reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam się :)

Chyba wreszcie odespałam wesele :)

Czytam o tym Malinie i zastanawiam się na ile jest w nim empatii, a na ile widzi w nas maszynkę do nabijania pieniędzy. Ma gościu wiedzę i pomaga ludziom, ale z tego co słyszę to wszystkich pcha na szczepienia. Jest tu jakaś dziewczyna, której nie zlecił szczepień?
Kurcze mam mętlik w głowie, ale chyba jednak dam najpierw szansę Wilczyńskiemu :)
sa pojdyncze przypadki ja slyszlam o jednej co miala wade anatomiczna wedlug niego nawet jak masz mrl ok to oglolnie szczepionki wiele daja tak pisze tez w swoim artykule jakbym nie probowala 2 razy na encortoner to bym nie szla na szczepienia

reklama
Moze mu wszystkie pacjentki sa potrzebne do napisania jakiejs pracy.
Tez mam mieszane uczucia co do niego jak tak czytam o nim w internecie.
Fakt podobno pomaga, ale czy za pare lat te szczepienia nie odbija sie na ich zdrowiu? To nie jest tez eksperymentalne leczenie?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
ale jakby sie odbilo? jedyny minus to taki, ze krew dostajesz ale zaczynamy od krwi meza moj jest dawca krwi wiec i tak jest przebadany na 10ta strone:) a po transfuzji krwi odbija sie cos na zdrowiu? nie wiem wydaje mi sie ze wielka dawka encortonu bardziej mi miesza w organizmie niz szczepionki nie wiem..ale jutro zaczyna pierwsza:( nie mam juz na siebie pomysłu i chyba zaden lekarz nie ma

wczoraj znalazłam info, że na przeciwlozyckowe sa szczepionki wlasnie oczywiscie woalabym sie nie szczepic ale znow probowac na encortonie... intarlipid jest na nk a podobno to nie moj problem..

Ostatnia edycja:
Witam się i ja. Dziewczynki dzięki za kciuki.
Bertha-czekam na wieści.
Tęczowa kciuki zaciśnięte, będzie dobrze :)
Motylek a jak się czujesz po bromergonie?
Aga707-bety nie robię na razie.
Destino kiedy testujesz?
U mnie sama nie wiem :( ,dziś test cieniowaty i to po 30 min!! Ale jeszcze się nie załamuję ,bo w sumie to zawsze dopiero 10 dpo mi się wyrazniejsza pokazywała( bez latania pod okno)
Więc ostatecznie czekam do jutra. Dziś ok 11 będą wyniki i zobaczę jak z prolaktyną ,bo ostatnio taka wysoka była. A i wczoraj już przesłali wynik tsh i urosło do 2,99!!!! Szlag mnie trafił :( ,a miałam już ponad 1 !
No to tyle -a i jeszcze mój BARAN mnie wczoraj porządnie wkurzył:angry::realmad:

Nie pisalam bo bardzo denerwowalam sie laparoskopia. Jestem juz po. Pozdrowienia ze szpitala. Mam juz wyniki badan anty-tpo i anty tg i sa w normie. Endometrioza potwierdzona. Jedna torbiel taka byla. Druga prosta. Dostalismy tez wynik badania genetycznego plodu. To byl chlopczyk. Mial trisomie 22 chromosomu. Czekamy teraz na dokladny opis.

Gratuluje wszystkim przyszlym mamom. Trzymam kciuki za wszystkie starajace sie. Posiadanie dziecka to skarb. Malych kocha nas calym sercem i kazdego dnia daje nam od siebie cos cudownego

Wyzej napisalas ze juz nie m6slisz o adopcji.
Ty chyba sama nie wiesz czego chcesz...
Cos mi sie tu nie podoba tak jak i Doris.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej piękna! Witam urodzinowo :) Kończę dziś 27 lat. Właściwie to cud ze doczekalam tych urodzin.
Ten czas tak szybko leci Doris, Nafoczka... Ech...
Motylku- jesteś jeszcze młoda i to normalne ze nie wiesz jakie decyzje podjąć. Pierwsze dziecko stracilam w wieku 23 lat i wiem ze byłam słabsza psychicznie i być może nie gotowa na taki cios od życia. Teraz każdy taki cios przyjmuje z pokorą. I staram się być szczęśliwa bo na to szczęście składa się nie tylko dziecko.
Za 2 może 3 lata zaczniemy myśleć o adopcji. Teraz jest czas dla nas- myślę , że to będzie bardzo fajny czas :)

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :) życzę Ci przede wszystkim BARDZO DUŻO ZDROWIA i spełnienia Twojego największego marzenia :)
bukiet-grafika-kwiatow-art.jpeg

Cieszę się, że zaczynasz się cieszyć z mały rzeczy. To będzie fajny czas dla Was, zobaczysz.
Ja w pewnym okresie czasu przestałam traktować starania jako nr 1 i podporządkować temu całe życie. Starania owszem, ale inne rzeczy, które mnie cieszą jak najbardziej tak i muszę powiedzieć, że też jestem szczęśliwa na swój sposób.
Jestem pewna, że będziesz miała dzidziulka i będziesz bardzo szczęśliwa. Życzę Ci tego z całego serducha i trzymam kciuki :)

reklama
Do góry