Arda zaszczepi na bank przeczytaj artykuł jego na co opisuje na co jest szczepienie, uważa że na nk tez, on ci sterydem zbic będzie chciał nk. Arda to idź zrób allo mrl najpierw a potem się zastanów bo on tego badania na 1 wizycie nie robi. Jak nie wierzysz to nie idź szkoda kasy bo msisz wydać 6000 zł na 1 wizycie. Idź do sachy on jest dobry coś wymyśli bo malina da ci na bank szczepionki zrobi ci wiele innych badań immunologicznych.Motylek, co to znaczy, ze masz wieksze prawa?
Bea, stazu mamy zaraz 4 lata, ale u nas w oa nie ma takiej koniecznosci zeby bylo 5 lat przy skaldaniu papierow (wiem z pewnego zrodla). Kurs trwa swoje, mozna zalatwiac formalnosci jeszcze przed ta magiczna granica. Na razie to takie rozpoznanie terwnu bredzie, popytamy jakie mamy szanse techniczne. A co do mojego A. - widze, ze on zdrecydowanie woli adopcje od Lodzi i Maliny, sam mi powiredzial, ze czuje, ze to nam nie pomoze i tak czy tak wyladujemy w oa wirec nie ma co tracic czasu.
Ile wlewów miałaś ? Miałaś wlew encorton zostały ci szczepienia ....albo starać się bo na biochemiczne nie ma leku i juz oze sie uda teraz popatrz na susana !
A mąż przebadany ?przeciwciała przeciwplemnikowe , chromatyna ?może on powinien brać steryd i kup mu profertil.
Ostatnia edycja: