Marbia
Fanka BB :)
Nic się nie stałoWitaj Marabia
Ja dzis zakrecona jestem... zapomnialam sie z Toba przywitac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic się nie stałoWitaj Marabia
Ja dzis zakrecona jestem... zapomnialam sie z Toba przywitac
Tak, tego się spodziewam. Najpierw badania pózniej moze coś poradzimy. Ale u mnie to z lekami nie taka prosta sprawa, po pierwszym porodzie nabawiłam sie tetniaka mózgu i jakiekolwiek leki hormonalne które maja wpływ na gęstość krwi sa dla mnie niebezpieczne. Wiec nie wiem jak to będzie. Po drugim porodzie badania wykazały, że moja krew jest za gęsta ale w szpitalu powiedziano mi że nie aż tak bardzo i nie ma stresu. Nic nie dali i wysłali do domu. Moze tam jest problem. Zobaczymy jakie badania zleci mi lekarz.
Nafoczka, zaciskam kciuki zebys jeszcze wytrzymala, zeby Ci przeszly te skurcze.Marbia, rogosc sie, u nas jak w domu
Lamia przykro mi :-(
Strawbelko, Sus bardzo sie ciesz9e z waszych malych kroczkow do przodu :-*
Pisze tylko zebyscie za bardzo sie nie martwily (Doris, Beatko) ale czuje sie naprawde kiepsko. Przeziebienie pomalu przechodzi ale mam wyrazne bole brzucha od wczoraj, byc moze od kaszlu. Z ginka juz rozmawialam i licze skurcze z zegarkiem. Jest nieco lepiej ale torba spakowana. Ja to wam juz mowilam ze musze miec wszystko co ewentualnie moze byc... :-(
Doris, dobre te wyniki teraz? Czy mam sie dalej martwic i pytac gina?
PT( czas protrombinowy) 11,546 sek
-norma 10,4-13
INR 0,995
-norma 0,8-1,20
Wskaznik protrombiny 103,932
APTT 25,951 sek
-norma 25,90-36,60
Fibrynogen 341,794
-norma 200-400
Czarna magia to dla mnie. Zrobili mi wiecej na koszt laboru.
Rano APTT bylo 25,898
................... Przeziebienie pomalu przechodzi ale mam wyrazne bole brzucha od wczoraj, byc moze od kaszlu. Z ginka juz rozmawialam i licze skurcze z zegarkiem. Jest nieco lepiej ale torba spakowana. Ja to wam juz mowilam ze musze miec wszystko co ewentualnie moze byc... :-(
Marbia, rogosc sie, u nas jak w domu
Lamia przykro mi :-(
Strawbelko, Sus bardzo sie ciesze z waszych malych kroczkow do przodu :-*
Pisze tylko zebyscie za bardzo sie nie martwily (Doris, Beatko) ale czuje sie naprawde kiepsko. Przeziebienie pomalu przechodzi ale mam wyrazne bole brzucha od wczoraj, byc moze od kaszlu. Z ginka juz rozmawialam i licze skurcze z zegarkiem. Jest nieco lepiej ale torba spakowana. Ja to wam juz mowilam ze musze miec wszystko co ewentualnie moze byc... :-(