reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

No co Ty, ja mam odwrotnie, nikomu bym nie dala zeby mi robil, bo sama jak robie to nic juz nie boli;)
Sprobuj;)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Coś Ty, nie dla mnie taki masochizm [emoji12] raz już zaliczyłam z Małżem kłótnię i powiedziałam, że mam go w rzyci i zrobię sama...niestety musiałam wrócić z opuszczoną głową i poprosić o zastrzyk, bo nie dam rady sama, poczuł satysfakcję wtedy, że jestem uzależniona od niego...

reklama
dobranoc.. ide spac bo wciaz walczymy, dzis krtan- jak to jedna z fomulowych psiapsiulek powiedziala: "hrypie jak kura, na ktora wlazl kogut" :-D:-D:-D (ciumkam Cie moj ty znawco drobiu :-* )
w kazdym razie 26.06 nadal aktualnyny

aaa na nas juz pora (pewnie w srodku nocy was doczytam)

ps Strawbelko tez wolalam sama robic zastrzyki ale do czasu... teraz w ramie robi mezus... i zeczywiscie bardziej boli ale mam za malo rak zebym sama sie "zadowolila" :-D

Ostatnia edycja:
Susana zastrzyki rewelacja, robie juz jak zawodowa pielegniarka, heh;)
Tak jak radzilas zeby robic przy dobrym swietle, patrze pod swiatlo gdzie nie ma zylek i wchodzi jak w maslo, nic nie boli i nawet sladow po wkluciu nie widac:)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Strawbelka
Brawo .! Jeszcze trochę i przyjdziesz do mnie do pracy mi pomagać hehe .

Czarna
Wałkowałyśmy to .
Steryd cały bież do ósmej a jeżeli chcesz dzielić koniecznie to rano 10 a 5 w południe .
Ja nie dzielę .
Biorę całość rano po śniadaniu .

Strawbelka .
Kochana bardzo dziękuję ale wole se sama robić kuku .
Ale dziękuję za propozycję

No proszę, podziwiam. Ja nie daję rady sama z Clexanem...mąż mi robił. Jakbym sama chciała zrobić sobie zastrzyk to 3 dni później znaleźliby mnie martwą ze strzykawką wbitąw brzuch [emoji1]

Ja też nie daję rady z tymi zastrzykami, gdyby nie mąż nie wiem co by to było. Przynajmniej mamy swoich osobistych pielęgniarzy :-D:-D:-D

Czarna nie mam pojęcia jak sie to stało bo obydwie ciąże prowadziłam na clexane i duphastonie luteinę. Ostania miałam na początku 0'6 clexane pozniej 4 bo miałam mega krwiaki i krwotoki a acard od 16 do 31 tc. Jakos ten steryd był pominięty ;) ale to z powodu watroby
U mnie urodziłam 2 corki a poprzednie ciąże to chłopcy.
Susan ja byłam przerażona jak sie dowiedziałam o ciazy ale kazali mi odrazu zrobic p ciała pozniej kolejne jakos 4 razy robiłam. Rosła było wszystko w porządku u Was tez tak bedzie ;)

Zastrzyki sama sobie robiłam bo po mężu same krwiaki ;)

Czarna
Wałkowałyśmy to .
Steryd cały bież do ósmej a jeżeli chcesz dzielić koniecznie to rano 10 a 5 w południe .
Ja nie dzielę .
Biorę całość rano po śniadaniu .
Sorry jakoś przeoczyłam ;)

Lilia[emoji813] pisze:
Ja też nie daję rady z tymi zastrzykami, gdyby nie mąż nie wiem co by to było. Przynajmniej mamy swoich osobistych pielęgniarzy :-D:-D:-D
Heheh Lilia Ty mnie rozumiesz [emoji1]

reklama
Bertha dzięki za inf. o q10. I dołącze do metyli acidum 5 mg.
Fondi zapomniałam o tej homocysteinie, mam 7,3.
Dziewczyny a co tu zrobić żeby opóźnić @!!?? Jak tego nie zrobie to to znowu histero przepadnie! :)
a mnie wlasnie jak nie dostane do jutra to ciezko z histero u mnie bedzie;/ ale jakby ci przepadl termin ale oczywiscie ci nie zycze to ja go wezme z mila checia :)

Czarna ja brałam w tym cyklu od owu albo od 10 dc 10 mg a potem po pozytywnym teście zwiększyłam do 15 mg .
susana czemu od 10 dc a no stop nie mozna brac? malina daje od 20 dc ale dla mnie to zdecydowanie za pozno chcialabym od poczatku zakluca to cos?

Czarna
Nie badałam nigdy ana .
Ja bardziej biorę na obniżenie limfocytów cytotoksycznych i jak to ginka moja mówi " nie wiadomo na co ale trzeba brać "

Strawbelka .
Jak ci idą zastrzyki ??
Doszłaś już do wprawy ???

Kaira
Dziękuję za podpowiedż .
Uspokoiłaś mnie .
Ja też po poronieniu samoistnym ominęłam jeden cykl i w następnym zaszłam .
Mam wielką nadzieję że też szczęśliwie tak jak ty.
hej co to limfocytycytotokstyczne to to samo co test cytotoksyczny? jakie badanie to pokazuje

pochwalilam sie a tu czerone rece takie jakby spuchniete i swedza eh;/
Nawet się podrapalam jak zapomniałam

Ostatnia edycja:
Do góry