reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Agnieszko i Plastulinko duzo zdrowia i spełnienia wszelkich planów i marzeń!!!

Fondi dziękuje.
Dziewczyny chodzi o to ze kilka z was popełnia te same błędy Doris niejednokrotnie prosiła została moderatorem i wiem ze ja to denerwuje bo ma pilnować porządku i regulaminu bb ale w jej stanie to nie wskazane ;)

reklama
co u mnie? super ze pytacie :-D (zarcik)

Ide dzis na wizyte spojrzec przystojnemu panu doktorowi gleboko w.. oczy, przy odrobinie szczescia on tez spojrzy w oko me :-D:-D:-D
a moze bedzie mnie "reanimowal" bo do oddychania pozostal mi tylko jeden otwor :-D trzymajcie kciuki!!! nic wiecej mi nie trzeba

aaa zapomnialabym, moj Starszak po badaniach, RTG i ta cholern@ immunologia. Nawet nie wiecie jaka mialam pracowita noc zeby ze tego Szkraba tyle zdrowasiek dodatkowo wyklepac ;-)

Kaira a Ty też jesteś moderatorem? Tak pytam z czystej ciekawości [emoji6] Wogóle to wiecie co? Nie wiem czy nie bardziej czytelny byłby wątek w częściach, np. dochodzimy do 10 000 posta i zakładamy część drugą, a w pierwszym poście widnieją osoby które się tu udzielają i którym się udało oraz przydatne informacje, np. o lekach, lekarzach, badaniach itp. :)

Któraś tu wczoraj podawała link do wątku na bocianie chyba, zaraz przechodzę do tamtej lektury bo interesują mnie info o dodatnich ANA [emoji1]

Kto sie leczy/ leczyl u Wilczynskiego?
Czym on leczy? Tez szczepionkami? Tez robi takie szczegolowe badania jak Malina?
Jakbym pojechala ew. do Maliny to moge wybrac inne leczenie niz wlewy ivig i szczepienia? Czy odrazu da mi szczepienia a jak nie beda chciala to mnie nie bedzie chcial leczyc?.
Jak teraz sie nie uda, a jeszcze mam nadzieje ze mi sie uda, chociaz non stop placze( nie opieprzajcie mnie bo wiekszosc przy in vitro tak sie zachowuje, to nie jest tak jak przy naturalnych staraniach...zrozumcie mnie i nie mowcie ze przyciagam do siebie zly scenariusz, bo te lzy same mi naplywaja do oczu, nigdy w zyciu nie bylam w takim stanie jak teraz)
No wiec tak, jakbym miala podchodzic kolejny raz do in vitro to musze odczekac 2-3 miesiace i w tym czasie bym chciala zrobic porzadnie cala immunologie zeby juz czasu nie tracic. Albo Wilczynski albo Malina( choc tu mam obawy)
Chcialam tez isc w tym czasie na laparo, moze uda sie udroznic ten jajowod, a przy okazji jeszcze ktorys raz z kolei zrobia histero.
Jak wygladaja koszty wizyt i badan u Wilczynskiego i u Maliny?
Doradzcie mi cos tylko tak z glowa i z sercem.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kaira a Ty też jesteś moderatorem? Tak pytam z czystej ciekawości [emoji6] Wogóle to wiecie co? Nie wiem czy nie bardziej czytelny byłby wątek w częściach, np. dochodzimy do 10 000 posta i zakładamy część drugą, a w pierwszym poście widnieją osoby które się tu udzielają i którym się udało oraz przydatne informacje, np. o lekach, lekarzach, badaniach itp. :)

Któraś tu wczoraj podawała link do wątku na bocianie chyba, zaraz przechodzę do tamtej lektury bo interesują mnie info o dodatnich ANA [emoji1]
Dziewczyny na watku in vitro zakladaja grupy, a tam np watek slownik in vitro i tam dziewczyna wrzuca wszystkie potrzebne informacje. Nie trzeba po sto razy pisac tego samego tylko kazdy wchodzi sobie w ten slownik i czyta co go interesuje, to taki zbior przydatnych informacji.

Czarna byłam długo ale po urodzeniu córki a jest wcześniakiem oddałam moderatorstwo Doris bo nie miałam czasu na to wogole bo spędziłam pierwszy rok w szpitalach.

Dziewczyny na watku in vitro zakladaja grupy, a tam np watek slownik in vitro i tam dziewczyna wrzuca wszystkie potrzebne informacje. Nie trzeba po sto razy pisac tego samego tylko kazdy wchodzi sobie w ten slownik i czyta co go interesuje, to taki zbior przydatnych informacji.

Aha to trochę inny wątek niż nasz :) Strawbusia ja Ci się nie dziwię, że płaczesz, bo jesteś napakowana hormonami jak kurczak. Z resztą masz takie wahania nastroju jak baba w ciąży, a mnie to cieszy :) jeszcze jak napiszesz, że jesteś jakaś dziwnie "fajtłapowata" ostatnio albo zapominasz się to będę w euforii [emoji1]

Aaa Kaira rozumiem :)

Strawbelka współczuję huśtawek i rozumiem strach. Trzymam za Ciebie kciuki. Mój strach przed laparoskopią pewnie w 10% nawet nie jest porównywalny do tego co Ty odczuwasz. Ja już w wyczekiwaniu na @ drugi dzień nie mogę wysiedzieć w domu albo sprzątam albo uciekam na miasto ,do parku lub na inne chałupy i plotki co odciągnie uwagę od dnia tygodnia. Tak że serio serio współczuję i życzę powodzenia bardzo ,bardzo :)

Iwona ja nic nie odczuwałam po usunięciu przegrody tylko hmm czy ja ją w ogóle miałam usuwaną o to jest pytanie. Niby tak ale jak widzę jak teraz do tego tematu po ledwo 5 latach się podchodzi to się nad tym zastanawiam.

reklama
Destino nie ma lekow. Dostajesz tylko przeciwbolowe w szpitalu. Jeszcze czekam do teraz moja pani dr mowila ze albo endometrialna albo krwotoczna.

Beanie boj sie bedzie dobrze. Mowie Ci dzien po laparo. Ja tez trzeslam gwciami

Do góry