reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Asia, u mniena usg macica piekna nawet w 3d, a w histeroskopi liczne drobne polipyb i masa zrostow. Po histeroskopii gdsir usuwaja mi te cholerstwa zachodze od razu :/

reklama
[QUOTE="Doris:-),

Asia669. endo takie średnie ale pęchol pękł? działaliście w tym czasie, bo nie pametam?[/QUOTE]

Ja z zachodzeniem nie miałam problemu, więc jeśli udało się zdarzyc na czas to jest prawdopodobieństwo. Na monitoringu nie byłam, bo do swojej ginekolog mam na 7 czerwca a ginekolodzy u których byłam ostatnimi czasy to totalna załamka i na nfz i prywatnie, albo ja mam takie szczęście, że na takich trafiam.

A starania były w 15 dc. Wcześniej m musiał być w pracy :-(

Nafoczka, lepiej sprawdzić te skurcze na IP.

Arda, ale ja nie mam problemów z zachodzeniem, ale z donoszeniem. Jeśli przez pół roku się nie uda to rozszerze diagnostyke m.in właśnie o histero.

KItki gratuluję synusia, niech się zdrowo chowa!
Strawbelka beta super moim zdaniem.
Lamia wiem co przeżywasz, ściskam Cię mocno. Dużo siły Ci życzę.

Fondie nic nie rozumiem...piszesz ze musze miec wiekszy clexan, a za chwile ze takie male odchylenia nic nie znacza.
Fondie wiem ze chodzi o uklad krzrpniecia, tylko tych wynikow nie potrafie zintetpretowac. Bo normy normami, ale moze my mamy inne normy miec?
dziewczyny zaczynaja pisac o wlewach i innych wiec napisalam, że to o clexan chodzi ..nie jestem lekarzem ale mialam wieksze odchylenia i nie doatalm dodatkowej dawki a potem wrocily do normy na tej samej dawce ale moze ci zwiekszy twoj gin nie wiem

asia ja bym nie ryzykowala bez sterydu nie masz badan na przeciwciala wszystkie a nawet plemnikowe u meza nikt ci ich ie zlecil bomoze sa ci nie potrzebne ale z nami tak jest, że niegdy nie wiadomo co sie tak na prawde dzieje, że tracimy ..moze jednak wez jakas mniejsza dawce

Ja mam na 3 maja. Próbuj przesunąć termin byłoby fajnie.
Ja też jeszcze nie mam@ i żeby tak dotrwać chociaż do poniedziałku.
4 sie szczepie wiec chyba sie nie uda ..miedzy 5 a 9dc no to musialbym ostatecznie dostac jutro zeby miec histero 28 ale zobaczymy na okres sie nawet nie zapowiada;/
a ty sie 2 szczepisz? 3 jest swieto
jakbysmy chociaz 1 dzien razem polezaly to i tak bylo fajnie:)

Tak szczepienie mam 2 a szpital 3! Nie ma znaczenia podobno ze to swieto. Tez bym chciala z kimś znajomym:happy2::wink: tam być!

Ostatnia edycja:
reklama
[ie,: 13951574, member: 158650"]4 sie szczepie wiec chyba sie nie uda ..miedzy 5 a 9dc no to musialbym ostatecznie dostac jutro zeby miec histero 28 ale zobaczymy na okres sie nawet nie zapowiada;/
a ty sie 2 szczepisz? 3 jest swieto
jakbysmy chociaz 1 dzien razem polezaly to i tak bylo fajnie:)

Tak szczepienie mam 2 a szpital 3! Nie ma znaczenia podobno ze to swieto. Tez bym chciala z kimś znajomym:happy2::wink: tam być![/QUOTE]
wydaje mi sie, że nam sie uda:) tylko czekam na ta okropna @!

Do góry