reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Czarna ja wiem o czym mówisz, byłam dwa razy i dwa razy babki chrapaly. Niestety na patologii, w wysokiej ciąży to się zdarza bo dzidziuś uciska tu i tam. Tez spać nie mogłam.

Martyska a ty bety jeszcze nie robilas? Beta byłaby najbardziej miarodajna.
Jesli zostawią mnie dziś, to obowiązkowo muszę mieć stopery do uszu. U mnie to starsze kobiety jedna 76. lat - całkiem miła, a druga to emerytka - ta już mniej miła.

reklama
Czarna ja wiem o czym mówisz, byłam dwa razy i dwa razy babki chrapaly. Niestety na patologii, w wysokiej ciąży to się zdarza bo dzidziuś uciska tu i tam. Tez spać nie mogłam.

Martyska a ty bety jeszcze nie robilas? Beta byłaby najbardziej miarodajna.
Robiłam w czwartek beta 15 było w sobotę 37.. test w sobotę miał kreskę A dzisiaj jest slabszy[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Robiłam w czwartek beta 15 było w sobotę 37.. test w sobotę miał kreskę A dzisiaj jest slabszy[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Witam

Martyska
Trzymam kciuki za betę .

Czarna
Współczuję tej nocnej filharmonii.
Chyba bym zwariowała na twoim miejscu .

Nafoczka
Może ci już dzisiaj przejdzie .
Może jakiś węgiel można w ciąży brać ??Chyba musisz być na diecie marchwiankowej to ci się może zatrzyma .

Arda
Byłaś już na becie .?? Bo wstałam i myslę .....

Doris
Beata mnie rozśmieszyła tą bezgłową orką .Pewnie synek będzie ważyć ze 4 kg do porodu ..

to starsze kobiety jedna 76. lat - całkiem miła, a druga to emerytka - ta już mniej miła.

Czarna śmieszne hehe ale mam banana na gębie :p 76 całkiem miła a tamta to emerytka heh. Na następną nockę polecam wziąć hydroksyzyne ;)

Ja pierwszej nocy miałam 5 chrapiących. Jak czekałyśmy na rtg płuc to im wyliczyłam która chrapie :p

Martyska a kiedy masz wizytę? Co do testów może zrobiłaś dwoma różnymi? Czasem jedne są czulsze od drugich...

Martynka, testy mogą swirowac, zrób bete.

Ja siedzę w lab i za chwilę będzie z głowy. Potem tylko nerwica, ale przynajmniej coś będzie jasne po południu.

Hej
Ja sie zbieram do genetyka :)
Powodzenia na betach, avita daj znac jak o szczepionce, motylek to lec szybko

reklama
Do góry