reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny dzięki za optymistyczne wpisy, ja siedzę w krzaczorach . Co chwila sprawdzam czy plamienia nie mam tak mnie boli (miesiączkowo) ,że nospe wzięłam:hmm: .Leżę i ogarnia mnie panika. :-( :(
Ja mam być pod ścisłą kontrolą lekarza i mi powiedział że jak tylko beta dodatnia to odrazu dostanę zastrzyki chyba z nospy...
moja koleżanka dostala te zastrzyki od 5 tygodnia bo miała silne bóle a teraz jest w 13 tygodniu[emoji5]
zrób bete jeszcze i jak urosnie to zapytaj o zastrzyki ginekologa...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Susane super wieści co do immunoglobuliny ja po poronieniu samoistnym nie dostałam jakos tak wyszło mamy konflikt a miesiąc pozniej zaszłam w ciąże z L odrazu włączyłam clexane. I pozniej robiłam tylko p ciała szcześliwie urodziłam.
Doris rośnijcie dalej
Strawbelka ja zaciskam kciuki z całych sił za Was.

Co do encortonu ja nie brałam mimo dodatnich ANA i chorób autoimunologicznych i jakos sie udało. Do dzis nie mam pojęcia jak.
Lamia gratulacje

To zawsze mozesz sobie brac 15, a jak Ci wyjdzie test to wtedy sie bedziesz zastanawiac czy zmniejszac;)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahah wtedy to na pewno nie zmniejszę, bo będę się bać [emoji1]

Kaira jednak mimo wszystko szczęście Cię nie opuściło, skoro nie brałaś sterydu, a dzidzię masz [emoji16]

Sorry za posta pod postem [emoji29]

Czarna
Nie badałam nigdy ana .
Ja bardziej biorę na obniżenie limfocytów cytotoksycznych i jak to ginka moja mówi " nie wiadomo na co ale trzeba brać "

Strawbelka .
Jak ci idą zastrzyki ??
Doszłaś już do wprawy ???

Kaira
Dziękuję za podpowiedż .
Uspokoiłaś mnie .
Ja też po poronieniu samoistnym ominęłam jeden cykl i w następnym zaszłam .
Mam wielką nadzieję że też szczęśliwie tak jak ty.

Susana zastrzyki rewelacja, robie juz jak zawodowa pielegniarka, heh;)
Tak jak radzilas zeby robic przy dobrym swietle, patrze pod swiatlo gdzie nie ma zylek i wchodzi jak w maslo, nic nie boli i nawet sladow po wkluciu nie widac:)

Czarna
Nie badałam nigdy ana .
Ja bardziej biorę na obniżenie limfocytów cytotoksycznych i jak to ginka moja mówi " nie wiadomo na co ale trzeba brać "
O to to to [emoji23] już lubię Twoją Ginkę, dogadałabym się z nią hahah też wolę wziąć lek "na zaś" niż pluć sobie potem, że mogłam brać te 15mg ;) dobra od jutra 5mg o 5 rano i 10mg Encortonu o 12 w południe :)

Susana zastrzyki rewelacja, robie juz jak zawodowa pielegniarka, heh;)
Tak jak radzilas zeby robic przy dobrym swietle, patrze pod swiatlo gdzie nie ma zylek i wchodzi jak w maslo, nic nie boli i nawet sladow po wkluciu nie widac:)

No proszę, podziwiam. Ja nie daję rady sama z Clexanem...mąż mi robił. Jakbym sama chciała zrobić sobie zastrzyk to 3 dni później znaleźliby mnie martwą ze strzykawką wbitąw brzuch [emoji1]

reklama
Do góry