reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Susana, sorry, bete mam powtorzyc w ponriedzialek. Tak mi kazala moja miejscowa ginka, bo z nia mam kontakt sms caly czas teraz. Powiem szczerze - Janoszowa mnie zawiodla. Skad masz takie info, ze poczatek jest wolniejszy? Ja do tej pory nigdy nie sledzilam wzrostu az takiej malej ciazy wiec troche mam stracha. Tak, clexane biore 0,4 zapobiegawczo,bo nie mam ani mutacji ani zespolu.
Arda
Ale czy ja dobrze pamiętam że tobie wyszedł toczeń????
Może zwiększyć do 0,6 ?
Ile ważysz???

A wogóle co to za lekarz co nie odpisuje .
Moja to oddzwania do mnie zawsze .Kiedyś nawet dzwoniła o 23.30 .Albo pisze mi sms między pacjentkami.
Nie było sytuacji żeby nie było z nią kontaktu .
Powiedz to Janoszowej jak u niej będziesz że chcesz mieć z nią kontakt
Arda a napisałaś powtórka w piątek
Tzn .bete dopiero w piątek powtarzasz??? .
Moja lokalna Gin też dzwoni i odpisuje w nocy o północy heh ;)
Fondie, dlatego biore to clexane, ale zaden lekarz mi wiecej niz 0,4 nie da.

No nic, pozostaje sie cieszyc tym co jest. wszedzie jest napisane, ze x2 jest ok wiec pozostaje sie tego trzymac. Nawkrecalam sobie niepotrzebnie, ze jak po 24h bylo wiecej to jest zle, a beta to nie matematyka, pewnie nei rosnie linearnie, tylko skokami. Kopnijcie mnire w dupsko, muszr wierzyc w te fasole!!!!
Pewnie, że tak :) zobaczysz będzie z tego "Marysia" ;)

Susana, tak, ale jednorazowo, nie potwierdzilo sie. Na to jest raczej streeryd, a encorton mam. Wazne 57kg.

Czarna, jakos to bedzie, a marysia to fajna opcvja ;)

Motylek, najpierw powtorz, potem brdziesz swirowac jak ja.

a mi sie cos przypomnialo... ze moja betka mogla byc duza bo bralam ovitrele a to bhcg jest wiec uszy do gory!!!
Arda wiosne mamy a to super czas na kielkowanie :-D

Lila tez mam taki cel. Po donoszonej ciąży rolki,rower ,bieganie a teraz?? Czekanie i pilnowanie wagi.

Ja też chcę :D

Też takie mam wrażenie ,że po badaniach na drugi dzień mnie piecze.

Ja mam biały bez grudek ale potem białko jaja 3-5 dni i sucho. Może z wyższej temperatury Ci się robią?

Serio Wy o tym zasypianiu?? Pewnie wyszłabym w dodatku nie płacąc heh. W głowie się nie mieści. Nie zaufałabym takiemu bo skąd miałabym wiedzieć ile informacji do niego dociera??

Asia 669 kurcze to po tej diecie od Nafoczki lecisz z wagi czy po czym?? Ja też chce!!

Beata, tak to po diecie od nafoczki. :-) Kilogramy lecą szybko, ale ja od 79 kg zaczynałam (w ostatniej ciąży 80 kg), więc mam z czego. Wzrost ok. 168 cm
Od tygodnia biorę też Metformax, on podobno też pomaga w zrzuceniu. Ale w tym tygodniu jeszcze się nie ważyłam.

Po antybiotyku zbadam też insulinę, może przez 1,5 miesiąca diety spadła. Mam taką nadzieję.
Dziś koleżanka powiedziała, że na antybiotyku insulina jest podwyższona. Pewnie dlatego wtedy wyszła mi taka kolosalna za drugim razem. :-/ za pierwszym 14,8 za drugim 20.

A biorę kolejny antybiotyk, bo mam
Coli w posiewie moczu a chcę wziąć szczepionkę Uro-Vaxom, żeby na zawsze pozbyć się zapalenia pęcherza.

Arda- ja chyba Ci dupsko skopie:-( :( mogę?? Wiem kochana, że w głowie tysiąc myśli ,ale jest dobrze !! Musisz być optymistką w tym momencie ok??:sorry:

reklama
Do góry