz z mezem ok ?
Susana i jak sie czujesz ?
Nafoczka , Doris , Agnieszka jak brzuszki?
Pozdrawiam reszte [emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj pol dnia przelezalam na sloneczku a pozniej na rowerku jezdzilam [emoji6]
Bylam dzis u gin na nfz i udalo mi sie zdobyc skierowanie na tocznia,p/c antykardiolipinowe i bialko c i s [emoji14] zawsze to troche kasy zostaje w kieszeni[emoji5] i doktorek obiecal wypisywac clexane na znizke[emoji5]
Beatka czyli juz z mezem ok ?
Susana i jak sie czujesz ?
Nafoczka , Doris , Agnieszka jak brzuszki?
Pozdrawiam reszte [emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Podziel się: