reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Riri czasami moze nie byc jeden dzien objawow. Takze to nie musi nic oznaczac. Dupastron podtrzymuje obumarla ciaze. Ja mialam luteine i tez podtrzymala ciaze obumarla. Uszy do gory

Ja mam ANA 1/320 i typ swiecenia jaderkowy. Czyli mialam badane same ANA 1? Czy to juz ANA2?

reklama
Cześć
Do mnie kuzynka wczoraj przyjechała ze Śląska .
Oczywiście nie chciałam pić i się wszystko wydało .!!
Moje dzieci jeszcze nie wiedzą .
Cyce mnie od wczoraj zaczęły boleć więc chyba jest ok
Mdłości wieczorami .
Dziś 7 t .2 d.ciąży .Boziu oby do przodu .

Strawbelka
Lamia
Czekam na wasze betki .:laugh2::-D:-) :):biggrin2::-D:laugh2::tak::yes:

Riri
Ty też zrób betę będziesz wiedziała czy wszystko ok.

Bertha
Super że " kamikadze" twojego m są w porządku !!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!

Riri, ciało dużo czuje i intuicja raczej nie zawodzi, ale my tu jesteśmy przewrażliwione też. To najtrudniejsze, ale poczekaj te kilka dni i znów zobacz. Ja nawet na dupku i luteinie zaczęłam ronić, trochę później, ale zaczęłam, więc tym się nie przejmuj. Spróbuj się odprężyć i poczekaj, a nóż widelec maluszek cię pozytywnie zaskoczy. Riri, przez łzy bólu, ale wierzę w twojego maluszka i w ciebie, my po 4 tygodnie w niepewności przy każdej ciąży, ale wierzyłam do końca, dopóki nie ma poronienia lub beta nie spada ludzik ma szansę. Trzymam za ciebie kciuki &&&&&

Kitki, śliczny dzieciaczek, GRATULUJĘ

Kurcze ja już nie pamiętam... Bo ja.mialam.mlr i cytotoksyczny jak miał.wyjsc 0 to miałam robić ana 1, 2 i wyszło mi ziarnisty 1:100 i jakieś na linii Hep p.jadrowe słabo dodatnie.. Ana 1 ito chyba miano przeciwciał a ANA2 to badania przeglądowy a już Ana3 to wychodzi co jest nie tak.....

Oby dziewczyny to co mówicie miało rację bytu, tak jestem może przewrazliwiona a szczególnie te tyg kiedy tracilam moje maleństwa.... Tak jak piszesz Destino chce się pozytywnie zaskoczyć... Chodź ciało o glowa podpowiada mi co innego... I uwierzcie miałam taka nadzieje i mam nadal że te szczepionki pomogą przecież się podniósł ten pieprzony mlr, Wyleczylam to endometrium... Ale te objawy jak nie ciąża każdy cycki cycki bolą a ja.. Nic a dwie pierwsze bolały i było zyganko ale kończyło się z 6 tc tak jak teraz.... Muszą zająć czymś głowę... Dziękuje za dobre rady i wsparcie... To dla mnie ogromnie ważne.....

Oby dziewczyny to co mówicie miało rację bytu, tak jestem może przewrazliwiona a szczególnie te tyg kiedy tracilam moje maleństwa.... Tak jak piszesz Destino chce się pozytywnie zaskoczyć... Chodź ciało o glowa podpowiada mi co innego... I uwierzcie miałam taka nadzieje i mam nadal że te szczepionki pomogą przecież się podniósł ten pieprzony mlr, Wyleczylam to endometrium... Ale te objawy jak nie ciąża każdy cycki cycki bolą a ja.. Nic a dwie pierwsze bolały i było zyganko ale kończyło się z 6 tc tak jak teraz.... Muszą zająć czymś głowę... Dziękuje za dobre rady i wsparcie... To dla mnie ogromnie ważne.....
Riri
Ja już tu wielokrotnie pisałam o moich cycach .
W poprzednich ciążach mnie bardzo bolały a w tej nic a nic .
Już nie raz tu marudziłam z tego powodu .
Beta tydzień temu 43 660 i zero bólu piersi .
Dopiero parę dni temu coś tam zaczęłam odczuwać a tak naprawdę to z bolącymi wstałam dopiero dzisiaj .
A to ósmy tydzień .
Też histeryzowałam tak jak ty ale to niestety już tak mamy wszystkie po tylu poronieniach

Beta tylko 80.
Teraz mam jeszcze wiekszego stresa:(
Dziewczyny zrobilam sobie rano APTT( czas krzepniecia) i mam troche ponizej normy.
Biore acard i fragmin 5000.
Czyli co? Mam zwiekszyc dawki heparyny? Czy co? No bo ta heparyna i acard to caly czas powinna rozrzedzac krew a nie tylko na pare godzin.
Musze sie bac ze mi niskie to APTT wyszlo????

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Beta tylko 80.
Teraz mam jeszcze wiekszego stresa:(
Dziewczyny zrobilam sobie rano APTT( czas krzepniecia) i mam troche ponizej normy.
Biore acard i fragmin 5000.
Czyli co? Mam zwiekszyc dawki heparyny? Czy co? No bo ta heparyna i acard to caly czas powinna rozrzedzac krew a nie tylko na pare godzin.
Musze sie bac ze mi niskie to APTT wyszlo????

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wydaje mi się ze 80 to dużo jak na 10 dp. ..

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Strawbelka
Nie wiem jak się liczy po transwerze ale wydaje się być wysoka .
Ja 12 dpo miałam betę 109,90

Strawbelka
Dopytaj o ten wlew bo ja miałam zaraz podany po pozytywnym teście ..
Pamiętasz???
I beta z 165.skoczyła w ciągu czterech dni na 1136,80 .Skoczyła tak po podaniu intralipidu .

Do góry