reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Asia.. i z rozancem 3xdziennie ;-) to zostaje tylko toaleta i jedzenie :-D

a wiecie tak sobie pomyslalam ze wlasnie tu u was jest teraz moj caly swiat, a w was przyjaciolki, powierniczki i pocieszycielki... Swiat troche wirtualny ale blizszy niz realny. O mojej walce wie tylko jedna przyjaciolka i maz (no i mama) Doceniam to i bardzo sie ciesze, ze mimo.wszystko was "mam"

reklama
Bea25ta moja historia to dwa poronienia 5 i 6 TC 10 TC poronienie szpital (zarodek się wchłanial brak serduszka) lekarz zalecił szczepienia Limfocytami męża (0%)hamowania, plus stan zapalny endometrium...jestem po szczepionkach wynik wyszedł dobry i możemy się starać ale ja już jestem w 5 TC z tymże w tamtych ciazach wymiotowalam bolały piersi a tu czuje się normalnie gdyby nie fakt że nie mam okresu to w życiu nie podejrzewalabym ciąży, żyję w strachu bo na pierwszym usg nic nie było widać.... Pisałam do was ostatnio bo testy owulacyjne wychodziły mi pozytywne po owulacji, ale myślałam że źle je robię a jednak.... To była ciąża.... Jestem przerażona bo jestem teraz na etapie kiedy trafiłam fasolki.... Bardzo się denerwuje każdym objawem brakiem bólu piersi, brakiem mdłości wszystkim.....

Riri, trzymam mocno kciuki i gratuluje! :)

jestem...maleństwo nie żyje od około 4 dni. Mam odłożyć wszystkie leki i czekać na poronienie

Jak przeczytałam Twoją wiadomość to sobie pomyślałam dlaczego tak bardzo musimy cierpieć, dlaczego nas to spotyka???? Ja dokładnie tak ja Ty straciłam moje dzecko w 8 tc. Przytulam Cię mocno i tylko tyle bo żadne słowa Cie dziś nie pocieszą :(

Bertha ;););)
Bea25ta Nie chce tutaj nikogo urazić w żadnej sposób, nikt mi nic Nie obiecał ale kiedy widzę walkę kobiet o dziecko, tyle łez, wyrzeczeń, cierpień jakie nas spotykają, a słyszę w telewizji, czytam w gazetach,o matkach wyrzucajacych dzieci na śmietnik, molestujacych tatusiach, dzieciach katowanych w patologicznych rodzinach, pijace w ciąży alkoholiczki narkomanki, palące faje w wystającym już brzuszkiem to uważam że świat jest niesprawiedliwy....

Tęczowa, moja ostatnia ciąża rozwijała się do 9 tygodnia, choć nie było serduszka, wiekowo była na 7 tydz. Ja poroniłam w 10 tygodniu. Uparłam się, że nie chce zabiegu, bo zrosty i czekałam na poronienie. Próbowałam je trochę na siłę wywołać. Dobrze jednak pozostać pod kontrolą lekarza. Mi pani gin mówiła, że nawet za 4 tyg od obumarcia może się zacząć. Ale jak tylko beta zaczęła spadać, do tygodnia się zaczęło. Tylko środki przeciwbólowe musisz mieć, bo macica mocno się obkurcza trochę na podobieństwo porodu i możesz zobaczyć dziecko. A i mocno się krwawi, a trzeba uważać na krwotok. Tyle z moich doświaczeń. Tęczowa tak mi przykro :sad:

Riri bardzo Cię rozumiem, bo bolało mnie serce jak w ciąży dziewczyny na patologii co 5 min latały na faję, a ja czekałam na zabieg, albo mam w pamięci dziewczynę, która pierwsze usunęła, a ja kolejne tracę, Nie ma sprawiedliwości, ale my będziemy walczyć pomimo...

reklama
Bertha mialo nie byc postow pod postem:*

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Aha!!! Cholerka!! Zawsze zapominam!! Przepraszam!
Zaglądam na chwilkę, czytam kilka postów i odpisuje na jakiś, dalej czytam i znowu cytuje i odpisuje.. A resztę doczytuje za pare godzin jak znowu zaglądnę.. No i tak wychodzi. Na appce na telefonie, cieżko sie inaczej odpisuje... Szczerze powiedziawszy to uważam, ze to dziwna zasada, ale jesli taka jest i wszyscy sie na nią zgadzają to postaram sie pamietać! Tylko nie krzyczcie na mnie jak zapomnę! ;)

Do góry