reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

witam dziewczynki, troche wypoczeta z nowa wiara i starymi "koszmarami" ;-)
Teczowa dzis szczegolnie mocno jestem myslami przy tobie!!! Mysle ze tak jak dziewczyny pisza, zawsze pierwsze badania mialysmy dowcipnie wiec moze tu jest blad.

Pamietam o tobie i naszej Sus i Strawbelce!!! bo teraz to Wam najbardziej tego potrzeba!!!

reklama
Hej dziewczyny :)
Mia mutacja homozygotyczna i heterozygotyczna
bea25ta jestem rok i zaraz 3 miesiące a znamy się 6 lat
Tęczowa trzymam nadal kciuki :)
Doris ważne ze malutki się rusza :)
Ja jestem po pobraniu zimno dzisiaj strasznie :/

Witam się środowo :)

fondi, kwiatuszek - mnie zakazano używania jakichkolwiek specyfików na ślady po szczepieniach. Przez 5 dni miałam ręce przemywać tylko wodą, nie balsamować, ale ja się szczepie w Łodzi w APC, może tam są inne zasady

motylek - musisz mieć staż 5 lat po ślubie, żeby starać się o adopcje

Witam się środowo :)

fondi, kwiatuszek - mnie zakazano używania jakichkolwiek specyfików na ślady po szczepieniach. Przez 5 dni miałam ręce przemywać tylko wodą, nie balsamować, ale ja się szczepie w Łodzi w APC, może tam są inne zasady

motylek - musisz mieć staż 5 lat po ślubie, żeby starać się o adopcje
A gdzie się szczepisz i ile już ich miałaś ?
Kwiatuszek Avita zapytam ciekawe co tu powiedzą ale już sie boje :)

Lilia nie koniecznie tamta pani mówiła ze mamy złożyć papiery napewno się zakwalifikujemy mówiliśmy jej ile jesteśmy po ślubie mam większe prawa bo miałam takie przypadki juz i tam mówiła ze jak się zdecydujemy złożyć papiery i czekać na szkolenie

Motylek, co to znaczy, ze masz wieksze prawa?

Bea, stazu mamy zaraz 4 lata, ale u nas w oa nie ma takiej koniecznosci zeby bylo 5 lat przy skaldaniu papierow (wiem z pewnego zrodla). Kurs trwa swoje, mozna zalatwiac formalnosci jeszcze przed ta magiczna granica. Na razie to takie rozpoznanie terwnu bredzie, popytamy jakie mamy szanse techniczne. A co do mojego A. - widze, ze on zdrecydowanie woli adopcje od Lodzi i Maliny, sam mi powiredzial, ze czuje, ze to nam nie pomoze i tak czy tak wyladujemy w oa wirec nie ma co tracic czasu.

Ostatnia edycja:
fondie - szczepie się w Łodzi w APC, miałam 2 szczepienia
I co dalej? W sensie dalej się szczepisz?

Arda czemu są tacy strasznie przeciwnicy szczepionek?byłaś u janoszowej immunologa ? Masz nk za duże jakie? l zbadaj idź do sachy masz bliżej jak nie chcesz maliny :)
Na 1 wizycie to góry obiecywał i widać na ciągnie na kasę ale już na 2 wizycie "zeszliśmy do dołu" wytłumaczył powiedział, wiadomo , nikt mi nie da100 procent szans ale pilnuje wszystkiego robi badania i dopiero "pozwala"się starać nie tylko mrl sprawdza czy ruszyło ale i nie rzeczy które były złe czyli "puszcza"nas jakby z przygotowaniem immunologiczny i to mi się podoba ....a Janosz wlewy I wlewy zero wizyt sprawdzam co i jak ....a wiadomo nawet po ivigu może się nie udać nie jest bogiem :)a leczy ivigiem a jakoś super nie dążył do tego żeby podać a więcej kasy by zarobił ....uważa że szczepia lepsze.
Ale jak już zula napisała żeby się szczepić w moim przypadku to się zaszczepie ale encorton wezmę przed staraniami od samego początku nie od 20dc :) skocze jeszcze na wizyte do spiacego milewicza może da na podtrzymanie jajka :)i reszta w rękach boga:)

Ostatnia edycja:
Fondie, moj A po prostu nie wierzy w ich skutecznosc i juz. Ja mam nk 31 wiec wysoko i jestem ciekawa czy malina mnie zaszczepi i czy doda cos jeszcze na te nk.

reklama
Cześć dziewczyny .

Tęczowa
Trzymam ciągle kciuki za maluszka .

Nafoczka
Dziękuję za pamięć szczególną .
Ja o tobie też wciąż myślę i będę cię wspierać.

Doris
Jak dzisiaj twój syneczek ??
Rusza się więcej ????

Strawbelka
Przypomniał mi się jeszcze jeden objaw ciąży .
Po bólu brzucha zaczął boleć mnie jeden jajnik i tak mocno bolał parę dni .
Chyba ciałko rosło i produkowało dużo progesteronu .
Tak czy inaczej miałam taki objaw .
Jeżeli tak masz to ciąża na bank .
Masz taaak możee???

Do góry