reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie, tak masz rację, wiecie ja przeczytałam też większość forum bociana i na encortonie nie koniecznie się udawało... Nawet pisze z dziewczyną która jechała na żelaznym dwa razy z różnymi dawkammi.. I niestety... A teraz jest po szczepieniach...
Także encorton to nie złoty środek
Ale też szczepionki,nie są takie doskonale ale jednak coś dają...
Gdyby to było też takie złe to nie byłoby chyba zgody ministrtstwa na takie eksperymenty.. Bądź co bądź znane w Polsce....

reklama
NAfoczka mąż jak mąż krzyżówka osła z baranem i kaczorem :p Osioł bo widomo uparty, baran bo głupi a kaczka bo często tym dziobem mógłby nas w d..e pocałować :p

Za co my ich kochamy hmm też nie wiem ;) Lecę na apteki wydudnić encorton bez recepty i po testy które susana będzie mnie zmuszać robić :p

Mój młody sama nie wiem co ma jakieś cuś bo w pn miał stan podgorączkowy dziś znaczna poprawa i miał iść do przedszkola ,ale jeszcze dzień mu odpuściłam . A w południe gorączka ni z gruchy 38,6 a teraz znowu nic więc go przetszymam w domu do niedzieli . Sama niestety nie wytrzymuję i muszę iść na loty :p

Beatka a kiedy testujesz? Ja po Bożym Ciele. Pewnie 12 dpo. Owulacja była chyba wczoraj. Test najciemniejszy w 13 dc w poniedziałek.
Bardzo chciałabym, żeby się udało w tym cyklu, dlatego pewnie się nie uda :-/

Hej
U mnie dziś intensywny dzień, rano lekarz z Małą (planowana wizyta w poradni kardiologicznej) potem bank, zakupy, M dziś wziął wolne więc wreszcie zaczął malowanie pokoju naszego, huraaaaa, mam dwie ściany pomalowane (te mniejsze, żeby nie było), no jutro niby mają być kolejne dwie.
Nadrobiłam czytanie, Riri, super że dzidzia rośnie!!!
Mały się strasznie wypycha teraz i aż mnie boli brzuch nad pępkiem, bo co chwilę coś tam mi wystaje wielkiego :-), albo pupcia albo główka :-)
Teraz lecę zrobić kanapkę i zabieram się za czytanie książki (dziś w formie papierowej, bo dostałam od Taty na urodziny.
Buziaki

Dziś to poprawiłyście mi humor tymi postami o osłach, kaczkach, armatach itd. :D:D

Nafoczka mój M zapomniał dziś dziecku kanapek do szkoły zrobić - oni wszyscy są jednakowi!!

Fondie bardzo Cię bolą łapki?? Ja już z bólu przeszłam do swėdzenia!!
Wkurza mnie u maliny to, że nie robi allo mlr przed szczepieniami. Pewnie nie jedna by miała oki ale przecież nie
zgarnął by wtedy kasy za szczepienia:growl:

Fondie czyli Ty bierzesz ten b complex!? Ja też mna b complex tyle że ze swansona ale dawki inne!
Osobno mam tak:
kwas foliowy 400 mcg
b 6 - 25 mg
b12 - 5 mg;
Jakie wy macie dawki wit.?!

Dziś to poprawiłyście mi humor tymi postami o osłach, kaczkach, armatach itd. :D:D

Nafoczka mój M zapomniał dziś dziecku kanapek do szkoły zrobić - oni wszyscy są jednakowi!!

Fondie bardzo Cię bolą łapki?? Ja już z bólu przeszłam do swėdzenia!!
Wkurza mnie u maliny to, że nie robi allo mlr przed szczepieniami. Pewnie nie jedna by miała oki ale przecież nie
zgarnął by wtedy kasy za szczepienia:growl:

Fondie czyli Ty bierzesz ten b complex!? Ja też mna b complex tyle że ze swansona ale dawki inne!
Osobno mam tak:
kwas foliowy 400 mcg
b 6 - 25 mg
b12 - 5 mg;
Jakie wy macie dawki wit.?!
Ja mam kwas foliowy 800 mcg ale myślę czy nie zwiększyć jeszcze. B6 -25 mg. B12 2,5 mg

NAfoczka mąż jak mąż krzyżówka osła z baranem i kaczorem :p Osioł bo widomo uparty, baran bo głupi a kaczka bo często tym dziobem mógłby nas w d..e pocałować :p :p
Mój osiolo-barano-kaczor zadzwonił, że niby zapytać jak się czuje?! Szkoda, że nie jest słońcem bo by przynajmniej miał wielka d...pe do kopania i trąbe do kochania! No ale skoro zadzwonił to niech ma co ma :)

Riri przepraszam za pominięcie.:p Gratuluję maluszka i samych dobrych wieści na wizytach Wam życzę.

Susana sorry już więcej kilometrów za teściorami nie biję bo byłam w rossmanie i nie mieli :( zawsze są tu z tym problemy. Encortonu "miła"pani w aptece też mi nie dała mówiła żebym poszła na pogotowie po recepte :( A do swoich zaprzyjaźnionych nie mam jak jechać bo młody ma gorączkę i wisi mi na szyi.

Asia 669 ja też niby według zaleceń doktorka powinnam testować 27.05 ale @ ma przyjsc w tą niedzielę to po co testować po @ jak wiadome co się święci heh

Z leków biorę kwas foliowy solgara 8001x1, acidum folicum 5mg i jakby było mało to 15 heh ale mało mam bo to prezent :p więc jak się skończy to zostają te 2 pierwsze,. Wit,
b6- 50mg 3x1
b12 100mgx1,
acard

reklama
Riri przepraszam za pominięcie.:p Gratuluję maluszka i samych dobrych wieści na wizytach Wam życzę.

Susana sorry już więcej kilometrów za teściorami nie biję bo byłam w rossmanie i nie mieli :( zawsze są tu z tym problemy. Encortonu "miła"pani w aptece też mi nie dała mówiła żebym poszła na pogotowie po recepte :( A do swoich zaprzyjaźnionych nie mam jak jechać bo młody ma gorączkę i wisi mi na szyi.

Asia 669 ja też niby według zaleceń doktorka powinnam testować 27.05 ale @ ma przyjsc w tą niedzielę to po co testować po @ jak wiadome co się święci heh

Z leków biorę kwas foliowy solgara 8001x1, acidum folicum 5mg i jakby było mało to 15 heh ale mało mam bo to prezent :p więc jak się skończy to zostają te 2 pierwsze,. Wit,
b6- 50mg 3x1
b12 100mgx1,
acard
Beatka D3?

Do góry