reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Motylek cos mi u Ciebie nie gra!!!
Przewertowalam wiekszosc Twoich postow i za kazdym razem masz inna mutacje! Nie wiem czy nawet takie istnieja!
AC677T
A1298C
MTHFR T677
MTHFR 198AC
C 677T A1298C
Raz piszesz ze masz homozygotyczna
Raz piszesz ze homo i heterozygotyczna.
Jaja sobie z nas robisz????
Mam wrazenie ze albo ktos sobie robi z nas jaja albo piszemy z hakims dziesieciolatkiem.
I Ty motylek chcesz adoptowac dziecko? Kto Ci go da jak bedziesz z nimi rozmawiac tak jak z nami????
Wybaczcie dziewczyny, ale cos mi sie tu nie podoba!

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Doris no ja juz po.
Przyniosła pani fiolke z czymś białym nakłada mnie 8 razy i wsio. Narazie zero reakcji ale nie wiem kiedy mają wystąpić. Jestem mega zmeczona ta jazda dziś od 4 nie śpię.
Tyle kobiet tam z takimi problemami jak my okropne to i mega smutne. Niektóre zazdrościly, że mamy chociaż jedno dzieciątko ale nie w tym recz żeby przeliczac kto ma gorzej bo to najgorsza rzecz.

Arda była dziolszka w ciazy 5 tydz i zadzwonila do maliny od razu podal jej szczepionkę czyli chyba można ale wielkie ryzyko.

Madzik, mój mąż chce mieć co najmniej czwórkę dzieci, a ja mu nawet jednego żywego dać nie mogę :sad:
Śliczna córunia, taki cudny cukiereczek.

doradźcie mi co zrobić...
lekarz u którego byłam dziś, kazał mi czekać na poronienie, powiedział, że skoro 4 razy sama się oczyściłam to i tym razem też tak powinno być. Boję się, bo pierwszy raz będę ronić zarodek wcześniej były tylko pęcherzyki. Tutaj nie robią żadnych badań nie badają przyczyny:/ Kiedy to się może zacząć?

reklama
Do góry