reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

witam dziewczynki, troche wypoczeta z nowa wiara i starymi "koszmarami" ;-)
Teczowa dzis szczegolnie mocno jestem myslami przy tobie!!! Mysle ze tak jak dziewczyny pisza, zawsze pierwsze badania mialysmy dowcipnie wiec moze tu jest blad.

Pamietam o tobie i naszej Sus i Strawbelce!!! bo teraz to Wam najbardziej tego potrzeba!!!

reklama
Hej dziewczyny :)
Mia mutacja homozygotyczna i heterozygotyczna
bea25ta jestem rok i zaraz 3 miesiące a znamy się 6 lat
Tęczowa trzymam nadal kciuki :)
Doris ważne ze malutki się rusza :)
Ja jestem po pobraniu zimno dzisiaj strasznie :/

Witam się środowo :)

fondi, kwiatuszek - mnie zakazano używania jakichkolwiek specyfików na ślady po szczepieniach. Przez 5 dni miałam ręce przemywać tylko wodą, nie balsamować, ale ja się szczepie w Łodzi w APC, może tam są inne zasady

motylek - musisz mieć staż 5 lat po ślubie, żeby starać się o adopcje

Witam się środowo :)

fondi, kwiatuszek - mnie zakazano używania jakichkolwiek specyfików na ślady po szczepieniach. Przez 5 dni miałam ręce przemywać tylko wodą, nie balsamować, ale ja się szczepie w Łodzi w APC, może tam są inne zasady

motylek - musisz mieć staż 5 lat po ślubie, żeby starać się o adopcje
A gdzie się szczepisz i ile już ich miałaś ?
Kwiatuszek Avita zapytam ciekawe co tu powiedzą ale już sie boje :)

Lilia nie koniecznie tamta pani mówiła ze mamy złożyć papiery napewno się zakwalifikujemy mówiliśmy jej ile jesteśmy po ślubie mam większe prawa bo miałam takie przypadki juz i tam mówiła ze jak się zdecydujemy złożyć papiery i czekać na szkolenie

Motylek, co to znaczy, ze masz wieksze prawa?

Bea, stazu mamy zaraz 4 lata, ale u nas w oa nie ma takiej koniecznosci zeby bylo 5 lat przy skaldaniu papierow (wiem z pewnego zrodla). Kurs trwa swoje, mozna zalatwiac formalnosci jeszcze przed ta magiczna granica. Na razie to takie rozpoznanie terwnu bredzie, popytamy jakie mamy szanse techniczne. A co do mojego A. - widze, ze on zdrecydowanie woli adopcje od Lodzi i Maliny, sam mi powiredzial, ze czuje, ze to nam nie pomoze i tak czy tak wyladujemy w oa wirec nie ma co tracic czasu.

Ostatnia edycja:
fondie - szczepie się w Łodzi w APC, miałam 2 szczepienia
I co dalej? W sensie dalej się szczepisz?

Arda czemu są tacy strasznie przeciwnicy szczepionek?byłaś u janoszowej immunologa ? Masz nk za duże jakie? l zbadaj idź do sachy masz bliżej jak nie chcesz maliny :)
Na 1 wizycie to góry obiecywał i widać na ciągnie na kasę ale już na 2 wizycie "zeszliśmy do dołu" wytłumaczył powiedział, wiadomo , nikt mi nie da100 procent szans ale pilnuje wszystkiego robi badania i dopiero "pozwala"się starać nie tylko mrl sprawdza czy ruszyło ale i nie rzeczy które były złe czyli "puszcza"nas jakby z przygotowaniem immunologiczny i to mi się podoba ....a Janosz wlewy I wlewy zero wizyt sprawdzam co i jak ....a wiadomo nawet po ivigu może się nie udać nie jest bogiem :)a leczy ivigiem a jakoś super nie dążył do tego żeby podać a więcej kasy by zarobił ....uważa że szczepia lepsze.
Ale jak już zula napisała żeby się szczepić w moim przypadku to się zaszczepie ale encorton wezmę przed staraniami od samego początku nie od 20dc :) skocze jeszcze na wizyte do spiacego milewicza może da na podtrzymanie jajka :)i reszta w rękach boga:)

Ostatnia edycja:
Fondie, moj A po prostu nie wierzy w ich skutecznosc i juz. Ja mam nk 31 wiec wysoko i jestem ciekawa czy malina mnie zaszczepi i czy doda cos jeszcze na te nk.

reklama
Cześć dziewczyny .

Tęczowa
Trzymam ciągle kciuki za maluszka .

Nafoczka
Dziękuję za pamięć szczególną .
Ja o tobie też wciąż myślę i będę cię wspierać.

Doris
Jak dzisiaj twój syneczek ??
Rusza się więcej ????

Strawbelka
Przypomniał mi się jeszcze jeden objaw ciąży .
Po bólu brzucha zaczął boleć mnie jeden jajnik i tak mocno bolał parę dni .
Chyba ciałko rosło i produkowało dużo progesteronu .
Tak czy inaczej miałam taki objaw .
Jeżeli tak masz to ciąża na bank .
Masz taaak możee???

Do góry