reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Strawbelka - beta bardzo ładna, teraz przyrost będzie najważniejszy. Kciukam za ładny przyrost :)
APTT coś kojarzę, chyba to robiłam jak miałam problemy z oddychaniem po którymś transferze...

A zna sie ktos na tym APTT??????
Doris Ty chyba to robilas?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to robiłam parę razy i zawsze miałam w dolnych granicach normy ale lekarZe mówili że jest ok....po roku brania acardu podniósł mi do wynik...Ale niestety nie wiem czy powinnaś brać większą dawkę heparyny...A nie masz numeru do swojego lekarza żeby Ci coś podpowiedział?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelka - przejrzałam dokumenty i jednak tego badania nie robiłam. Miałam inne badania związane z krzepliwością
Lilia ja sobie sama zrobilam to badanie, wiec nawet nie wiem czy samo APTT cos wnosi, czy trzeba jeszcze cos zrobic.
Nie wiem czy dzwonic do gina, zeby mnie za wariatke nie wzial, ze robie jakies niepotrzebne badania...
Czy sama sobie zwiekszyc heparyne?
Nie wiem moze wyslac maila to Paligi? Ona moze mi cos doradzi? No ale to nie moj lekarz, tylko transfer mi robila.
Ech nie wiem czy sie martwic czy olac.
Jak rok temu robilam APTT to nie bralam zadnych acardow i heparyn i wynik byl w normie.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje Wam wszystkim za gratulacje, kochane jestescis[emoji5] my jeszcze w szpitalu i pewnie w polowie tyg najszybciej wyjdziemy ze wzgledu nabadania tsh i ana ktore beda robic mojemu synkowi bo to dopiero po ktorejs dobie mozna. Ale to nie wazne moge gnic w tym szpitalu ile kaza, wazne ze mam synusia przy sobie[emoji2]

Strawsberka - ja badalan Appt w ciazy bo mialam ponizej normy lub na granicy mimo brania acardu i clexane

reklama
Do góry