reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Cześć :)
Cały czas Was czytam, ale jakoś ten tydzień mi zleciał na wizytach i nie miałam kiedy pisać.
Mi też o tsh mówiła jedna ginka że może być do 2,5, druga że za dużo i dała mi jod. Mój wynik wahał się pomiędzy 1,9 a 2,45 :/ i niby uważają, że ok. Teraz jak pójdę na badania to zapytam Przybycienia o to, może on to ogarnie
Jak ja Wam wszystkim zazdroszczę tej pięknej pogody i grilla, ale już niedługo :D tylko mój D. wróci z powrotem do Ire i do tej cudnie chwiejnej pogody.
Przez to, że nie jestem w Pl to normalnie zapomniałam, że teraz okres komunijny, maj, kwitnące drzewa.
Życzę wyżerki za wszystkie czasy, tym w ciąży i bez też :D, bo każdemu się należy odrobina przyjemności ;)
Pozdrawiam Was :*

reklama
Susana fajnie masz bo i prawie dorosłego syna i fasolke malutką i średniego jeszcze do przytulania - super:-) :)

Doris nie martw sië i Ty Sus też zobaczycie, że jutro wszytko będzie oki:tak:

Agnieszka a Tobie to tak wiesz pozytywnie tej niuni zazdraszczam, daj fotke obojëtnie jaką.
Już nie mogę się doczekać jak moja siostra urodzi też ma być dziewczynka, chyba się do nich wprowadze chociaż na trochę
;-) ;)

Smacznego obiadku!!

Hej dziewczyny trzeba dalej działać kiedyś musi się udać.. my już odpuszczamy starania może wtedy się da..
Miłego dnia ja wracam z mężem i siostrzenica z nad morza piękna pogoda grzeje jak nie wiem...

U nas pogoda na leniucha dobra, 10 do max 14 stopni. Ja dziś jakoś słabiej się czuje, brzuszek mnie ciągnie jakbym go na kolanach nosiła i bardzo stram się zachować zimną krew :D bo w końcu nic innego mi nie dolega. Wizyta we wtorek.
Buziaki :*

Skoro tak bardzo chcecie to proszę: nóżki, dupka i podobno cipeczka
P1130334.JPG
P1130335.JPG

Doris w którym tyg. u Ciebie okazało się, że jednak chłopoiec

Załączniki

• P1130334.JPG
    P1130334.JPG
    263,1 KB · Wyświetleń: 538
  • P1130335.JPG
    P1130335.JPG
    190,2 KB · Wyświetleń: 551
Agnieszka
Alllee suupeer .
Jak ja lubię oglądać takie zdjęcia .:yes:
Chyba faktycznie żaden dzyndzolek tam nie wisi między nóżkami :laugh2:

Agnieszka ale zgrabniocha z tej Twojej córci :)

Biorę synusia (bo przyrośnie do telewizora :growl:) i jedxiemy na wycieczkę rowerową:happy:
Miłego popołudnia:happy2:

Hej hej! Dawno mnie nie było. Piszę tylko, że już urodziłam. Poród świetny- 3,5 h. Chłopiec zdrowy 4100 i 57 cm dł. Jestem zakochana na maxa.
Dziekuje za pomoc w wielu kwestiach na tym forum. Wierze, ze i Wam się uda. Dodam tylko, że ciąża na żelaznym zestawie po diagnostyce u prof. Jerzak. Pozdrowienia dziewczyny. Żegnam się :)

reklama
Laski, a powiedzcie mi takie cos. Jak plamie to mam odstawic dupka czy wziac go do koncza czyli do wtorku? Bo juz sama nie wiem.

Do góry