reklama
bertha
Fanka BB :)
Bertha przykro mi
Kurcze tak czekalam na ta Twoja betke, bylam pewna ze Ci sie udalo.
A jest szansa ze za wczesnie zrobilas?
Bertha
No to ja nic nie rozumiem .......
Przecież wczoraj był cień na obydwu???
Jest jeszcze szansa ze za wcześnie, tak.. No ale wczorajszego cienia tez nie rozumiem...
Za pare dni znowu siknę, to zobaczymy.
motylek1234
Bertha nie wszystko stracone !; )
Witam wszystkich; )
Witam wszystkich; )
Bertha, u mnie beta w poniedziałek taka sama a u Ciebie który dpo? Dziś @ mnie zaskoczyła, nowy cykl, nowe możliwości ;-)
Moja insulina spała z 14,3 na 8,5. Tym samym otrzymaliśmy oficjalne zielone światelo. Także maj należy do nas :-)
Strawbelka, imponująca beta . Ogrmnie się cieszę!
Moja insulina spała z 14,3 na 8,5. Tym samym otrzymaliśmy oficjalne zielone światelo. Także maj należy do nas :-)
Ostatnia edycja:
bertha
Bertha, u mnie beta w poniedziałek taka sama a u Ciebie który dpo? Dziś @ mnie zaskoczyła, nowy cykl, nowe możliwości ;-)
Cieżko stwierdzić, bo kilka pęcherzyków pękło na stymulacji clo. @ moze przyjść od piątku do wtorku.
Aga707
Beatka ano jestem. Ostatnio mam bardzo mało czasu żeby was poczytywac. Muszę zadbać o te wasze ogródki żeby było co sądzić. Jestem producentem kwiatów balkonowych, ciętych i wieloletnich. Okres uf gorący , a ile witaminy d. W tzw. międzyczasie jeszcze obsadzam swój nie mały ogród. Czekam na allo mlr i wygląda na to że ruszamy razem do dzieła.
Bertha jak nie w tym to w następnym cyklu , też mało wierzę testom. Nie ma , nie ma , a potem będą pach bliźniaki jak u Strawbelki. Oj Strawbelka beta elegancka.
Lumia kończę drugą serię twojego mleczka pszczelego , wpierniczam orzechy brazylijskie. Tak więc domek czeka na maluszka.
Miłego wieczoru Gwiazdeczki
Bertha jak nie w tym to w następnym cyklu , też mało wierzę testom. Nie ma , nie ma , a potem będą pach bliźniaki jak u Strawbelki. Oj Strawbelka beta elegancka.
Lumia kończę drugą serię twojego mleczka pszczelego , wpierniczam orzechy brazylijskie. Tak więc domek czeka na maluszka.
Miłego wieczoru Gwiazdeczki
reklama
Aga przy okazji zapytam ile po jakim czasie dostałaś allo mrl wynik do domu ?
Ale dziś bolała szczepionka bardzo ooo, niestety łeb tak bolał, że musiałam łykać przeciwbólowe ale nie wiem czy to dobrze ale babka mówiła w gynemedzie ze można
Strawbelka super beta
Bertha ja bym już czekała na @ to pierwszy cykl z cLO masz jeszcze szans duzo
Ale dziś bolała szczepionka bardzo ooo, niestety łeb tak bolał, że musiałam łykać przeciwbólowe ale nie wiem czy to dobrze ale babka mówiła w gynemedzie ze można
Strawbelka super beta
Bertha ja bym już czekała na @ to pierwszy cykl z cLO masz jeszcze szans duzo
Podziel się: