reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Fondie ja do dr. Janosz nie chodze. Raz bylam.
Teraz wszystko z moim lekarzem konsultuje bo on zawsze poswieci mi czas.
Steryd zwiekszam na wlasna reke. Lekarzowi oczywiscie powiem o tym, nie bede nic ukrywac. Nk badalam po 3 wlewie, a teraz juz mialam 8.
Moj problem to chyba bardziej limfocyty T regulatorowe ( Treg) i dlatego chce zwiekszyc.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Fondie ja do dr. Janosz nie chodze. Raz bylam.
Teraz wszystko z moim lekarzem konsultuje bo on zawsze poswieci mi czas.
Steryd zwiekszam na wlasna reke. Lekarzowi oczywiscie powiem o tym, nie bede nic ukrywac. Nk badalam po 3 wlewie, a teraz juz mialam 8.
Moj problem to chyba bardziej limfocyty T regulatorowe ( Treg) i dlatego chce zwiekszyc.

a masz jakis link gdzie jest cos napisane o limfocytach T? nk masz dobre nawet bardzo:)

tym razem nic nie pomylilam, tak powiedziala janoszowa jakbym umiala to bym odnalazla posta jak wrocilam od janoszowej i jej slowa tak, mialam odstawic gluten, bo steryd podnosi cukier jej slowa moze nie roziwnela tego nie wiem ale tak powiedziala

Link do: Dieta bezglutenowa i cukrzyca tu te ztak jest napisane
To moze ona zle sie wyrazila i nie wytlumaczyla. Wiekszosc rzeczy bezglutenowych ma wysoki IG i pelno chemii.
Lepsza jest dieta z niskim IG jak miala Nafoczka.
No chyba ze dieta bezglutenowa z niskim IG.

reklama
Do góry