reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelka
Na mnie też plan awaryjny był balsamem na duszę zawsze .
Ale na razie odłóż go na zakurzoną pułkę ......
To czekamy z Tobą do soboty ....

reklama
Lamia - przepraszam ze dopiero teraz ale gdzies mi umknelo - ta prl jeszcze nie taka straszna. Zrob bete i zobaczysz. Jak wyjdzie to po 48h poprawka jak bedzie przyrost to od razu progesteron zeby nie bylo biohemicznej. Ja mialam 1poronienie i 1 biohem i gin powiedzial ze za pozno przyszlam i ze nastepnym razem od bety progesteron by sie zagniezdzilo ladnie

Doris - i jak maly? Rusza sie ladnie? Mam nadzieje ze u Was wszystko ok. Moj od wieczora praktycznie nie. Zawsze ladnie go czulam jak plywa i rozwala matce zoladek a teraz cisza. Trzese brzuchem. Jem. Leze na lewym boku. Jestem juz spanikowana do granic mozliwosci. Na 8 jade na ip. Jutro mam miec cc. Mam zle przeczucia, tyle przeszlam w tej ciazy, mam nadzieje ze ten tam u gory teraz ze mnie tak okrutnie nie zadrwi bo wyladuje chyba w wariatkowie[emoji45]
dzięki, a luteina na co jest bo nie pamiętam a mam w domu.

U nas plan taki, ze M. bierze tydzien opieki i nad Karolem i nade mna, zeby przetrwac do sterydow. Potem niech sie dzieje wola nieba. Katar mam kosmiczny.
A powiedzcie mi jesli wiecie co w koncu mam miec w gorze nogi czy pupe? bo jak nogi daje to pupa jest na dole ;-)

Strawbelko przepraszam ze wczoraj ci nie odp. ale umknelo mi. Przybycien jest bardziej od diagnostyki zachodzenia w ciaze. Fakt zleca badania ale jesli wyjdzie cos nie tak z immunologi to wysyla do "kolegow"
Sciskam Was cieplutko :-*

Nafoczka, kuzynka zagrozona przedwcxesnym porodem miala w szpitalu cale lozko uniesione tak, ze tylek byl wyzej niz glowa. Same nogi to za malo, dzidzius ma nie napierac na szyjke wiec pupa w gore.

Jutro idę :wink: dziś 2 kreseczka ciemniejsza:-p ,ale teraz boję się o tą prolaktynę i tsh podskoczyło:wściekła/y:
Lamia
To naturalne że tsh podwyższa się w ciąży .
Ja dla przykładu miałam tsh 1 przed ciążą a po zajściu jak badałam podskoczyło na 2,49 .
Mnie endokrynolog zwiększyła dawkę o 0,25 co drugi dzień i teraz na początku maja mam badać .
Gratuluję dwóch kreseczek .!!!!!##

reklama
Hej
A ja od 9 u fryzjera siedzę. Czas włosy pofarbowac [emoji106]
Mały kopie ale jakby mniej niż ostatnio albo ja po wczorajszym jestem juz baardzo przerwrażliwiona. Mam gotowego napisanego sms do mojego gina. Nie wysłałam, czekam na rozwój sytuacji. Póki co Mały kopie ładnie jak tutaj siedzę ale piję słodką herbatę i jem cukierki.
Potem jadę do smyka kupić kocyk dla Małego bo promocja tylko do dziś chyba.

Strawbelka ja bym nie robiła sikanca w sobotę tylko betę, bo po co masz się stresować. A zresztą ja bym nie robiła nic wcześniej niż 10 dpt
Buziaki dla Was

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry