reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej dziewczynki, niestety leci nadal świeża krew. Dziś 19 dzień cyklu, wyć mi się chce [emoji24] Małż odeśpi wesele i podjedziemy na IP, strasznie boję się co to może być :(

reklama
Hej dziewczynki, niestety leci nadal świeża krew. Dziś 19 dzień cyklu, wyć mi się chce [emoji24] Małż odeśpi wesele i podjedziemy na IP, strasznie boję się co to może być :(
Czarna
To może jakieś krwawienie ciążowe jak większość ma .Możesz być w ciąży ??
Sama nie wiem .Nie chcę ci nic sugerować ....

Ostatnia edycja:
Czarna
To może jakieś krwawienie ciążowe jak większość ma .Możesz być w ciąży ??
Sama nie wiem .Nie chcę ci nic sugerować ....
Nie Kochana. Raczej podejrzewam jakiegoś krwiaka :( w środę była owu, a tej krwi jest wiecej niż podczas miesiączki i leci normalna krew bez skrzepów. Nawet po nocy jest czerwona, świeża

Czarna_mala, moze po owu zrobilas sie torbiel i pekla??? Boli Cie brzuszek?? Podjedz, zrobia usg i sie wyjasni. Lepiej dmuvhac na zimne.

Czarna
Wsiadajbw taxi i na ip jedż .
Nie czekaj na swojego .
Niech się facet wyśpi po weselu a nie będzie wsiadać w samochód po takiej imprezie .
Wszystko się wyjaśni po usg .

Wstałam, umyłam się, pochodziłam chwilę i jakby się uspokoiło. Przestało wogóle lecieć. Ale i tak podjadę sprawdzić co to było. Prawdę mówiąc teraz to już zgłupiałam.
Brzuch mnie nie boli, może wczoraj chwilę kręgosłup bolał. No nic sprawdzę to :)

Susanka, jak tam? Potrzebny mi u Ciebie suwaczek, bo sie gubie.
Arda
Wcale go nie umiem zapisać na tej stronie .
Nimota jestem .
Starszego syna nie poproszę bo nic nie wie o fasolce .
Tak dla twojej wiadomości i innych też oczywiście to dzisiaj jest 10 t 3 d ciąży .
We wtorek ide na usg 7,20 rano .
To usg to mi wystarcza góra na 3 dni żeby być spokojną .Po tym czasie znowu niepokój .Ale tak to już z nami jest .Nie ja pierwsza nie ostatnia która ma schizy.

Susana, pieknie, kroczek po kroczku i masz za soba pierwszy trymestr. Bedzie dobrze :) nic dziwnego, ze swirujesz, ale twarda musisz byc :)

reklama
Susana, pieknie, kroczek po kroczku i masz za soba pierwszy trymestr. Bedzie dobrze :) nic dziwnego, ze swirujesz, ale twarda musisz byc :)[/QUO

Arda
Staram się być twarda jak nie wiem co .Nie będę wam tu miałczeć i marudzić chociaż strasznie się boję .Wiadomo .
Starsza koleżanka musi dawać przykład hehe
.Wolę was pocieszać .
Nie myślę tak o sobie jak z wami gadam .
Teraz np myślę o twojwj poniedziałkowej becie żeby ci dużo urosła ...

Do góry