reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Za 2 może 3 lata zaczniemy myśleć o adopcji. Teraz jest czas dla nas- myślę , że to będzie bardzo fajny czas :)

Właśnie tego Ci życzę Plastulinko. Spokoju ducha, radości nawet z tych najmniejszych rzeczy i dużo dużo zdrowia. Miłości Ci nie życzę bo myślę że masz już jej wystarczająco od męża ;) Przytulam mocno i ciągle dopinguję :*

Nie pisalam bo bardzo denerwowalam sie laparoskopia. Jestem juz po. Pozdrowienia ze szpitala. M

Napisz mi gdzie miałaś robioną ,jak to wyglądało i ile byłaś w szpitalu. Zrobili Ci coś z endometriozą?? Ja pewnie za tydzień się spakuję na oddział i już mam pełne gatki :p

Plastulinka to my urodzone tego samego dnia! Wszystkiego najlepszego!

Agnieszko Ty to chyba już nosisz pod sercem swój prezencik i nie wypakowuj go jeszcze ;) Wszystkiego co najlepsze ,dużo spokoju i radości. Ściskam mocno :D

reklama
No i się teraz załamałam!!! Prolaktyna -671!!!!!! To już wiadomo- ciąży z tego nie będzie :( :( Ale dlaczego te cienie??!! Pewnie będzie biochemiczna :( Reszta wyników w normie ,progesteron 17,18 (ładny) Ach ,szkoda gadać!!
Od kiedy bierze się bromergon? Choćbym miała po nim umierać ,zacznę brać!!!!:evil:

Bea25ta mialam na Polnej w Poznaniu. Wczoraj mialam robiona. Przychodzisz do szpitala i masz usg, ktore potwierdza koniecznosc zabiegu. Potem dostajesz glupiego jasia i jedziesz na oddzial operacyjny. Narkoza i budzisz sie na sali obserwacyjnej. Monitoruja Ci cisnienie. Po godzinie wracasz na sale. Brzuch mnie bolal ale tu bez problemu daja przeciwbolowe. Dostajesz nawodnienie. W tej dziurze po lewej stronie masz dren. Ja wymiotowalam po narkozie. Nie wiem ile bede albo 2 albo 3 dni. Co do endometriozy wiem, ze usuneli torbiel z lewego jajnika i sprawdzili, ze nie jest rozsiana. Tu na Polnej panuje dezinformacja pacjentow. Gdyny nie moja wspaniala pani dr nic bym nie wiedziala

dzis najwazniejsze slowa kieruje do Plastulinki i Agnieszki! Kochane zycze Wam duzo zdrowia bo nie ma cenniejszego prezentu oraz poczucia spelnienia w zyciu. Agnieszka ty juz o krok od marzen, a Ty Plastulinko coz pamietam jak dzis nasze wczesniejsze rozmowy, plany i problemy. Zycie potrafi wszystko przewartosciowac i nauczyc pokory. Oby dzieki twojej wierze niech spelniaja sie cuda!

Sus, Strawbelko, Beti, Doris, Ardusia i Teczowa uszy do gory i cyc do przodu!!!

Resze skromnie :-*

Dzieńdoberek Kobietki :laugh2:

Agnieszko, Plastulinko wszystkiego dobrego na każdy dzień :)

Lamia dużo wskazuje, że jesteś w ciąży choć cień cienia cieniowaty ( tsh lubi w ciąży skakać)

Marzycielka czy to znaczy, ze po usunięciu torbieli leków żadnych nie będzie? Tak czy inaczej monitorować trzeba bo endometrioza lubi wracać i "łazić" po całym ciele.

Dziewczynki o świcie zrobiłam test i... znowu bielusieńki, tak ze my w tym cyklu chyba się nie załapaliśmy. Nie szkodzi, bo przed nami jeszcze trochę wizyt "doktoranckich" :-p. Wczoraj odebrałam posiewy i czysto. Jakiś mały beztlenowiec jest, ale wrażliwiutki na wszystko, więc szybko zniknie. W przyszłym tygodniu mutacja a potem wizytka u gina i immunologa. Zobaczymy co dalej

Pozytywów na cały dzień

Agnieszka , plastulinka wszystkiego najlepszego dziewczyny !!! Dużo , dużo zdrowia bo ono jest najważniejsze ;) i spełnienia wszystkich marzeń tych malutkich i tych wielkich , duzo miłości , cierpliwości i siły na każdy dzień . Pozdrawiam i wysyłam buziaczki .

Mam pytanie do dziewczyn , ktore miały zabieg usunięcia przegrody w macicy ?
Jestem już 6 miesięcy po tej operacji i strasznie boli mnie brzuch szczególnie podczas miesiaczki i tydzień po niej . Ból jest okropny nie mogę chodzić a nawet siedzieć , rwie strasznie ;( . Jak wy się czujecie po tym wszystkim ?

Umówiłam się do lekarza i zgłosiłam ten problem ale oczywiscie muszę czekać na usg bo tutaj w Uk trzeba isć najpierw do lekarza rodzinnego i on wysyła e maila do szpitala i dopiero szpital podejmuje decyzje . Czekam już tydzień . Chore to wszytko tutaj jest . Dziewczyny jak coś wiecie to podzielcie się ze mna swoimi doświadczeniami . Dzieki bardzo pozdrawiam was wszytkie ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
AgnieszkoP i Plastulinko zycze Wam wszystkiego co najlepsze w zyciu.
Agnieszko, Tobie przede wszystkim zycze, aby te miesiace do porodu zlecialy Ci szybciutko i nie przynosily Ci zadnych nowych zmartwien:*
Plastulinko a Tobie, abys szybciutko doczekala sie swojego malenstwa. Duzo zdrowka i sily Ci zycze:*

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry