reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Asia669, to czekamy na testowanko :-). Trzymam mocccccno kciuki za Ciebie!!!!

Susana, to jak masz mdłości to pewnie jesteś spokojniejsza :-). Ja jak czytam kalendarz z początków ciąży to co mi mdłości przechodziły to już myślałam, że to koniec a po 2h pisałam, że zaraz umrę od mdłości :-)
śmiesznie się to czyta :-)
A teraz to już nawet nie zwracam uwagi na cycki, że mnie bolą mało.
Olaf kopie dziś mnie w pęcherz :-)

reklama
Doris, dobre te wyniki teraz? Czy mam sie dalej martwic i pytac gina?
PT( czas protrombinowy) 11,546 sek
-norma 10,4-13
INR 0,995
-norma 0,8-1,20
Wskaznik protrombiny 103,932
APTT 25,951 sek
-norma 25,90-36,60
Fibrynogen 341,794
-norma 200-400
Czarna magia to dla mnie. Zrobili mi wiecej na koszt laboru.
Rano APTT bylo 25,898

Strawbelka weź sobie może wlew tak jak Susana tego intralipidu co?? Ja pewnie bym to wzięła ale reszty nie zwiększałabym bałabym się ryzyka.

Lamia :( Skarpety mężowi daj w prezencie i powiedz ,że wkrótce na pewno się przydadzą.

Nafoczka wszystko w porządku??

Strawbelka mas priv ;)

jeju strawbelka to chodzi o krzeplieosc musisz miec wiekszy clexane ale taka mala roznica nic nie oznacza nie ma co panikowac ja mialam wieksze odchylenia a bylo ok.

Dzień dobry,

Marbia witaj :)

Lamia :( przykro mi :(

Ja byłam dziś na podglądanku i doopa :( moje endo prawie wogóle nie rośnie bo ma 5mm z kawałkiem w 22 dc :( dr powiedział że ma zwiększony metabolizm na estrogeny czy jakoś tak. W kolejnym cyklu po owu koniecznie mam brać Duphaston, a od siebie będę jadła orzechy brazylijskie aż mi uszami będą wychodzić...ehhh

jeju strawbelka to chodzi o krzeplieosc musisz miec wiekszy clexane ale taka mala roznica nic nie oznacza nie ma co panikowac ja mialam wieksze odchylenia a bylo ok.
Fondie nic nie rozumiem...piszesz ze musze miec wiekszy clexan, a za chwile ze takie male odchylenia nic nie znacza.
Fondie wiem ze chodzi o uklad krzrpniecia, tylko tych wynikow nie potrafie zintetpretowac. Bo normy normami, ale moze my mamy inne normy miec?

Marzycielka pytam, bo nie mam wszystkich badań jeszcze a wieczne bóle żył i stawów i może warto bym się udała do reumatologa.

Witaj Marbia, przykro mi z powodu twoich strat. Biorę "pół apteki", tak czy inaczej trzeba robić badania.

Asia, podobno nie trzeba robić histero a zrosty widać na usg 3D. Tak mi mówił gin.

Tak, tego się spodziewam. Najpierw badania pózniej moze coś poradzimy. Ale u mnie to z lekami nie taka prosta sprawa, po pierwszym porodzie nabawiłam sie tetniaka mózgu i jakiekolwiek leki hormonalne które maja wpływ na gęstość krwi sa dla mnie niebezpieczne. Wiec nie wiem jak to będzie. Po drugim porodzie badania wykazały, że moja krew jest za gęsta ale w szpitalu powiedziano mi że nie aż tak bardzo i nie ma stresu. Nic nie dali i wysłali do domu. Moze tam jest problem. Zobaczymy jakie badania zleci mi lekarz.

reklama
Do góry