reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny powiedzcie mi coś o tym badaniu allo MLR coś więcej mąż też musi mieć je wykonane trzeba być w jakimś cyklu czy coś i jak okaże się że będzie dodatnie to dobrze ? Chciałabym coś od was się dowiedziec
Motylek czemu nie czytasz tego co piszą dziewczyny, nawet kilka stron wstecz jest napisane na ten temat :/ chcesz się leczyć, ale sama nie szukasz żadnych informacji tylko czekasz na gotowe.
ALLO MLR wykonuje się razem z mężem, nie ma określonego dnia cyklu , a wynik dobry to chyba powyżej 40% . zgadza się dziewczyny?

reklama
Jeszcze żeby rozjaśnić temat badania MLR...
Organizm zdrowej kobiety, jak dostaje sygnał,że jest w ciąży, to zachowuje się,jakby był chory, przeziębiony... i organizm ZDROWEJ kobiety wytwarza barierę ochronną nad zarodkiem, by mógł się dobrze zagnieździć,rozgościć w macicy;). A u większości tu dziewczyn zgromadzonych, ta ochrona nie jest na dobrym poziomie(u mnie np 23%)-i wtedy lekarz zaleca szczepienia na poprawę tej bariery ochronnej.
Mam nadzieję,że pomogłam.

Witajcie, witajcie!!!!
Ja chce tylko powiadomić że fasol ma się dobrze. Rośnie, 2,64, serduszko puka ;), następne spotkanie za 4 tyg aaaaaa ;);)
Jest tylko jeden problem jest jakaś szczelina nie bardzo zrozumiałam lekarza,powiedział żeby leżeć leżeć leżeć.... Zrozumiałam to tak że chyba nie do końca się koteczek przykleil... ;(;(;( i leżę jak głaz...

Napotyka, kochana...właśnie podczytuje co tam u Ciebie, ale się dzieje podać tej Twojej ciąży..eh, ale Najważniejsze,że wszystko zawsze dobrze się kończy i teraz też tak Będzie. Ja w dalszym.ciagu cały czas trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie inne forumowe dziewczyny!
Dziewczyny bądźcie dzielne i walczcie o swoje Szczęście! Bo warto!!!!! Nie ma nic wspamnialszego niż uśmiech dziecka :-) wynagradza wszystkie zakręty, cierpienia i straty...!! Walczcie kochane :-)
apolinka ty się szczepila brałas colostrum i miałaś in vitro?
U milewicza robisz dagnostyke gdzie chcesz i z tymi wynikami doniego ....dlatego tez zrezygnowałam bo potrzebowałam na raz zrobić wszytko.
Burczus jakie masz mrl? Inaczej jak szczepienie go nie podniesiesz.
Nie wiem jaką kwota bo pierwsza seria wyniosła z mrl 2500 ale nie wiadomo ile się podniosło
Riri to lez będzie dobrze :)

p.s. Dziewczyny, które się szczepiły-ile Was to wyniosło? Chodzi mi o widełki, a nie o konkretną kwotę?

8-15tyś takie kwoty padały na początku forum. Jeśli masz hamowanie 28% po co się doszczepiasz??

Tęczowa specjalnie dla Ciebie rozgonimy z Becia chmury :*

Podobno jedna z koleżanek miała jakieś chmury (cumulusy) przy badaniu USG myślę że teraz właśnie zaczęła je wypuszczać heh i stąd te poplątanie pogodowe :p

Motylek nie wydaje mi się ,że to Allo MLR jest dla Ciebie bo po 1 Ty traciłaś ciąże na wysokim etapie a nie 5-7 tydz.

reklama
8-15tyś takie kwoty padały na początku forum. Jeśli masz hamowanie 28% po co się doszczepiasz??

Podobno jedna z koleżanek miała jakieś chmury (cumulusy) przy badaniu USG myślę że teraz właśnie zaczęła je wypuszczać heh i stąd te poplątanie pogodowe :p

Motylek nie wydaje mi się ,że to Allo MLR jest dla Ciebie bo po 1 Ty traciłaś ciąże na wysokim etapie a nie 5-7 tydz.
Ja się nie doszczepiam. Co już nie raz pisałam:) Chciałam się doinformować.

Do góry