W odcinku od dłoni do łokcia po stronie zewnętrznej po 4 na jedną rękę
reklama
Teczowa ja bym najdluzej czekala ze 3 dni i poszla na zbadanie czy wszystko ok, chodzi mi tu o ew. stan zapalny. Mi Jadzka kazala przyjsc wlasnie po 3dniach bo w sumie bylo 7 i niestety bylo takie zakazenie ze jak mnie postraszyli sepsa to zgodzilam sie na zabieg. Nie chce Cie straszyc tylko sugeruje za za pare dni i tak powinnas sprawdzic co sie dzieje.
Doris a wiesz, ze 23.06 jest dzien taty ;-) z pupa do gory lezy sie okropnie niewygodnie, zakladajac ze na plecach bo na boku to juz calkiem nie umiem. Brakuje mi tchu, no i jeszcze katar.
Madzia dziekuje :-* Klara jest piekna!!! Sloneczko!!!
no i nie wyobrazicie sobie tego ale na 21.07 mam termin z Om, zgadnijcie czyje sa wtedy imieniny? WIKTORA!!! aaa nie wiedzielam
Doris a wiesz, ze 23.06 jest dzien taty ;-) z pupa do gory lezy sie okropnie niewygodnie, zakladajac ze na plecach bo na boku to juz calkiem nie umiem. Brakuje mi tchu, no i jeszcze katar.
Madzia dziekuje :-* Klara jest piekna!!! Sloneczko!!!
no i nie wyobrazicie sobie tego ale na 21.07 mam termin z Om, zgadnijcie czyje sa wtedy imieniny? WIKTORA!!! aaa nie wiedzielam
Ostatnia edycja:
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Motylek cos mi u Ciebie nie gra!!!
Przewertowalam wiekszosc Twoich postow i za kazdym razem masz inna mutacje! Nie wiem czy nawet takie istnieja!
AC677T
A1298C
MTHFR T677
MTHFR 198AC
C 677T A1298C
Raz piszesz ze masz homozygotyczna
Raz piszesz ze homo i heterozygotyczna.
Jaja sobie z nas robisz????
Mam wrazenie ze albo ktos sobie robi z nas jaja albo piszemy z hakims dziesieciolatkiem.
I Ty motylek chcesz adoptowac dziecko? Kto Ci go da jak bedziesz z nimi rozmawiac tak jak z nami????
Wybaczcie dziewczyny, ale cos mi sie tu nie podoba!
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już na posty i kłamstwa Motylka zwróciłam uwagę 10 marca, bo co innego była na naszym watku z co innego na wątku o staraniach po straconej ciąży. Proszę poczytajcie moje posty z tego dnia tj. na stronie 2127. Wtedy nie chciałyście mnie słuchać....
doradźcie mi co zrobić...
lekarz u którego byłam dziś, kazał mi czekać na poronienie, powiedział, że skoro 4 razy sama się oczyściłam to i tym razem też tak powinno być. Boję się, bo pierwszy raz będę ronić zarodek wcześniej były tylko pęcherzyki. Tutaj nie robią żadnych badań nie badają przyczyny:/ Kiedy to się może zacząć?
Tęczowa przykro mi...W szpitalach wykonują tylko badanie histopatologiczne,badanie zarodka można wykonać np w Krakowie Prokocimiu lub Poznaniu Genesis.Do badania potrzebna jest kosmowka, można lekarza poprosić o pobranie podczas lyzeczkowania lub możesz sama spróbować oddzielić i zabezpieczyć w soli fizjologicznej jeśli dasz radę.A zacząć się może w ciągu kilku ale też kilkunastu dni bo ciąża nie jest długo obumarla.U nas Przybycien zawsze radzi ronić samemu jeśli się ma grupę +.Ale każdy przypadek jest inny i na pewno najlepiej pozostawać pod kontrolą lekarza.Ja za oba razami miałam niestety czyszczenie i zastrzyk z immunoglobiny.Jak wykonasz badanie genetyczne poznasz płeć,możesz zarejestrować też dzidziusia do urzędu cywilnego.
Mia, Teczowa nie jest w Polsce :-(
Agnieszka, nikt szpitala mi nie proponowal ani gin do ktorego chodze na NFZ, ani gin. ktora mnie prowadzi prywatnie a dzwonilam do niej. Bede w szpitalu za tydzien na sterydac
Agnieszka, nikt szpitala mi nie proponowal ani gin do ktorego chodze na NFZ, ani gin. ktora mnie prowadzi prywatnie a dzwonilam do niej. Bede w szpitalu za tydzien na sterydac
doradźcie mi co zrobić...
lekarz u którego byłam dziś, kazał mi czekać na poronienie, powiedział, że skoro 4 razy sama się oczyściłam to i tym razem też tak powinno być. Boję się, bo pierwszy raz będę ronić zarodek wcześniej były tylko pęcherzyki. Tutaj nie robią żadnych badań nie badają przyczyny:/ Kiedy to się może zacząć?
Tęczowa, ja na zabieg nie czekałam. Drugiego dnia po wizycie pojechałam do szpitala. Mojemu maleństwu przestało bić serduszko w 9 t.3d. Zabieg miałam w 11 tygodniu.
Doris, ja Tobie też przesyłam buziaki dla Olafka :-) Ciężko się w przystojniaczku nie zakochać :-)
Nafoczka, podziwiam Cię za leżenie, wiem, że jest ciężko, ale jaka nagroda rośnie! Jak zabijasz czas oczywiście poza forum, krzyżówkami?
Ostatnia edycja:
Myślicie że świat jest sprawiedliwy???
Riri a obiecał Ci kiedyś ktoś ,że życie będzie sprawiedliwe
Magda cudne to Twoje słoneczko. Tęczowa nie wiem czy to ot tak 8tyg ciąża się oczyści bez leków takich jak dają w szpitalu na oczyszczanie. Boże ale Ci współczuję. Widzę też po postach ,że silna z Ciebie babka i już nastawiona jesteś nie na program rozpaczanie ale na działanie. Przytulam i trzymam kciuki za siłe do walki.
reklama
motylek1234
Fanka BB :)
Strawbelka bo ja mam te mutacje a ze wpisuje sobie słownikiem zapisanych słów w tel te mam!
AC677T
A1298C
Wieczorem podeślę swój wynik zdjęciem. ..
Tęczowa współczuję Ci straty maluszka wiem jak to boli przytulam
AC677T
A1298C
Wieczorem podeślę swój wynik zdjęciem. ..
Tęczowa współczuję Ci straty maluszka wiem jak to boli przytulam
Podziel się: