reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Teraz musze wierzyc ze encorton i wlewy pomoga.
Nigdy nie doszlam do skonczonego 7 tc.
Mala 5 encortonu to malo i jeszcze przy ANA. Tak mi sie wydaje.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
No widzisz ja zrobiłam dopiero teraz p/c po ostatnim poronieniu, bo wcześniej dr Jerzak nie kazała robić, ale wkurzyłam się i zrobiłam sama dla Siebie, i wyszedł mi APS i p/c ANA i AOA :(

reklama
Strawbelka
A NIE MÓWIŁAM !!!!!!

WIEDZIAŁAM !!!!!!

ALE ZAJEBIŚCIE !!!!!

KRECHA MOCNA BĘDĄ BLIŻNIAKI !!!!

ALE SIĘ CIESZĘ

HHHHHUUUUUURRRRRRAA

Ostatnia edycja:
Napisałam posta i go wcielo
Aaaaaaaa Strawbelka to nie bledzioch a grubaska jak na 8dpt sbeda bliźniaki nananan:) do jakiego gina chodzisz w tej ciąży i co dokładnie przyjmujesz napiszesz ?
Mała czarna zdecydowanie za mało encortonu :) a Ao to co to ?a
Ja was dziś proszę o trzymanie kciuków bo dziś wyniki dostania się do przedszkola bardzo ooo mi zależy żeby się moje dzieciątko dostało od rana w nerwach jak się nie dostanie zapisze do prywatnego ale tyle kasy juz wydalismy nawet nad morze nie zabierzemy przez te leczenie ....mój m mówi, do mnie jak marudze, że na razie wydajemy na rodzeństwo oby z dobrym skutkiem :( a ja taka matka przejmująca się jestem więc oby się udało z przedszkolem !!ona tak lgnie do dzieci....
Avita odnośnie rodzeństwa mam to samo dla niej marze o dziecku najbardziej ...a jak przeczytasz artykuły o jedynakach zobaczysz, że tylko my tak mamy bo rodzice decydujący się z własnej woli na 1 dziecko ma inne info dla swojego jednego dziecka i od nas zalezy jak to przekażemy ale po nas widać chyba, że chcemy rodzeństwo dla nich ...moja jak powiedziała, że chce brata to po rozmowie wyszło, że chodziło jej o bliźniaka który będzie miał tyle lat co ona hahhahaha a nie maluszka niemowlaka ale moja dopiero 3 latka ma to co innego.za to Strawbelka nie będzie mieć takiego problemu u od razu 2 ma :) tak sobie marze, że ja będę mieć jak nafoczka tyle samo lat za rok dziecko 4 letnie i ciąża :)

Fondie biore:
Euthyrox 50/37,5 od 2 tygodni, bo wczesniej bralam 25/37,5.
Po pozytywnym tescie kazala zwiekszyc do 50 codziennie.
Encorton 15
Estrofem 3×1
Acard
Fragmin 5000j/ 0,2
Lutinus100 3×1
Metyle to co Nafoczka
D3
Colostrum 3×1
Omega 3 ale tak rzadko, bo wyczytalam ze podobno one zle cos dzislaja na zachodzenie i biore raz na jakis czas.
Teraz mam brac femibion natal1
No i intralipid.
Chyba wszystko napisalam.

Fondie biore:
Euthyrox 50/37,5 od 2 tygodni, bo wczesniej bralam 25/37,5.
Po pozytywnym tescie kazala zwiekszyc do 50 codziennie.
Encorton 15
Estrofem 3×1
Acard
Fragmin 5000j/ 0,2
Lutinus100 3×1
Metyle to co Nafoczka
D3
Colostrum 3×1
Omega 3 ale tak rzadko, bo wyczytalam ze podobno one zle cos dzislaja na zachodzenie i biore raz na jakis czas.
Teraz mam brac femibion natal1
No i intralipid.
Chyba wszystko napisalam.

To chyba wszystko masz :) tak trzymaj :) a napiszesz mi sorki, że walkuje znów temat co dokładnie bierzesz z metyli i jaka mutacja je masz ? A skąd info,) ze trudniej zajść po omega ?

reklama
Strawbelka
Mówiłam że faccelle po 3 minutach wychodzą .
No i o twoich objawach ciążowych też .
Teraz musisz mi przyznać rację !!!!

Czekam ..
Idziesz dzisiaj na betę?????.
Jak mąż szczęśliwy ???

Do góry