reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hej wam Doris Kwidzyn podałam bo to moje najbliższe miasto...jestem z olszanicy a pomyliłam się jadę na szaserow 128 tak miało być
Juz nie myślę o adopcji walczę o własne dziecko !
Miłego dnia !
:)

a co z tymi przeciwciałami przeciłozyskowymi szczepi sie czy tak jak przy ana ponoc nie?
szukam szukam i nigdzie nie ma info co to jest wogole az sobie winka nalałam:)
Aga czemu mam ocene niezbyt madre ? Zdania sa oodzielone rozne wiadomosci znalazlam o tych przeciwcialach jedni mowia ze encorton przed staraniem bez szczepien a inni ze koniecznie szczepic na apa dlatego sie zdziwliam

Ide na badanie tsh oby sie juz wyrownalo bo jak nie to nici z hsg:/

Hej wam Doris Kwidzyn podałam bo to moje najbliższe miasto...jestem z olszanicy a pomyliłam się jadę na szaserow 128 tak miało być
Juz nie myślę o adopcji walczę o własne dziecko !
Miłego dnia !
:)

A co sie stalo ze zdanie zmienilas motylku? Ja bym chciala pokochac dzieciatko sdoptowane dac swoj dom i milosc bardzoooooo i w miedzyczasie starac sie o kolejne 3 to super ilosc dzieci nawet 4 bym chciala ale o tym juz nawet nie marze...ale moj m twierdzi ze nie dalby tyle milosci dziecku adoptowanemu co swojemu....wiec nie staramy sie o adopcje bo to bez sensu podobno musi dorosnac facet do tej decycji oby:) ja juz ten temat niestety zamknelam z nim bo wiele razy poruszlam z takim samym skutkiem

Fondie tak samo jak mam z prolaktyna bo mam za wysoka ale biorę bromergom i mam nadzieje ze mi wróci do normy w przyszłym miesiącu będę robiła badanie
Powodzenia! :-)

Fondie myślę że najpierw znajdę prace ale i tak złożymy papiery a w międzyczasie postaramy się odpowiedzieć o swoje jak będzie to bedzie a jak się nie uda to będziemy kochać dziecko adoptowane jestem w drodze do Warszawy. ...

reklama
Do góry