reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Aga przy okazji zapytam ile po jakim czasie dostałaś allo mrl wynik do domu ?
Ale dziś bolała szczepionka bardzo ooo, niestety łeb tak bolał, że musiałam łykać przeciwbólowe ale nie wiem czy to dobrze ale babka mówiła w gynemedzie ze można
Strawbelka super beta
Bertha ja bym już czekała na @ to pierwszy cykl z cLO masz jeszcze szans duzo

Na razie odpuszczam stymulację clo w kolejnym cyklu, co ma byc to bedzie. Jeden cykl pozwalam sobie sie spinać a potem muszę wyluzować zeby zachować stabilność. Takze następny bedzie na luzaka, a przynajmniej taki jest plan. :)

reklama
Fondi allo mlr dostałam do domu równo za trzy tygodnie od pobrania. Wcześniej dzwoniłam, panie w rejestracji podały numer telefonu.
Aha będziesz miała jeszcze dreszcze i stan podgorączkowy.
Ja tak miałam po pierwszej szczepionce.

A tutaj napisałaś :) dziękuję.
Nie będę miała choleRa bo jestem na przeciwbólowy wiec i przeciwgoroaczkowym a musiałam wziąść bo by mi głowę rozsadzilo chyba nawet bym nie zasnela:/ a jak długo ci się ten stan utrzymywał ?
Ja to bym chciała mieć taki wynik jak ty po pierwszej serii :) boje się braku hamowania :/ ale widzę ze najczęściej są po 1 serii dwa doszczepiania tak najczęściej mają te babki tam. Spotkałas wogole taka co miała od razu ładne allo mrl? Ja nie ale dziewczyny na forum miały od razu ładne prócz enyj. Koniecznie daj znać jak ci allo przyjdzie i daj znać jak nk czy colostrum podziałalo.

W ogóle jak rękę podnoszę to nie boli na przeciwbólowym wiec ciekawe co było bez tego.
Jutro idę na tsh z rana ...oby było już ok.

Ostatnia edycja:
Trzy dni, ale byłam twarda leków nie brałam. Nawet po laparoskopii nic nie brałam , a po kliku godzinach kursowałam po korytarzu niczym sprężyna. Od taki mały robokop

Dziewczynki :-*

Bertha
Szkoda, ale jak Cie czytam, to jakbym swoj cykl widziala. Pecherze pekajace w roznych terminach i cien cienia na tescie....tylko Wam tego nie pisalam.... a pozniej wredota@.... no ale coz :-) nowy cykl, to i nowe mozliwosci :-)
Widze, ze coraz wiecej nas luzuje :p

Strawbelka
Szalejesz ;-)

Beatka
No widzialas, ze ostatnio bylam nadgorliwa i chcialam wczesniej wystartowac i lipa :p
No wiesz, kto jak kto, ale my stworzymy najfajniejsza pare brzuchatek B-) ;-)

Destino,
Jak ja Cie rozumiem :-*

Pozdrawiam nasze Brzuchatki, Doris, Nafoczka, Agnieszka, Strawbelka , Susana.....grono rosnie ;-) super!

Buziaki dla reszty :-*

Hej wam ja powtarzam dziś betę bo tydzień temu miałam 1,14 wiec zobaczę jak spadek albo ciąża kto wie jestem 12 dpo
A tak idę do ginekologa by mi dał skierowanie na prolaktyne jak z nią i na kwas foliowy 5mg
A co u was?

reklama
Dzień dobry :-)

Bertha - bardzo mi przykro. Ale trzymam kciuki za Ciebie i za inne starające się dziewczyny, dla nas też w końcu zaświeci słoneczko i nam się uda. Wierzę w to bardzo. Przesyłam Was gorące buziaki.
Strawbelka - cudowna beta... Niech Twoje bąbelki zdrowo rosną :-)
Dla wszystkich nie wymienionych - radosnego i spokojnego dnia :-)

Do góry