marzycielka81
Fanka BB :)
Strawbelka wazne, ze beta jest. Zgadza sie z tygodniem. Wysoki wynik bety o niczym nieswiadczy tylko jej przyrost. Trzymam kciuki za Ciebie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to robiłam parę razy i zawsze miałam w dolnych granicach normy ale lekarZe mówili że jest ok....po roku brania acardu podniósł mi do wynik...Ale niestety nie wiem czy powinnaś brać większą dawkę heparyny...A nie masz numeru do swojego lekarza żeby Ci coś podpowiedział?A zna sie ktos na tym APTT??????
Doris Ty chyba to robilas?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Lilia ja sobie sama zrobilam to badanie, wiec nawet nie wiem czy samo APTT cos wnosi, czy trzeba jeszcze cos zrobic.Strawbelka - przejrzałam dokumenty i jednak tego badania nie robiłam. Miałam inne badania związane z krzepliwością