reklama
Martyska30
Fanka BB :)
Tak tłumacze sobie ze może coś zły test..niby kreska jest ale bledsza ...Ale zamiast się uspokoić to ja się denerwuje na maksa[emoji53]nie wiem jak ja to zniosą po raz 6[emoji53]Martyska z tymi testami to jest różnie...najlepsza bthcg.. Mi w drugiej ciąży wychodziło że nie... Tylko z ciekawości zrobiłam owulacyjny i wyszedł a potem bthcg i się potwierdziło.... Trzymam kciuki dawaj znać od razu!!!
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Martyska, dlatego ja sobie darowalam testowanie powtorkowe. Bedzie wynik bety i wszystko jasne.
Ale mam stresa! Boje sie dokladnire wszystkiego. Ze beta nie urosla wystarczajavo, ze spadla w ogole, ale tez trego, ze urosla dobrze. Masakra.
Ale mam stresa! Boje sie dokladnire wszystkiego. Ze beta nie urosla wystarczajavo, ze spadla w ogole, ale tez trego, ze urosla dobrze. Masakra.
Martyska30
To mamy ten sam stan....[emoji53]dIsiaj o 20 wizyta A wcześniej beta i sie okaże. ...nic już zrobić nie moge[emoji53]teraz wola Boga...Martyska, dlatego ja sobie darowalam testowanie powtorkowe. Bedzie wynik bety i wszystko jasne.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny współczuję stresów Trzymam kciuki za pozytywne wyniki.
Nafoczka i co myślisz o wykresie? Kluje się czy innym razem Rozczytuje się heh zabawne że wpisałaś mi endometrium - nawet to Ci nie umknęło.
Mój maluch - udawacz. Teraz szaleje na łóżku jak zapytam jak sie czuje to zaczyna kaszleć heh . Kombinatorstwo ma po matce
Nafoczka i co myślisz o wykresie? Kluje się czy innym razem Rozczytuje się heh zabawne że wpisałaś mi endometrium - nawet to Ci nie umknęło.
Mój maluch - udawacz. Teraz szaleje na łóżku jak zapytam jak sie czuje to zaczyna kaszleć heh . Kombinatorstwo ma po matce
BEATKA hmm co myślę myślę że dopiero się uczysz je robić ale spokojnie nie powinnaś jednak mieć takich skoków tempki wiec zobaczymy co wyjdzie w tym miesiącu. Przed owu niech się dzieje co chce, ten skok do góry to pik LH (taki jak na testach owulacyjnych wychodzi). Gorzej bo po owu miałaś na drugim wykresie spadek a powinna już być tempka wyższa.
marzycielka81
Kciuki za bety i wizyty.
Czarna wspolczuje nocy. Moj maz chrapie.
Fondie powodzenia na wizycie.
Doris sliczny brzusio.
Czarna wspolczuje nocy. Moj maz chrapie.
Fondie powodzenia na wizycie.
Doris sliczny brzusio.
motylek1234
Mam otarcie i jakaś bakteria mi się zrobiła bo skóra mi schodzi mam maść z antybiotykiem i antybiotyk także starania musimy odłożyć. ..
Bo ginekologicznie wszystko ok
Bo ginekologicznie wszystko ok
reklama
Podziel się: