reklama
Witajcie ja dzis pracowicie, potwm na slubie kolezanki z pracy. A tak z ciekawosci, czy ktoras z Was ma nadczynnosc? Mam wrazenie, ze chyba czesciej wystepuje niedoczynnosc. Dobrej nocy
Ja mam nadczynność.
Witajcie Kochane :-)
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dzień Dobry Dziewczęta
Piękna pogoda od rana, aż chce się wyjść z domu. O 12.40 mam wizytę więc proszę o magiczne kciuki. Już nie mogę się doczekać, ciekawe ile mój Maluch waży. Potem jadę z mamą i małą nad jezioro, reszta rodzinki niestety zostaje w domu.
Buziaki dla Wszystkich!
Piękna pogoda od rana, aż chce się wyjść z domu. O 12.40 mam wizytę więc proszę o magiczne kciuki. Już nie mogę się doczekać, ciekawe ile mój Maluch waży. Potem jadę z mamą i małą nad jezioro, reszta rodzinki niestety zostaje w domu.
Buziaki dla Wszystkich!
marzycielka81
Fanka BB :)
Doris kciuki.
Milego dnia dla wszystkich. My tez korzystamy ze sloneczka i pieknej pogody. Nie odniosze sie do tarczycowych tematow bo sie nie znam
Milego dnia dla wszystkich. My tez korzystamy ze sloneczka i pieknej pogody. Nie odniosze sie do tarczycowych tematow bo sie nie znam
susana
Witam
Ja odebrałam wyniki .
Są super .
Tsh 1,28
Glukoza 89
Reszty nie piszę bo za dużo .
Krzepliwości też ok.
Najbardziej się cieszę z niskiego cukru bo mam 89 a staram się być na dietce bo odstawiłam metforminę .
Doris trzymam kciuki za ciebie
A wy trxymajcie za mnie bo mam wizytę o 12,20 .Już mi jest niedobrze ze stresu .
Ja odebrałam wyniki .
Są super .
Tsh 1,28
Glukoza 89
Reszty nie piszę bo za dużo .
Krzepliwości też ok.
Najbardziej się cieszę z niskiego cukru bo mam 89 a staram się być na dietce bo odstawiłam metforminę .
Doris trzymam kciuki za ciebie
A wy trxymajcie za mnie bo mam wizytę o 12,20 .Już mi jest niedobrze ze stresu .
lamia78
Witam dziewczynki
Pogoda śliczna, ale mój humor już nie. Dziś 5dpo a temperatura nie rosnie
Może wypowiecie się na ten temat?
12 dc-owulacja wg testu owulacyjnego-36,44
1 dpo-36,59
2 dpo-36,62
3 dpo-36,62
4dpo-36,82
5dpo-36,77
W ostatnim cyklu 3 dpo skoczyła do 37,01 i tak było do @