reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

hej.
Beata trzymam kciuki !
Strawbelka jak się mają sprawy?
Nafoczka gdzie jesteś???
a to ja tak dopytam z tą chlamydią. Ja w zeszłym roku robiłam było ok, mój D nie robił jest taka potrzeba?
całą resztę pozdrawiam :*
Wczorajvwzielam dupka i nie plamilam cala noc i nic mnie nie pieklo.
Rano wzielam lutinus i juz mnie piecze.
Chyba mnie podraznia ten lutinus i moze stad te rozowe plsmienia.
Wykoncze go a potem spytam dr. co dalej.
Mialam brac dupka ale dziewczyny na in vitro mowia ze lepszy jest lutinus i prolutex, bo dupek jest syntetyczny.
Nie wiem jak znow bede plamic to wysylam smsa do gina co mam z tym problemem zrobic.

reklama
Lumia-dobrze ,że siostra zareagowała w porę!
Avita -zazdraszczam dziewczynki siostrze (to moje marzenie) a to dlatego ,że mam 3 braci i 2 synów ,więc całe życie wśród chłopaków:oo2:
Beatka- kciuki zaciśnięte.
Susana - jak tam? kiedy wizyta?
Strawbelka-leż kochana.
Nafoczka-odezwij się.
Doris- pokaż karoce :)
Witam resztę dziewczyn ;-) ;)

Wczorajvwzielam dupka i nie plamilam cala noc i nic mnie nie pieklo.
Rano wzielam lutinus i juz mnie piecze.
Chyba mnie podraznia ten lutinus i moze stad te rozowe plsmienia.
Wykoncze go a potem spytam dr. co dalej.
Mialam brac dupka ale dziewczyny na in vitro mowia ze lepszy jest lutinus i prolutex, bo dupek jest syntetyczny.
Nie wiem jak znow bede plamic to wysylam smsa do gina co mam z tym problemem zrobic.
dupek jest syntetyczny mają rację :/
Jeśli Cię piecze to nie dobrze. Nie powinno piec

Hej
Nie mam jeszcze wózka, wczoraj dzwoniła jakaś pani ze Smyka że kurier zabrał więc pewnie będzie dziś.
Nafoczka nie ma neta w szpitalu, podawali jej sterydy na rozwój płucek u Malucha, dziś prawdopodobnie wychodzi do domu.
Strawbelka, dobrze że nie plamisz, ja miałam różne takie "przygody) po luteinie dopochwowej. Byłas na becie? Kiedy wyniki?

Buziaki dla Reszty Dziewcząt!

Lumia-dobrze ,że siostra zareagowała w porę!
Avita -zazdraszczam dziewczynki siostrze (to moje marzenie) a to dlatego ,że mam 3 braci i 2 synów ,więc całe życie wśród chłopaków:oo2:
Beatka- kciuki zaciśnięte.
Susana - jak tam? kiedy wizyta?
Strawbelka-leż kochana.
Nafoczka-odezwij się.
Doris- pokaż karoce :)
Witam resztę dziewczyn ;-) ;)

Lamia, też mam 3 braci i dwóch synów, 3 bratankow, ale chcę jeszcze urodzić żywe dziecko, bez względu na płeć.

Kwiatuszek dlaczego kliknęłaś że mój post jest niezbyt mądry? To była odp.na temat tego czy Dubrawski zleca wlewy z intralipidu.
Strawbelka ja na Twoim miejscu też bym leżała w domu, na tym etapie w szpitalu nic więcej nie poradzą.
Ja plamiłam w zasadzie od początku, też bardzo mnie to stresowało, żadnego krwiaka nie było, teraz mam upławy od pessara, ciągle coś.

reklama
Strawbelka, mnie przy dluzszym braniu luteiny dopochwowej piecze i na zewnatrz i tak jakby w srodku - lekarka powiredziala mi, ze to jest dosyc czesta reakcja alergiczna na ten lek i ze mam brac tylko dupka doustnie. Potwierdzilo mi to 2 innych lekarzy wiec sie tego trzymam (chociaz wieksza wiare mam w luteine jakos).

Do góry