reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie myślę lekarka mówiła ze bromergom mam brać do miesiąca potem odstawić zrobić badanie ponowne a tak lekarz mówił ze mogę mieć taką wysoka prolaktyne bo niedawno miałam poronienie i wielki stres

reklama
Kwidzyn wg Wikipedii jest w woj. pomorskim, Olszanica w woj. podkarpackim, a IP Twojego komputera zarówno zakladania konta jak i IP pisania postów pokazuje zupełnie coś innego....

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się :)

Chyba wreszcie odespałam wesele :)

Czytam o tym Malinie i zastanawiam się na ile jest w nim empatii, a na ile widzi w nas maszynkę do nabijania pieniędzy. Ma gościu wiedzę i pomaga ludziom, ale z tego co słyszę to wszystkich pcha na szczepienia. Jest tu jakaś dziewczyna, której nie zlecił szczepień?
Kurcze mam mętlik w głowie, ale chyba jednak dam najpierw szansę Wilczyńskiemu :)

Fondie myślę że najpierw znajdę prace ale i tak złożymy papiery a w międzyczasie postaramy się odpowiedzieć o swoje jak będzie to bedzie a jak się nie uda to będziemy kochać dziecko adoptowane jestem w drodze do Warszawy. ...
Wyzej napisalas ze juz nie m6slisz o adopcji.
Ty chyba sama nie wiesz czego chcesz...
Cos mi sie tu nie podoba tak jak i Doris.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się wtorkowo :)

U mnie od rana świeci słoneczko i od razu mam więcej optymizmu :)

Miłego dnia girlsy ;)

Wyzej napisalas ze juz nie m6slisz o adopcji.
Ty chyba sama nie wiesz czego chcesz...
Cos mi sie tu nie podoba tak jak i Doris.

Hm... dla mnie też jest to wszystko jakieś dziwne...
Motylek - weź kobieto usiądź i porządnie zastanów się zastanów czego Ty wogóle chcesz. Na moje oko chcesz dziecko JUŻ i obojętnie czy to będzie adoptowane czy swoje, a to chyba nie o to chodzi...

Witam się :)

Chyba wreszcie odespałam wesele :)

Czytam o tym Malinie i zastanawiam się na ile jest w nim empatii, a na ile widzi w nas maszynkę do nabijania pieniędzy. Ma gościu wiedzę i pomaga ludziom, ale z tego co słyszę to wszystkich pcha na szczepienia. Jest tu jakaś dziewczyna, której nie zlecił szczepień?
Kurcze mam mętlik w głowie, ale chyba jednak dam najpierw szansę Wilczyńskiemu :)
Moze mu wszystkie pacjentki sa potrzebne do napisania jakiejs pracy.
Tez mam mieszane uczucia co do niego jak tak czytam o nim w internecie.
Fakt podobno pomaga, ale czy za pare lat te szczepienia nie odbija sie na ich zdrowiu? To nie jest tez eksperymentalne leczenie?

Hej piękna! Witam urodzinowo :) Kończę dziś 27 lat. Właściwie to cud ze doczekalam tych urodzin.
Ten czas tak szybko leci Doris, Nafoczka... Ech...
Motylku- jesteś jeszcze młoda i to normalne ze nie wiesz jakie decyzje podjąć. Pierwsze dziecko stracilam w wieku 23 lat i wiem ze byłam słabsza psychicznie i być może nie gotowa na taki cios od życia. Teraz każdy taki cios przyjmuje z pokorą. I staram się być szczęśliwa bo na to szczęście składa się nie tylko dziecko.
Za 2 może 3 lata zaczniemy myśleć o adopcji. Teraz jest czas dla nas- myślę , że to będzie bardzo fajny czas :)

reklama
Witam was kochane
Ile postów przez noc !!!!

Czekam na wasze testowanie .!!!!!!
I biegnę do pracy .
Całusy dla wsxystkich

Do góry