reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Susana jutro ide. Tego tocznia to nie wiem bo wszystkie wyniki mam ciut ponizej normy. Poza wynikiem confirm dla LA2 norma to <1 a u mnie jest jeden. Wspolczynnik TR mam 1.1 a od 1.2 jest niskie stezenie. Zapisalam sie na jutro bo inaczej zwariuje. Jestem dosc nerwowa a od wrzesnia ciagle mam jakies problemy ze zdrowiem

reklama
Witam

lamia78 -
przykro mi, że dana Ci nadzieja została odebrana :(

Marbia - witaj na forum, współczuję strat :(

marzycielka - podobno dr Kurpisz jest świetnym immunologiem z Poznania

nafoczka - wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, żeby skurcze się skończyły i żeby maluszek mieszkał do 37 tc :)

Susana jutro ide. Tego tocznia to nie wiem bo wszystkie wyniki mam ciut ponizej normy. Poza wynikiem confirm dla LA2 norma to <1 a u mnie jest jeden. Wspolczynnik TR mam 1.1 a od 1.2 jest niskie stezenie. Zapisalam sie na jutro bo inaczej zwariuje. Jestem dosc nerwowa a od wrzesnia ciagle mam jakies problemy ze zdrowiem
Diagnostyka reumatologiczna jest droga a tak idziesz do poradni to pewnie ci powtórzą badania i zlecą nowe .
Mnie jak poszłam z tymi anca dodatnimi to zlecił te badania jeszcze raz i wyszły ujemne .

Ide prywatnie. Na NFZ pewnie bym musiala poczekac. Na razie kolo mnie bo mamy tam z mezem wykupione ubezpieczenie. Jesli lekarz sie okaze do kitu to mam juz dwoch innych upatrzonych

Lilia dziekuje kojarze to nazwisko i ten lekarz pracuje w tej samej klinice co moja ginekolog. Przy okazji zapytam sie mojej lekarki o Kurpisza. Opinie w internecie ma rozne.

Hej
U nas pogoda się totalnie popsuła a chciałam jechać gdzieś do lasu pospacerować, słońce zaszło i jest tylko 9 stopni. I znów nuda w domu. Rosół się gotuje, na drugie rybka z frytami i kapustą kiszoną.
Postów mało do nadrobienia. Chyba zabiorę się do czytania książki. A tak w ogóle to ja w ciązy prawienie dotykam mojego Kindla, tak to czytałam zawsze i wszędzie, a teraz jakoś nie mam weny. Dziwneeee

Susana, tak jak ja się obudzę w nocy to często mam półtoragodzinną przerwę w spaniu...szczególnie jak jest pełnia, a dziś właśnie była...

Marzyvielka, ja mialam antykoagulqnt tocznia dodatni wiec robilam ppwtorke po ilustam tygodniach i koniecznie w innym lab - negatyw. Smigaj do lekarza!

Hej
U nas pogoda się totalnie popsuła a chciałam jechać gdzieś do lasu pospacerować, słońce zaszło i jest tylko 9 stopni. I znów nuda w domu. Rosół się gotuje, na drugie rybka z frytami i kapustą kiszoną.
Postów mało do nadrobienia. Chyba zabiorę się do czytania książki. A tak w ogóle to ja w ciązy prawienie dotykam mojego Kindla, tak to czytałam zawsze i wszędzie, a teraz jakoś nie mam weny. Dziwneeee

Susana, tak jak ja się obudzę w nocy to często mam półtoragodzinną przerwę w spaniu...szczególnie jak jest pełnia, a dziś właśnie była...
Doris
U mnie tak samo zimno.
10 stopni .
Siedze w domu a na objad mam udka i piersi z kaczki z gruszkami i żurawiną .
Na objad przychodzi do nas bratowa mojego męża z dwuletnim synkiem .
Doris to ty jak wilkołak. ....tak buszujesz w pełnię ..heh

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie tez zimno tez 9 stopni. Chodz slonce wychodzi. Moze bedzie ladniej. My dzis jedziemy do tesciow. Tesciowa ma jutro urodziny.

Arda dziekuje :-)

Doris ja wzielam sie za ksiazki papierowe. A nawet zapisalam do biblioteki. Moze ciaza wplywa na zmiane. Nieprzespanych nocy wspolczuje pewnie organizm juz nastawia sie na to co bedzie sie dzialo jak bedziesz mamusia :-)

Dziekuje, ze nie pozwalacie mi wpasc w dola. Kochane jestescie

Do góry