reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

wróciłam i wieści są złe...
Dziecko jeszcze walczy, ale jest 1% szans, że będzie dobrze. Wielkość odpowiada tygodniowy ciąży, bo ma 1,8 cm, ale serce bardzo wolno bije. Nie było go słychać, jedynie w powiększeniu widać było powoli pikające serduszko, nie miarowo. Nie wiem co mam ze sobą zrobić...

reklama
Ja juz w drodze do domu. ..pani doktor wporzadku jakieś badania mi zrobiła mam teraz na początek lipca mam brać Acard kwas foliowy metylowany i Bromka na ta prolaktyne a tak wyluzować i się nie stresować a pytałam o ana oaza mówi ze nie jest mi to badanie potrzebne co myślicie zrobić z własnej kasy drogie te badania ?
Jestem zadowolona z wizyty ale deszczowo :/

Strawbelka do Przybtcienia ciezko bedzie sie dostac bo jego teraz caly kwiecien nir ma. Sa zapisy od maja. A na 1 wizyte czeka sie bardzo, bardzo dlugo...
Trzymam kciuki za Twoje kropeczki :*

Wróciłam do domu a tu takie smutne wieści ....
Tęczowa
Nie wiem co ci mam napisać .......
Może zwiększ clexan .???
Może krew za gęsta .????
Jaką dawkę teraz bierzesz???

Ja nie biorę hormonów a sama się poryczałam. Mojemu m zmienili grafik i spędzimy razem tylko piątek i sobotę :-/ także totalne nici ze starań w tym cyklu. Tłumacze sobie, że może tak lepiej, może tak musi być :-(

Teczowa, strasznie mi przykro, przytulam.

Tęczowa, płaczę razem z tobą, przytulam ciepło Kochana ;( jednak jeszcze pocichutku wierzę

Strawbelka, rozumiem twoje rozterki, ja od 4 prawie lat wszystko prywatnie i na invitro na razie mnie nie stać, też byłam jeszcze w ciąży i szukałam lekarzy, żadnego z tych co dziewczyny piszą, nie znam, poczytaj o nich, posłuchaj, wybierz tego, który bliski twemu sercu, albo zaryzykuj i jedź na 1 wizytę do 2 lub 3 i zobacz który ci przypasuje - tylko to kosztowne. A tak pozatym, będzie super jak obydwie kropeczki z tobą zostaną i oby tak się zadziało, tego Ci życzę dobra Kobieto

Wiecie Kobietki, jak do was przybyłam szukałam pocieszenia. Nie spodziewałam się, że Wasze starania i ciąże staną się moimi. Razem z wami denerwuje się, cieszę i płaczę. Naprawdę nie spodziewałam się, że na waszych dzieciaczkach będzie mi zależeć jak na moich własnych i przykro mi, że tych trudów doświadczacie

Ostatnia edycja:
reklama
wróciłam i wieści są złe...
Dziecko jeszcze walczy, ale jest 1% szans, że będzie dobrze. Wielkość odpowiada tygodniowy ciąży, bo ma 1,8 cm, ale serce bardzo wolno bije. Nie było go słychać, jedynie w powiększeniu widać było powoli pikające serduszko, nie miarowo. Nie wiem co mam ze sobą zrobić...
Bardzo mi przykro ,przytulam Cię kochana :(

Do góry