reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Obiecalam Wam sie pochwalic wiec prosze - moj syn Dawid ur 21.04 3710g i 53cm[emoji2] Zawsze warto wierzyc, nawet naprzekor wszystkiemu i wszystkim.
Bede do Was zagladac i za wszystkie trzymac kciuki. Oby kazda z Was doczekala takiego skarbu bo nie znam mam ktore na to bardziej zadluguja niz Wy
1461367158-1d1mld.jpeg
Kitki
Cudeńko piękne kochane .
:-) :):laugh2::-D:biggrin2::-) :):-D
Wszystkiego dobrego dla was .
Niech się syneczek pięknie chowa .
I dla mamusi gratulacje .

reklama
Witam was dziewczyny!
Kitki śliczny cukiereczek! Zdrowia dla was!
Ja w nocy coś spać nie mogę znacie jakieś sposoby ?
Powiem wam ze biorę na noc Bromka na uregulowanie prolaktyny
Miłego dnia :*

Obiecalam Wam sie pochwalic wiec prosze - moj syn Dawid ur 21.04

Kitki tak się martwiłam jak nie pisałaś. Ostatnio mam jakieś czarnowidztwo mimo ,że zazwyczaj jestem optymistką i realistką ;)

Misiaczek przecudowny taki kwietniowy cud :D Jak będzie mieć na imię? Gratuluję rodzicom wytrwałości - było warto :) Maleństwu życzę dużo ,Bardzo dużo zdrowia.

Motylek najlepszy na brak snu jest orgazm a jak nie to spacer wybierz sobie opcje :p Możesz też połączyć seks na spacerze w środku nocy tylko nie wiem czy dotrzecie do łóżka heh.

Strawbelka chyba się nie złościsz ,że powiedziałam kwiatuszkowi ,ale wiem ,że dobrą nowinę trzeba wychwalać :D

Arda gdzie się ukrywasz?? Co słychać ?? Lumia a u Ciebie?? Liluli jak tam? Wszystkie wyniki już masz??

Pozdrawiam pośniadańkowo :)

PS. Drinków ani winka nie było ,za to był milczący telefon mam tak ześwirowane koleżanki ,że nie mogą ustalić godziny spotkania więc się wypisałam ;)

Kitki sliczny synek.

Ponawiam pytanie. Naprawde zadna z Was nie miala zlych wynikow ANA?
Poczytalam w miedzyczasie bociana i internet. Wiem ze czeka mnie wizyta u reumatologa. Poczytalam tez o chorobie twardnina ukladowa i jestem zalamana

Witam się sobotnio

Kitki - gratuluję synusia, niech się zdrowo chowa. Wszystkiego dobrego dla całej rodzinki :)

Motylek najlepszy na brak snu jest orgazm a jak nie to spacer wybierz sobie opcje :p Możesz też połączyć seks na spacerze w środku nocy tylko nie wiem czy dotrzecie do łóżka heh.

:-D:-D:-D skonałam :-D Beatka uwielbiam Twoje posty, zawsze mi humor poprawiają :tak:

Strawbelka - kciukam za bete :tak: O której będziesz miała wynik??

Obudziłam się po 6.00 :szok: coś ostatnio spać nie mogę. Spałam dziś tylko 5 h, a to dla mnie bardzo mało, pewnie zaraz będę chodziła jak zombie :growl: Idę na zakupy.

Miłego dnia girlsy :-) :)

9 dni po transferzr.
Mam nadzieje ze to nie ovitrelle ktory bralam 2 tyg temu w sobote
1461298979-c6b66c7bfb19ab36c5f85b0d5c09c70c.jpeg

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Super Straw, teraz już będzie dobrze! Myślimy pozytywnie i dbamy o siebie :-)

Kobitki, w którym dpo wykonać test, żeby wyszedł wiarygodnie? 10 dpo?

Kitki, śliczne te Twoje cudo! Gratulacje i życzę, aby rozwjał się książkowo.

Beatka, świetne wieści o żołnierzykach męża, więc teraz nic tylko działać!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry