reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny powiedzcie mi coś o tym badaniu allo MLR coś więcej mąż też musi mieć je wykonane trzeba być w jakimś cyklu czy coś i jak okaże się że będzie dodatnie to dobrze ? Chciałabym coś od was się dowiedziec
Motylek czemu nie czytasz tego co piszą dziewczyny, nawet kilka stron wstecz jest napisane na ten temat :/ chcesz się leczyć, ale sama nie szukasz żadnych informacji tylko czekasz na gotowe.
ALLO MLR wykonuje się razem z mężem, nie ma określonego dnia cyklu , a wynik dobry to chyba powyżej 40% . zgadza się dziewczyny?

reklama
Jeszcze żeby rozjaśnić temat badania MLR...
Organizm zdrowej kobiety, jak dostaje sygnał,że jest w ciąży, to zachowuje się,jakby był chory, przeziębiony... i organizm ZDROWEJ kobiety wytwarza barierę ochronną nad zarodkiem, by mógł się dobrze zagnieździć,rozgościć w macicy;). A u większości tu dziewczyn zgromadzonych, ta ochrona nie jest na dobrym poziomie(u mnie np 23%)-i wtedy lekarz zaleca szczepienia na poprawę tej bariery ochronnej.
Mam nadzieję,że pomogłam.

Witajcie, witajcie!!!!
Ja chce tylko powiadomić że fasol ma się dobrze. Rośnie, 2,64, serduszko puka ;), następne spotkanie za 4 tyg aaaaaa ;);)
Jest tylko jeden problem jest jakaś szczelina nie bardzo zrozumiałam lekarza,powiedział żeby leżeć leżeć leżeć.... Zrozumiałam to tak że chyba nie do końca się koteczek przykleil... ;(;(;( i leżę jak głaz...

Napotyka, kochana...właśnie podczytuje co tam u Ciebie, ale się dzieje podać tej Twojej ciąży..eh, ale Najważniejsze,że wszystko zawsze dobrze się kończy i teraz też tak Będzie. Ja w dalszym.ciagu cały czas trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie inne forumowe dziewczyny!
Dziewczyny bądźcie dzielne i walczcie o swoje Szczęście! Bo warto!!!!! Nie ma nic wspamnialszego niż uśmiech dziecka :-) wynagradza wszystkie zakręty, cierpienia i straty...!! Walczcie kochane :-)
apolinka ty się szczepila brałas colostrum i miałaś in vitro?
U milewicza robisz dagnostyke gdzie chcesz i z tymi wynikami doniego ....dlatego tez zrezygnowałam bo potrzebowałam na raz zrobić wszytko.
Burczus jakie masz mrl? Inaczej jak szczepienie go nie podniesiesz.
Nie wiem jaką kwota bo pierwsza seria wyniosła z mrl 2500 ale nie wiadomo ile się podniosło
Riri to lez będzie dobrze :)

p.s. Dziewczyny, które się szczepiły-ile Was to wyniosło? Chodzi mi o widełki, a nie o konkretną kwotę?

8-15tyś takie kwoty padały na początku forum. Jeśli masz hamowanie 28% po co się doszczepiasz??

Tęczowa specjalnie dla Ciebie rozgonimy z Becia chmury :*

Podobno jedna z koleżanek miała jakieś chmury (cumulusy) przy badaniu USG myślę że teraz właśnie zaczęła je wypuszczać heh i stąd te poplątanie pogodowe :p

Motylek nie wydaje mi się ,że to Allo MLR jest dla Ciebie bo po 1 Ty traciłaś ciąże na wysokim etapie a nie 5-7 tydz.

reklama
8-15tyś takie kwoty padały na początku forum. Jeśli masz hamowanie 28% po co się doszczepiasz??

Podobno jedna z koleżanek miała jakieś chmury (cumulusy) przy badaniu USG myślę że teraz właśnie zaczęła je wypuszczać heh i stąd te poplątanie pogodowe :p

Motylek nie wydaje mi się ,że to Allo MLR jest dla Ciebie bo po 1 Ty traciłaś ciąże na wysokim etapie a nie 5-7 tydz.
Ja się nie doszczepiam. Co już nie raz pisałam:) Chciałam się doinformować.

Do góry