Nie, przed stymulacja, w trakcie i po transferze
reklama
G
Gość
Gość
Fondie ja do dr. Janosz nie chodze. Raz bylam.
Teraz wszystko z moim lekarzem konsultuje bo on zawsze poswieci mi czas.
Steryd zwiekszam na wlasna reke. Lekarzowi oczywiscie powiem o tym, nie bede nic ukrywac. Nk badalam po 3 wlewie, a teraz juz mialam 8.
Moj problem to chyba bardziej limfocyty T regulatorowe ( Treg) i dlatego chce zwiekszyc.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Steryd zwiekszam na wlasna reke. Lekarzowi oczywiscie powiem o tym, nie bede nic ukrywac. Nk badalam po 3 wlewie, a teraz juz mialam 8.
Moj problem to chyba bardziej limfocyty T regulatorowe ( Treg) i dlatego chce zwiekszyc.
a masz jakis link gdzie jest cos napisane o limfocytach T? nk masz dobre nawet bardzoFondie ja do dr. Janosz nie chodze. Raz bylam.
G
Gość
Gość
To moze ona zle sie wyrazila i nie wytlumaczyla. Wiekszosc rzeczy bezglutenowych ma wysoki IG i pelno chemii.tym razem nic nie pomylilam, tak powiedziala janoszowa jakbym umiala to bym odnalazla posta jak wrocilam od janoszowej i jej slowa tak, mialam odstawic gluten, bo steryd podnosi cukier jej slowa moze nie roziwnela tego nie wiem ale tak powiedziala
Link do: Dieta bezglutenowa i cukrzyca tu te ztak jest napisane
Lepsza jest dieta z niskim IG jak miala Nafoczka.
No chyba ze dieta bezglutenowa z niskim IG.
G
Gość
Gość
Po transferze tzn. potem do ktorego tc taka dawke?Nie, przed stymulacja, w trakcie i po transferze
Sorki za trucie
G
Gość
Gość
Sciagnelam cos w Pdfie ale nie wiem jak to tu wkleica masz jakis link gdzie jest cos napisane o limfocytach T? nk masz dobre nawet bardzo
G
Gość
Gość
Fondie zle sie tam wyrazilam.pewnie zrozumialas ze nk mam 8a masz jakis link gdzie jest cos napisane o limfocytach T? nk masz dobre nawet bardzo
Napisalam ze nk badalam po 3 wlewie i mialam 17, a teraz mialam juz 8 wlew, ale nk juz nie badalam
Po transferze tzn. potem do ktorego tc taka dawke?
Sorki za trucie
Nie trujesz kumpeli się nie udało, nawet na takiej dawce Miała naprawdę dużo transferów, raz ciąża biochemiczna i raz pęcherzyk bez serduszka
reklama
G
Gość
Gość
Przykro miNie trujesz, kumpeli się nie udało, nawet na takiej dawce Miała naprawdę dużo transferów, raz ciąża biochemiczna i raz pęcherzyk bez serduszka
Podziel się: