reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Obiecalam Wam sie pochwalic wiec prosze - moj syn Dawid ur 21.04 3710g i 53cm[emoji2] Zawsze warto wierzyc, nawet naprzekor wszystkiemu i wszystkim.
Bede do Was zagladac i za wszystkie trzymac kciuki. Oby kazda z Was doczekala takiego skarbu bo nie znam mam ktore na to bardziej zadluguja niz Wy
1461367158-1d1mld.jpeg
Jakie śliczności!!! Dużo Zdrówka:biggrin2:
Strawbelka beta zrobiona? Robiłaś dziś drugi test?
Ja po becie ,wynik ok 14, dziś M ma urodziny i mamy gości :) Będę miała prezent dla niego ,bo jeszcze nie wie. Malutkie skarpetki w pudełeczku już czekają:tak:

Beatka nie gniewam sie;)
Lilia beta bedzie pewnie kolo 16.
Dzis znow siknelam i krecha ciemnieje jak szalona.
Chyba wejde w krzaki, wczoraj zrobilam show z moim sikancem, a teraz jak emocje opadly to sie boje. Nigdy nie przeszlam przez 7 tydzien.
Czarnowidztwa nie uprawiam, staram sie myslec pozytywnie, ale jak tylko mnie brzuch zaboli to biegne do lazienki i patrze czy nie mam plamien.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane ja załamana piersi puściły zrobiły się jak po okresie normalne nie bolą nic a nic czuje się jakby normalna... Intuicja podpowiada najgorsze w przyszłym tyg idę do lekarza.. Dziewczyny biorę duphaston czy gdyby było puste jajo czy obumarła ciąża to on mi zatrzymuje poronienie..... Aż z nerwów wymiotowac mi się chce

Beatka wyniki jeszcze do mnie nie dotarly. Albo poczta tak dziala albo wogole mi ich jeszcze nie wyslali [emoji53] bede w pn znow dzwonic bo mnie juz to czekanie doprowadza do szalu [emoji37]

Widze ze ostatnio coraz nas wiecej w krzakach , ja ostatnio jakiegos dola mam i sie wygrzebac nie moge [emoji53]

Milego dnia Dziewczynki [emoji8]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Kitki sliczny synek.

Ponawiam pytanie. Naprawde zadna z Was nie miala zlych wynikow ANA?
Poczytalam w miedzyczasie bociana i internet. Wiem ze czeka mnie wizyta u reumatologa. Poczytalam tez o chorobie twardnina ukladowa i jestem zalamana

ANA 1 mam 1:320
dalej nie badałam
biorę encorton 10 mg

Zbadaj sobie toczeń i nie czytaj zbyt dużo. Do mnie też, jak czytałam wszystkie objawy ciężkich chorób pasowały idealnie. Spokojnie, jestem pewna, że nie będzie tak źle :happy:

Strawbelka czekamy na betę !!! :yes:

Kochane ja załamana piersi puściły zrobiły się jak po okresie normalne nie bolą nic a nic czuje się jakby normalna... Intuicja podpowiada najgorsze w przyszłym tyg idę do lekarza..Dziewczyny biorę duphaston czy gdyby było puste jajo czy obumarła ciąża to on mi zatrzymuje poronienie..... Aż z nerwów wymiotowac mi się chce
A który tc? Tak dupek podtrzymuje ciążę nawet jak coś złego się dzieje.

Lamia 5 t5 d....Sama już niewiem czy dobrze zrobiłam idąc tak wcześnie na badanie... Od razu dostałam dupka....4 tydz byłam i on ze piękne endometrium ciałko żółte wszystko kuźwa piękne, i że nawet przypuszczał że.cos znalazł jakby pecherzyk... Ale Noe jest pewny..
A tu taki zonk... Głupie cycki.... Liczę się że wszystkim... Muszę wyjść chyba na spacer bo oszaleje..

Marzycielka ja miałam graniczne ana 100 a ana 3 ujemne...
I nie mam na to nic... Ja to wogole ani do szczepień ani przed szczepieniami nic nie bralam....

reklama
Riri, daj sobie szanse i wstrzymaj sie z ta depresja!

Strawbrelka, czekam na betke, ale czuje, ze bedzie spektakularna :)

Lamia, to ske chlop ucieszy jak te malenkie skarpetki zobaczy :)

Bea, czaje sie w krzakach, bo nie ma o czym pisac. praca + budowa i jakos sie turlam do przodu. Stram sie za wiele nie myslec. Was oczywiscie podczytuje :)

Do góry