reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hello .
Jak wam nudno to ja wam coś popiszę .

Beatka już po operacji
Żyje dzięki Bogu !!!!!
Dzisiaj jak z nią rozmawiałam to była słabiutka po narkozie .Na szczęście nic ją nie boli .
Mówi że ma mały szew pod pępkiem .
Edit nie wiem czy nie wymyśliłam że mały ale napewno jedno nacięcie .
Nic się więcej nie dowiedziała bo lekarz który operował poszedł do domu i będzie dopiero w poniedziałek .

Nafoczka
Dzisiaj wychodzi więc zaraz tu na forum wskoczy i narobi hałasu .....
Tylko patrzeć .....

Ja zjadłam podwójny objad i hops do łóżka pod pierzynkę na małe spanko .

Ostatnia edycja:
reklama
Strawbelka to tak jak u mnie - nuuuuuuuuuuuuudyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!

Susana, dobrze że coś napisałaś :-) :)

To i ja napiszę. Jestem po wizycie u Dubra. Wygląda na to, ze mam też zrosty w macicy. Mam je potwierdzić na histeroskopii. Co za coś się złapię to wychodzą kwiatki. Ale wiecie co ten Dubr naprawdę z każdą wizytą coraz bardziej zyskuje. Bada bardzo szczegółowo, sprawdza wszystko po kilka razy i tłumaczy bardzo szczegółowo. Szkoda, że tak dużo kobiet rezygnuje po pierwszej wizycie u niego, ale nie dziwię się, bo rzeczywiście można się zrazić.

Beri .
Ja też byłam u Dubra .
Takie same odczucia co do pierszej wizyty .
Natomiast samo badanie faktycznie zawsze bardzo dokładne .
Następne porażenie prądem miałam kiedy kazał mi powtarzać większość zrobionych badań .Nawet AMH które mam 4 i zachodzę w locie .
Po co nie wiem .....

Najważniejsze żeby ci pomógł donosić zdrową ciążę .

Ja wizytę mam u mojej ginki w poniedziałek .Zobaczymy czy krwiak się wchłonął choć trochę .
Czuję się ok rano .
Nudności nadchodzą po południu i wieczorem jest kiepsko .
Jakoś daję radę .Nie będę marudzić .
Z młodszym synem miałam 100 razy gorzej bo wymiotowałam 10 raxy dziennie .Teraz już niestety przytyłam 2,5 kg .Bo mi się ciągle chce jeść .
Ważę 59,5 kg . Ale mam to w d....ie.:-D

Nafoczka wskoczy ale halasu nie zrobi bo by tesciowa pomyslala ze rodze :-D wiec... wy zrobcie halas!!! jestem!!!
Porobilam wszelkie mozliwe badania, sterydy pieszczotliwie dostalam a do skurczy MUSZE sie przyzwyczaic albo bede caly czas siedziec pod prysznicem ;-)

Beatka tak ma maly szew i strasznie sie bala ze brokat porazi lekarza. No i to jest sposob na szpital, Beti z brokatem puscic nie chca, a mnie bez-wygonili :-D

(nadrabiam reszte :-* )

reklama
Do góry