reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Test zrobiony popołudniu . Jedna kreska. Jutro czekam na @ . Jak mam odstawiać encorton? Biorę 10mg to jutro 5 i tak 3 dni? Czułam ,że nic z tego- seksu za mało.:p

Pamiętam ,ze doktor mówił ze owulacja na zdrowym jajniku to szczerze nie wiem czy planować starania na ten drugi jajnik ehh zresztą na dziś dzień nie ma z kim. :(

:(
U mnie też test z jedną kreską. No nic, nie tym razem:(

reklama
hej
Jestem i ja, rano byłam na zakupach. Teraz wstawiłam grochóweczkę i czytam co u Was.
Dziewczyny testujące, trzymam kciuki za kolejne cykle, JUż niebawem brzuszek mój i Nafoczki będą to przejęcia, to już niedługo. Trochę ponad miesiąc zostało. Tylko ostrzegamy, nie jest lekko :-)
Susana, daj znać co u Ciebie jak już się ogarniesz!
Nafoczka, o której masz wizytę? Pamiętaj żeby zapytać się o branie Acardu.

Ja odstawiłam jakieś 5 dni temu a Clexane biorę teraz rano. Coraz mniej tych tabletek do zażywania. Włąsciwie to już biorę tylko Euthyrox, Femibion Natal 2 Plus, Clexane, Magnez i Nospę w razie potrzeby.

reklama
Do góry