reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Teczowa ja bym najdluzej czekala ze 3 dni i poszla na zbadanie czy wszystko ok, chodzi mi tu o ew. stan zapalny. Mi Jadzka kazala przyjsc wlasnie po 3dniach bo w sumie bylo 7 i niestety bylo takie zakazenie ze jak mnie postraszyli sepsa to zgodzilam sie na zabieg. Nie chce Cie straszyc tylko sugeruje za za pare dni i tak powinnas sprawdzic co sie dzieje.

Doris a wiesz, ze 23.06 jest dzien taty ;-) z pupa do gory lezy sie okropnie niewygodnie, zakladajac ze na plecach bo na boku to juz calkiem nie umiem. Brakuje mi tchu, no i jeszcze katar.
Madzia dziekuje :-* Klara jest piekna!!! Sloneczko!!!

no i nie wyobrazicie sobie tego ale na 21.07 mam termin z Om, zgadnijcie czyje sa wtedy imieniny? WIKTORA!!! aaa nie wiedzielam :-D

Ostatnia edycja:
Motylek cos mi u Ciebie nie gra!!!
Przewertowalam wiekszosc Twoich postow i za kazdym razem masz inna mutacje! Nie wiem czy nawet takie istnieja!
AC677T
A1298C
MTHFR T677
MTHFR 198AC
C 677T A1298C
Raz piszesz ze masz homozygotyczna
Raz piszesz ze homo i heterozygotyczna.
Jaja sobie z nas robisz????
Mam wrazenie ze albo ktos sobie robi z nas jaja albo piszemy z hakims dziesieciolatkiem.
I Ty motylek chcesz adoptowac dziecko? Kto Ci go da jak bedziesz z nimi rozmawiac tak jak z nami????
Wybaczcie dziewczyny, ale cos mi sie tu nie podoba!

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już na posty i kłamstwa Motylka zwróciłam uwagę 10 marca, bo co innego była na naszym watku z co innego na wątku o staraniach po straconej ciąży. Proszę poczytajcie moje posty z tego dnia tj. na stronie 2127. Wtedy nie chciałyście mnie słuchać....

doradźcie mi co zrobić...
lekarz u którego byłam dziś, kazał mi czekać na poronienie, powiedział, że skoro 4 razy sama się oczyściłam to i tym razem też tak powinno być. Boję się, bo pierwszy raz będę ronić zarodek wcześniej były tylko pęcherzyki. Tutaj nie robią żadnych badań nie badają przyczyny:/ Kiedy to się może zacząć?

Tęczowa przykro mi...W szpitalach wykonują tylko badanie histopatologiczne,badanie zarodka można wykonać np w Krakowie Prokocimiu lub Poznaniu Genesis.Do badania potrzebna jest kosmowka, można lekarza poprosić o pobranie podczas lyzeczkowania lub możesz sama spróbować oddzielić i zabezpieczyć w soli fizjologicznej jeśli dasz radę.A zacząć się może w ciągu kilku ale też kilkunastu dni bo ciąża nie jest długo obumarla.U nas Przybycien zawsze radzi ronić samemu jeśli się ma grupę +.Ale każdy przypadek jest inny i na pewno najlepiej pozostawać pod kontrolą lekarza.Ja za oba razami miałam niestety czyszczenie i zastrzyk z immunoglobiny.Jak wykonasz badanie genetyczne poznasz płeć,możesz zarejestrować też dzidziusia do urzędu cywilnego.

Mia, Teczowa nie jest w Polsce :-(

Agnieszka, nikt szpitala mi nie proponowal ani gin do ktorego chodze na NFZ, ani gin. ktora mnie prowadzi prywatnie a dzwonilam do niej. Bede w szpitalu za tydzien na sterydac

doradźcie mi co zrobić...
lekarz u którego byłam dziś, kazał mi czekać na poronienie, powiedział, że skoro 4 razy sama się oczyściłam to i tym razem też tak powinno być. Boję się, bo pierwszy raz będę ronić zarodek wcześniej były tylko pęcherzyki. Tutaj nie robią żadnych badań nie badają przyczyny:/ Kiedy to się może zacząć?

Tęczowa, ja na zabieg nie czekałam. Drugiego dnia po wizycie pojechałam do szpitala. Mojemu maleństwu przestało bić serduszko w 9 t.3d. Zabieg miałam w 11 tygodniu.

Doris, ja Tobie też przesyłam buziaki dla Olafka :-) Ciężko się w przystojniaczku nie zakochać :-)

Nafoczka, podziwiam Cię za leżenie, wiem, że jest ciężko, ale jaka nagroda rośnie! Jak zabijasz czas oczywiście poza forum, krzyżówkami?

Ostatnia edycja:
Myślicie że świat jest sprawiedliwy???

Riri a obiecał Ci kiedyś ktoś ,że życie będzie sprawiedliwe ;)

Magda cudne to Twoje słoneczko. Tęczowa nie wiem czy to ot tak 8tyg ciąża się oczyści bez leków takich jak dają w szpitalu na oczyszczanie. Boże ale Ci współczuję. Widzę też po postach ,że silna z Ciebie babka i już nastawiona jesteś nie na program rozpaczanie ale na działanie. Przytulam i trzymam kciuki za siłe do walki.

reklama
Strawbelka bo ja mam te mutacje a ze wpisuje sobie słownikiem zapisanych słów w tel te mam!
AC677T
A1298C
Wieczorem podeślę swój wynik zdjęciem. ..
Tęczowa współczuję Ci straty maluszka wiem jak to boli przytulam:(

Do góry