Mnie tez w szpitalu w okolicy terminu @ nie dali wlasciwie nic poza tym co bralam w domu. Lezalam, gapilam sie w sufit i prawie codziennie badal mnie inny lekarz - zadnych wnioskow poza: lezec i czekac nigdy nie uslyszalam. Nire wierze w cuda. Wole czekac spokojnie w domu i modlic sie.
reklama
susana
Fanka BB :)
Liliasusana - dobrze, że w majtach czysto
Nie ma to jak czyste majty
Ostatnia edycja:
czarna_mala
Ja za 3 razem leżałam z plamieniem w domu. Za 4 razem zbyt mocno krwawiłam, żeby czekać i miałam potworny ból brzucha i pleców, bałam się cp. Jedyne co możesz zrobić w tym momencie to leżeć i nie stresować się (wiem że to nierealne [emoji6] ).I wlasnie to samo mowi lekarz ktory ma swoj oddzial patologii ciazy.
M
Magda82...
Gość
Strawbelka to ten sam lek. Poczytaj sobie acetylocysteinie. Nie tylko Malina o tym pisał.
czarna_mala
Zgadzam się Strawbelko ja od Jerzakowej miałam ten lekStrawbelka to ten sam lek. Poczytaj sobie acetylocysteinie. Nie tylko Malina o tym pisał.
czarna_mala
Witam się jedną nogą w długim weekendzie
No to kciuki za Beatkę i za Strawbelkową betę [emoji110] [emoji110]
No to kciuki za Beatkę i za Strawbelkową betę [emoji110] [emoji110]
bertha
Dziewczyny,
A jak sie bada te przeciwciala plemnikowe u mezczyzny. Wysle mojego na to.
No i chlAmydia u chlopa?
Bertha, a jakie moga byc skutki jak facet ma-poronienia?
Albo z nasienia sie bada albo z krwi tak jak my możemy z krwi.
Tak, chlamydia tez moze byc u chłopa. Wzajemnie sie można zarażać. Chlamydie tez można z krwi lub z wymazu.
Tak pisał Malina w artykule który kiedyś ja wklejałem i fondie potem, ze mogą powodować poronienia na wczesnym etapie ciąży.
Trzymamy!!!Cześć
Trzymajcie kciuki za. Beatkę .
Dzisiaj rano .ma operację przegrody .
reklama
Podziel się: