reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Link do: Naturopatia Sanatum takie cos se znalazlam chyba ok do suplementacji? tanie jest metyle sa, hmm czy to metylowane formy?? dawki ok? a info o mthfr ma tu
Link do: mutacja MTHFR to NIE jest trombofilia! - Trombofilia+zesp.antyfosfolipi - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
jak ok juz daje spokoj:)

Tak to są formy metylowe, ja już raz podawalam ten complex,ale dziewczyny mówiły że lepiej osobno zażywać.Jedna tabletka mało ma dawki, więc min.2 dziennie.

no dobra, dzidzius lekko podkarmiony- na tyle zeby mamie pozwolil spac dalej :-D a ja potem sie dziwie z czego on taki klusek :-D:-D:-D
dobra zaciskamy piastki moje panie bo inaczej przykuwam sie do kaloryfera :-*

Hej dziewczyny miłego dnia tak sobie myślę jakie mam wyniki przeciwciał antykardiolipinowych ciekawe czy coś mi da ten wynik juz w czwartek jadę do reumatologa się dowiem...ale głupio bo ona mnie dopiero zapisze na wizytę bo ma taki warunek skierowanie musi mieć i musi mnie widzieć by mi wyznaczyć termin wizyty a ja już wynik będę miała jutro. .
Jak tam staraczka co u ciężarnych ja zaraz się ogarniam i idę do pracy od 7 do 19 ciężki dzień. ..
3majcie tam się ciepło :)

Dzień dobry [emoji8]

Ja już w pracy, ale za to skończę o 14 [emoji16]

Nafoczko nocny podjadacz z tego Twojego synusia [emoji1]

Doris zazdroszczę (ale tak pozytywnie) kompletowania wyprawki [emoji4]

Miłego Słonecznego Dnia Dziewczynki [emoji11]

reklama
Do góry