reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Mnie tez w szpitalu w okolicy terminu @ nie dali wlasciwie nic poza tym co bralam w domu. Lezalam, gapilam sie w sufit i prawie codziennie badal mnie inny lekarz - zadnych wnioskow poza: lezec i czekac nigdy nie uslyszalam. Nire wierze w cuda. Wole czekac spokojnie w domu i modlic sie.

reklama
I wlasnie to samo mowi lekarz ktory ma swoj oddzial patologii ciazy.
Ja za 3 razem leżałam z plamieniem w domu. Za 4 razem zbyt mocno krwawiłam, żeby czekać i miałam potworny ból brzucha i pleców, bałam się cp. Jedyne co możesz zrobić w tym momencie to leżeć i nie stresować się (wiem że to nierealne [emoji6] ).

4tydz to za wczesnie na usg ..mnietez w szpitalu nic nie dawali....badaj bhcg!!
w sumie sama nie wiem czy bym czasem nie jechala ..

Dziewczyny,
A jak sie bada te przeciwciala plemnikowe u mezczyzny. Wysle mojego na to.
No i chlAmydia u chlopa?
Bertha, a jakie moga byc skutki jak facet ma-poronienia?

Albo z nasienia sie bada albo z krwi tak jak my możemy z krwi.
Tak, chlamydia tez moze byc u chłopa. Wzajemnie sie można zarażać. Chlamydie tez można z krwi lub z wymazu.
Tak pisał Malina w artykule który kiedyś ja wklejałem i fondie potem, ze mogą powodować poronienia na wczesnym etapie ciąży.

Cześć
Trzymajcie kciuki za. Beatkę .
Dzisiaj rano .ma operację przegrody .:tak::sad:
Trzymamy!!!

reklama
hej.
Beata trzymam kciuki !
Strawbelka jak się mają sprawy?
Nafoczka gdzie jesteś???
a to ja tak dopytam z tą chlamydią. Ja w zeszłym roku robiłam było ok, mój D nie robił jest taka potrzeba?
całą resztę pozdrawiam :*

Do góry