reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hej wam Doris Kwidzyn podałam bo to moje najbliższe miasto...jestem z olszanicy a pomyliłam się jadę na szaserow 128 tak miało być
Juz nie myślę o adopcji walczę o własne dziecko !
Miłego dnia !
:)

a co z tymi przeciwciałami przeciłozyskowymi szczepi sie czy tak jak przy ana ponoc nie?
szukam szukam i nigdzie nie ma info co to jest wogole az sobie winka nalałam:)
Aga czemu mam ocene niezbyt madre ? Zdania sa oodzielone rozne wiadomosci znalazlam o tych przeciwcialach jedni mowia ze encorton przed staraniem bez szczepien a inni ze koniecznie szczepic na apa dlatego sie zdziwliam

Ide na badanie tsh oby sie juz wyrownalo bo jak nie to nici z hsg:/

Hej wam Doris Kwidzyn podałam bo to moje najbliższe miasto...jestem z olszanicy a pomyliłam się jadę na szaserow 128 tak miało być
Juz nie myślę o adopcji walczę o własne dziecko !
Miłego dnia !
:)

A co sie stalo ze zdanie zmienilas motylku? Ja bym chciala pokochac dzieciatko sdoptowane dac swoj dom i milosc bardzoooooo i w miedzyczasie starac sie o kolejne 3 to super ilosc dzieci nawet 4 bym chciala ale o tym juz nawet nie marze...ale moj m twierdzi ze nie dalby tyle milosci dziecku adoptowanemu co swojemu....wiec nie staramy sie o adopcje bo to bez sensu podobno musi dorosnac facet do tej decycji oby:) ja juz ten temat niestety zamknelam z nim bo wiele razy poruszlam z takim samym skutkiem

Fondie tak samo jak mam z prolaktyna bo mam za wysoka ale biorę bromergom i mam nadzieje ze mi wróci do normy w przyszłym miesiącu będę robiła badanie
Powodzenia! :-)

Fondie myślę że najpierw znajdę prace ale i tak złożymy papiery a w międzyczasie postaramy się odpowiedzieć o swoje jak będzie to bedzie a jak się nie uda to będziemy kochać dziecko adoptowane jestem w drodze do Warszawy. ...

reklama
Do góry