reklama
dziewczyny mialam Link do: Colostrum (LN) | Laboratoria Natury to colostrum ale konczy sie nie mam skad wziasc czy ktoras z was jest mi w stanie kupic ma blisko siebie zeby bylo jak najszybciej???
w dozie jest tylko to Link do: Colostrum, kapsułki, 45 szt. - Portal Dbam o Zdrowie.
ale to to samo? poradzicie cos? albo moze ktoras zakupic to ktore wy stisujecie i mi szybko wyslac? od razu przelewam oczywiscie pieniazki
w dozie jest tylko to Link do: Colostrum, kapsułki, 45 szt. - Portal Dbam o Zdrowie.
ale to to samo? poradzicie cos? albo moze ktoras zakupic to ktore wy stisujecie i mi szybko wyslac? od razu przelewam oczywiscie pieniazki
czarna_mala
Fanka BB :)
Fondie a nie przypadkiem histero?! Hsg to drożność jajowodów...
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Susana, piękne wieści! Maluch sobie rośnie. Juz 2 cm i leci 9 tc, super [emoji108]!
Nafoczka, to czyli Ty Jeszcze bierzesz progesteron. Ja się zastanawiam czy wykupić kolejny duphaston czy dać sobie juz spokój bo i tak nie biorę juz długo
Lila, przykro mi, ale musisz dalej próbować.
Fondie, a Ty jakieś specjalne potrzebujesz to Colostrum? Ja kupiłam w aptece takie jakie było.
Asia, no to pisz od razu jak dostaniesz wyniki.
Strawbelka, jak się czujesz?
AgnieszkaP jak brzuch boli to trzeba leżeć niestety. U mnie odpukać na razie spokój z baraxtonami
Buziaki Dziewczęta
Edit
A ja się tak cieszę jak patrzę na mój suwaczek ze leci juz 31 tc
Nafoczka, to czyli Ty Jeszcze bierzesz progesteron. Ja się zastanawiam czy wykupić kolejny duphaston czy dać sobie juz spokój bo i tak nie biorę juz długo
Lila, przykro mi, ale musisz dalej próbować.
Fondie, a Ty jakieś specjalne potrzebujesz to Colostrum? Ja kupiłam w aptece takie jakie było.
Asia, no to pisz od razu jak dostaniesz wyniki.
Strawbelka, jak się czujesz?
AgnieszkaP jak brzuch boli to trzeba leżeć niestety. U mnie odpukać na razie spokój z baraxtonami
Buziaki Dziewczęta
Edit
A ja się tak cieszę jak patrzę na mój suwaczek ze leci juz 31 tc
Ostatnia edycja:
G
Gość
Gość
Fondie ja biore raz to, raz to drugie. To z doza ma wieksza dawke.dziewczyny mialam Link do: Colostrum (LN) | Laboratoria Natury to colostrum ale konczy sie nie mam skad wziasc czy ktoras z was jest mi w stanie kupic ma blisko siebie zeby bylo jak najszybciej???
a widzisz strawbelka to sobie zamowie w dozie najwyzej ja biore 1 na dzien bo malia mowi ze "woda swiecona" a w sumie wzmacnia organizm nie wiem jak wplywa na szczepionki ale ztego co rozumiem to dostarcza immuglobulin a nie wplywa jakos na szczepionke wiec zamowie w dozie . Dzieki
strawbelka a jak sie czujesz dzis?
strawbelka a jak sie czujesz dzis?
reklama
Podziel się: