reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Najlepsze życzenia dla Agnieszki i Plastulinki.

Doris, Nafoczka Tęczowa trzymam mocno&&&&&&&&&&

Susana trzymaj tak dalej!

Strawbelko co do maliny to na pewno podejmie się leczenia. Histero, profil prolaktyny, usg, tsh mam mieć robione w CZMP. Zdecydowałam się na szczepienia bo jak nie to to już nic mi chyba nie pomoże. Mam nadzieje że 3x wystarczy.

Fondi naszykuj sobie jakąś drapaczke bo najpier ręce będą Cię bolały a później chol...ie swėdziały jakby Cię ugryzło 8 dorodnych komarõw:growl:

reklama
dziękuję, że pytacie Dziewczyny. Mały po zjedzeniu jabłka i czekolady się rozkręcił . Ale chyba zmienił położenie, bo serduszko w innym miejscu słychać najbardziej i kopie mnie w pachwinach.
Najważniejsze, że brzuszek faluje :-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Zaraz obejrzę Na Wspólnej na Playerze i spać lecę :-)

Dobranoc

Dzięki dziewczyny ja mam dwie mutacje homozygotyczna i heterozygotyczna moja mama ma Zakrzepice czyli zatory w nogach i mam po niej jestem obciążona genetycznie przez ta mutacje mi nie chciała tak odrazu zrobić tych ana ale dostane skierowanie od reumatologa na nie bo dostałam wtedy tylko na przeciwciala antykardiologiczne ale teraz w środę za tydzień jadę tam na wizytę do innego reumatologa od problemów z utrzymaniem ciąży. ..

A jakie masz dokładnie te mutacje?

Tęczowa zaciskam kciuki za jutro. Mam nadzieje ze dzis to był tylko zły sen i jutro głowica sprawdzi dokładnie co i jak bo szczerze przez brzuch w tak młodej ciazy to sprawdzic to niewiem co by musiał byc za sprzęt i operator ze takie diagnozy stawia. Ja wieże w twojego kropka
Doris ufff
Nafoczko kochana nogi w gore i leżymy. Mi w 25 tyg podali 1 raz sterydy mała nie miała nawet 500 g jak wylądowałam na porodówce bo poszły mi wody. Drugi raz dostałam sterydy w 31 tc Naszczescie dotrzymałam do 34 tc a dokładnie 33 i 4 dni . Mi nie mogli zalozyc pasażera ani szwu zw na wieczne bakterie w szyjce. Wiec spędziłam ciąże na kanapie.

Najlepsze życzenia dla Agnieszki i Plastulinki.

Doris, Nafoczka Tęczowa trzymam
mocno&&&&&&&&&&

Susana trzymaj tak dalej!

Strawbelko co do maliny to na pewno podejmie się leczenia. Histero, profil prolaktyny, usg, tsh mam mieć robione w CZMP. Zdecydowałam się na szczepienia bo jak nie to to już nic mi chyba nie pomoże. Mam nadzieje że 3x wystarczy.

Fondi naszykuj sobie jakąś drapaczke bo najpier ręce będą Cię bolały a później chol...ie swėdziały jakby Cię ugryzło 8 dorodnych komarõw:growl:
a mozna to czyms smarowaac np fenistiem?

Plastulinka i Agnieszka! Wszystkiego naj!!!!

Lamia, trzymam kciuki zeby jednak cień okazal sie za chwile gruba krecha! :)

Tęczowa, :( wierze ze jeszcze kropek będzie walczył a ta pielęgniarka zle wykonała usg..

Nafoczka, oby jeszcze kilka tygodni trzymała szyjka!...

Sus, super beta!

Doris :* dobrze ze Mały sie rozruszał :)

Strawbelko, życzę duzo wiary i siły!!

Zula, dziękuje za informacje nt sterydu dla M

U mnie jest po jednym pęcherzyku w prawym w lewym jajniku - szału nie ma, myślałam ze po clo jest ich wiecej, endo jeszcze male, miałam nadzieje na większe - 0,68, ale gin mówi ze jeszcze ma czas podrosnąć.
Wizyta w poniedziałek rano, ale owu raczej będzie w sobotę/niedziele. Wiec nie wiem czy dostanę jeszcze pregnyl czy juz za pozno będzie w poniedziałek.. Ale gin idzie na zabieg na sercu w czwartek i będzie leżał do niedzieli wiec nie ma jak mnie przyjąć.
Na wynikach nasienia sie nie skupił tylko zasugerował zeby powtórzyć i iść do urologa z tym pieczeniem.
No nic, próbujemy... Troche mam skrzydła opadnięte, juz mi sie nie chce tych wszystkich suplementów brać, starać sie.. Ech..

Lamia - przepraszam ze dopiero teraz ale gdzies mi umknelo - ta prl jeszcze nie taka straszna. Zrob bete i zobaczysz. Jak wyjdzie to po 48h poprawka jak bedzie przyrost to od razu progesteron zeby nie bylo biohemicznej. Ja mialam 1poronienie i 1 biohem i gin powiedzial ze za pozno przyszlam i ze nastepnym razem od bety progesteron by sie zagniezdzilo ladnie

Doris - i jak maly? Rusza sie ladnie? Mam nadzieje ze u Was wszystko ok. Moj od wieczora praktycznie nie. Zawsze ladnie go czulam jak plywa i rozwala matce zoladek a teraz cisza. Trzese brzuchem. Jem. Leze na lewym boku. Jestem juz spanikowana do granic mozliwosci. Na 8 jade na ip. Jutro mam miec cc. Mam zle przeczucia, tyle przeszlam w tej ciazy, mam nadzieje ze ten tam u gory teraz ze mnie tak okrutnie nie zadrwi bo wyladuje chyba w wariatkowie[emoji45]

a mozna to czyms smarowaac np fenistiem?

Nie Fondie szczepionek się nie drapie i nie smaruje.Możesz sobie zrobićokład z wody i tyle bez pocierania.

Zawsze ladnie go czulam jak plywa i rozwala matce zoladek a teraz cisza.

Kitki no to leć na IP nie czekaj!! Pewnie już tam jesteś trzymam kciuki za CC.

Arda przytulam. Musisz mieć super męża że ciągnie Cię do OA masz już 5letni staż małżeński?

Motylek ile jesteś po ślubie?

reklama
Nie Fondie szczepionek się nie drapie i nie smaruje.Możesz sobie zrobićokład z wody i tyle bez pocierania.

Kitki no to leć na IP nie czekaj!! Pewnie już tam jesteś trzymam kciuki za CC.

Arda przytulam. Musisz mieć super męża że ciągnie Cię do OA masz już 5letni staż małżeński?

Motylek ile jesteś po ślubie?
Fondi mozna smarowac fenistilem :) i jakas tam mascia bez sterydow. Ale nie pamietam.nazwy. nawet jej nie pamietalam po wyjsciu z gabinetu, w talim bylam szoku po szczepieniu :p
Ja nie uzywalam nic. Jakos dalam radę. Najgorsze jest 1 szczepienie. Kolejne juz byly lagodniesze w skutkach.
Buziaki dziewczyny :*
I caly czas prosze o kciuki :*

Do góry